Tervetuloa m/s Vivaldille!

Print the page

Vuonna 2009 rakennettu tyylikäs m/s Vivaldi risteilee pääsääntöisesti Tonavalla. Laiva on 110 metriä pitkä ja majoittaa yhteensä 178 henkilöä. Viihtyisät yleiset tilat sekä hytit ja herkulliset keittiön antimet hemmottelevat matkustajia risteilyn aikana. Ystävällinen henkilökunta ja intiimi tunnelma laivalla antavat mainion lisämausteen matkan teolle Tonavan maisemissa.

Kristina Cruises toteuttaa tällä laivalla risteilyt pienemmissä, n. 20-40 hengen ryhmissä. Laivan muut matkustajat ova pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös Suomen kielellä.

Tutustu risteilyihin m/s Vivaldilla >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Laivalla on lounge-bar, ravintolasali sekä tilava aurinkokansi kansituoleineen. Ylemmällä kannella on lisäksi pieni matkamuistomyymälä sekä toinen lounge-bar laivan peräosassa, josta on käynti myös ulkoterassille. Langaton internetyhteys on asiakkaiden käytössä lisämaksusta.

Tutustu risteilyihin m/s Vivaldilla >>

 

Majoitus

M/S Vivaldin kaikki hytit ovat ikkunallisia. Ylimmän kannen hytit rankalaisella parvekkeella. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, radio ja tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Tutustu risteilyihin m/s Vivaldilla >>

Laivakartta ja tekniset tiedot

Rakennettu: 2009
Pituus:
110 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
Kyllä, 220V
Hissi: Kyllä
Matkustajamäärä:
176
Aluksen lippuvaltio:
Ranska
Matkustajahyttejä:
88 ulkohyttiä

Tutustu risteilyihin m/s Vivaldilla >>

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X