Cruise and Maritime Voyages

Brittiläisen Cruise and Maritime Voyagesin risteilyistä huokuu brittiläinen charmi, vieraanvaraisuus ja kohtelias huomaavaisuus. Varustamon risteilyt ovat perinteikkäitä ja rauhallisia. Alukset ovat melko pieniä tai keskikokoisia, tyyliltään klassisia sekä tiloiltaan mukavia ja maanläheisiä – niissä on helppo tuntea olonsa kotoisaksi.

Monet laivoista ja risteilyistä on suunnattu yksinomaan aikuisille, mikä takaa hillityn ja seesteisen ilmapiirin sekä etenkin varttuneemmalle väelle mieluisan ohjelman. Laivalla on monenlaista viihdykettä, esityksiä ja tekemistä, mutta tuttavallisessa koossa ja puitteissa. Näyttävät show’t ja kabareet kuuluvat iltaan.

Ilmapiiri laivoilla on mutkattoman lämmin ja leppoisa. Palvelu on todella ystävällistä, avuliasta ja huomaavaista; henkilökunta panee parastaan, jotta kaikki matkustajat viihtyvät ja nauttivat lomastaan, ja erityistoiveetkin pyritään toteuttamaan. Suurin osa kanssamatkustajista on brittejä.

Ruoka on maukasta ja monipuolista; valittavana on sekä rentoa buffet-ruokailua ja juhlavampia ravintoloita. Ateriat sisältävä täysihoito kuuluu aina hintaan.