Tervetuloa m/s Van Goghille!

Print the page

Van Gogh_yleis

M/S Van Gogh pääasiallinen risteilyalue on Rhone-joki.  Laiva on 110 metriä pitkä. Vuonna 1999 rakennettu ja vuonna 2007 peruskorjattu mukava ja kodikas m/s Van Gogh majoittaa 158 matkustajaa 78 ulkohytissä. Kristina Cruises toteuttaa tällä laivalla risteilyt pienemmissä, n. 20-40 hengen ryhmissä. Laivan muut matkustajat ova pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös suomeksi.

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Laivan Lounge-bar sijaitsee toisella kannella keulassa sekä ravintolasali perässä. Samalta kannelta löytyy myös vastaanotto ja matkamuistomyymälä. Laivalla on myös tilava aurinkokansi kansituoleineen sekä pieni kirjasto. Langaton internetyhteys on asiakkaiden käytössä lisämaksusta.

Van Gogh_ravintola Van Gogh_bar Van Gogh_lounge Van Gogh_lounge1

Majoitus

Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, radio ja tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Van Gogh_hytti Van Gogh_hytti1

Laivakartta ja tekniset tiedot

Van Gogh_laivakartta

Rakennettu: 1997, uudistettu 2007
Pituus:
110 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
Kyllä, 220V
Hissi: Ei
Matkustajamäärä:
158
Aluksen lippuvaltio:
Ranska
Matkustajahyttejä:
78 ulkohyttiä

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X