Reseptikirja Dégustation – makumatka maailmalle


Tilaa omasi nyt!

M/S Kristina Katarinan ravintola Auroralle myönnetyn Rôtisseurs-kilven luovutuksen yhteydessä julkaistiin myös  Dégustation – Makumatka maailmalle -reseptikirja, joka vie sinut kiehtovalle kulinaariselle kierrokselle – Skandinavian ja Länsi-Euroopan maihin, Välimeren kalatorien äärelle sekä chililtä ja kookokselta tuoksuviin karibialaistunnelmiin.

Kirja on myös kurkistus m/s Kristina Katarinan keittiöön. Kaikki ohjeet pohjautuvat laivan Aurora-ravintolassa tarjoiltaviin hienostuneisiin maistelumenuihin. Täydellisissä, harmonisissa ateriakokonaisuuksissa hyödynnetään risteilyalueiden erikoisuuksia, paikallisia raaka-aineita ja valmistustekniikoita.

Mukana on helppoja ja haastavampia reseptejä hyvine vinkkeineen. Pian kotonasi herkutellaan kenties kassavakeitolla, Risotto Nerolla ja aprikoosi-semifreddolla. Kirjan avulla loihdit loistokkaan gourmet-aterian – ja tuot ruokapöytääsi risteilymatkojen unohtumattomimmat makumuistot.

Mies tekstien ja reseptien takana on m/s Kristina Katarinan keittiöpäällikkö Eero Aho.


Kirjan tilaushinta on 30€
 postitettuna Suomessa olevaan osoitteeseen. Reseptikirja on ostettavissa myös m/s Kristina Katarinalta.

Tilaa Dégustation – Makumatka maailmalle -reseptikirja alla olevasta ”Varaa tämä risteily” -linkistä

Reseptikirjan toimittaminen

Kun tilaat reseptikirjan on-line varausjärjestelmän kautta, maksu kirjasta veloitetaan heti tilauksen yhteydessä. Käsittelemme tilauksesi välittömästi toimistoaikaan ma-pe klo 9-17.

Maksun voit maksaa seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla:

• Nordea
• Osuuspankki
• Sampo Pankki
• S-Pankki
• Tapiola Pankki
• Aktia / Säästöpankki / POP Pankki

tai Luottokunnan maksukorteilla:

• Visa (Credit/Debit)
• VisaElectron
• MasterCard (Credit/Debit)

Tilaukset myös puhelimitse puh. 05-211 44 tai sähköpostitse info@kristinacruises.com
Puhelimitse tai sähköpostiviestillä tilatut reseptikirjat toimitetaan sen jälkeen, kun maksusuoritukset näkyvät Kristina Cruisesilla.

 

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X