Azamara Club Cruises

Tasokkaan Azamara Club Cruises -varustamon laivoissa on hienostuneiden boutique-hotellien tyyliä ja tunnelmaa sekä luksuksen tuntua kohtuuhintaan. Eleganttien alusten maltillinen koko ja vajaat 700 matkustajapaikkaa takaavat suuria laivoja huomattavasti intiimimmän risteilyelämyksen.

Erinomainen ja ystävällinen palvelu, modernin tyylikkäät tilat sekä rauhallinen ilmapiiri sopivat vaativaankin aikuiseen makuun; varustamon laivoja ei ole varsinaisesti suunniteltu lapsille. Valtaosa risteilyvieraista on Pohjois-Amerikasta tai muista englantia puhuvista maista. Tunnelma laivalla on miellyttävän rento ja välitön.

Azamara Club Cruisesin erikoisuutena ovat monia muita varustamoja pidemmät satamassaoloajat, mikä mahdollistaa muun muassa kauemmaksi tehdyt retket, illanvietot maissa sekä kohteisiin tutustumisen ajan kanssa. Näillä risteilyillä näet ja opit kohteista tavanomaista enemmän.

Myös varustamon viihdetarjonta heijastelee kohdesatamien kulttuuria ja historiaa. Yhtenä iltana on tapana järjestää illanvietto maissa, vaikkapa paikallisen musiikki- tai tanssiesityksen parissa.

Laivoilla on täysihoito juomineen. Ateriat on luotu miellyttäviksi ja kiireettömiksi herkutteluhetkiksi, ja ruoka on tuoretta ja laadukasta – ruokalistaa täydennetään risteilykohteiden erikoisuuksilla ja päiväntuoreilla antimilla. Hienommissa, lisämaksullisissa ravintoloissa, toivotaan miehille pikkutakkia, mutta juhlapuvut voi jättää huoleti kotiin.