Tervetuloa m/s Victor Hugolle!

Print the page

Victro Hugo_yleis2

Vuonna 2000 rakennettu ja vuonna 2010 uudistettu m/s Victor Hugo on 82 metriä pitkä kodikas jokiristeilylaiva. Laivan 49 hyttiin mahtuu yhteensä 100 matkustajaa. Kristina Cruises toteuttaa tällä laivalla risteilyt pienemmissä, n. 20-40 hengen ryhmissä. Laivan muut matkustajat ova pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös suomeksi.

Sivua alaspäin vierittämällä löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

M/S Victor Hugolla on kaksi kantta, joista yleiset tilat sijaitsevat ylemmällä kannella. Laivalla on Lounge-Bar keulassa sekä ranskalaisen keittiön herkkuja tarjoileva ravintola peräosassa. Samalla kannella sijaitsee myös sisääntuloaula ja laivan neuvonta ja pieni matkamuistomyymälä. Tilava aurinkokansi on varusteltu kansituolein. Lisämaksullinen langaton internetyhteys on asiakkaiden käyttössä.

Victor Hugo_ravintola1 Victor Hugo_neuvonta Victor Hugo_lounge Victor Hugo_lounge1

Majoitus

Laivan kaikki hytit ovat ikkunallisia. Hyttien varustukseen kuuluu suihku, WC,  radio, satelliitti-TV, hiustenkuivaaja sekä tallelokero.

Victor Hugo_hytti Victor Hugo_hytti1

Laivakartta ja tekniset tiedot

Victor Hugo_kansikartta

Rakennettu: 2000, uudistettu vuonna 2010
Pituus:
82 metriä
Leveys:
9,5 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
Kyllä, 220V
Hissi: Ei
Matkustajamäärä:
100
Aluksen lippuvaltio:
Ranska
Matkustajahyttejä:
49 ulkohyttiä

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X