Tervetuloa m/s Thomson Dreamille!

Print the page

Thomson Cruises varustamon lippulaivalla Thomson Dreamilla voi vielä aistia klassisten risteilijöiden tunnelmaa, sillä alus on seilannut maailman meriä vuodesta 1986. Useat uudistukset (viim. marraskuu 2014) ovat pitäneet Thomson  Dreamin nykyaikaisena palveluiltaan ja sisustuksiltaan mutta klassisemman ja perinteisemmän näköisenä ulkomuodoiltaan. Tähän keskikokoiseen alukseen mahtuu noin 1 500 matkustajaa ja se on kokoluokassaan yksi asiakastiloiltaan tilavimpia risteilylaivoja. Laajat aurinkokansitilat tiikkikansineen, monipuoliset palvelut, viihtyisät hytit ja ystävällinen henkilökunta tekevät parhaansa risteilyloman onnistumiseksi. Kanssamatkustajat laivalla ovat pääasiassa Iso-Britanniasta ja Skandinaviasta.

Tutustu risteilyihin m/s Thomson Dreamilla >>

Sivua alaspäin vierittämällä näet lisätietoa laivasta.

Palvelut laivalla

Thomson Dreamilla on tarjolla palveluja moneen makuun. Neljä ravintolaa tarjoilee niin perinteisiä noutopöytäruokia kuin pöytiin tarjoiltuja 6 ruokalajin illallisia. Lisäksi laivalla on aasialaisen ruokaan erikoistunut ja pihviravintola Terrace Grill. Kolme eri Loungea antavat tilat risteilyn viihteelle: upeista West End – tyyppisistä musikaaleista klassiseen musiikkiin ja stand up -komiikkaan. Virkistäviä juomia voi nauttia joissain aluksen kuudesta baarista. Aikaa voi viettää myös laajoilla aurinkokansilla, nauttia uusitun Span hoidoista tai polttaa päivän kalorit kuntosalilla. Tarkemmat tiedot palveluista selviää laivalla.

Tutustu risteilyihin m/s Thomson Dreamilla >>

Majoitus

M/s Thomson Dremilla  on 753 matkustajahyttiä. Kaikissa hyteissä on ilmastointi, 2 vaatekaappia, tallelokero (lisämaksusta), TV, wc ja suihku, sekä hiustenkuivaaja.  Hyttien hinnoittelu vaihtelee kansien ja sijainnin mukaan.

Grand sviitti

Näissä hyvin varustelluissa sviiteissä on kaksi alavuodetta, jotka on muunnettaissa isoksi parivuoteeksi. Erillinenoleskelutila, kaksi sohvaa, pöytä ja tuolit. Kylpyhuoneessa suihku/poreamme. Kalustettu parveke. Grand sviitin koko on n. 40 m2.

 

Sviitti

kaksi alavuodetta, jotka on yhdistettävissä parivuoteeksi. Erillinen oleskelutila, kaksi sohvaa, pöytä ja tuolit. Lisäksi kylpyhuone, jossa suihku/poreamme. Sviitin koko on n. 35 m2.

 

Deluxe

Kaksi alavuodetta, jotka on yhdistettävissä parivuoteeksi. Pöytä ja tuolit. Kylpyhuoneessa suihku/amme. Vuodesohva. Deluxe hytin koko n. 20 m2. Joissain hyteissä näkymä ulos voi olla rajoitettu pelastusveneiden vuoksi.

Ulkohytti Plus kannet 5,6,7,9

Kaksi alavuodetta, jotka yhdistettävissä parivuoteeksi. Näköalaikkuna, sohva. Kylpyhuoneessa suihku/amme. Hytin koko 15 – 16 m2. Joissain hyteissä näkymä ulos voi olla rajoitettu pelastusveneiden vuoksi. Kansilla 5 ja 6 sijaitsevat hytit neljälle hengelle.

Ulkohytti kannet 5,6,7

Kaksi alavuodetta, jotka yhdistettävissä parivuoteeksi. Joissain hyteissä suihku, joissain suihku/amme. Näköalaikkuna, sohva. Hytin koko 12 – 15 m2. Joissain hyteissä näkymä ulos voi olla rajoitettu pelastusveneiden vuoksi. Joissain hyteissä näkymä ulos voi olla rajoitettu pelastusveneiden vuoksi.

Ulkohytti kannet 4,5

Kaksi alavuodetta, jotka yhdistettävissä parivuoteeksi. Valoventtiilit tai näköalaikkuna, sohva. Joissain kylpyhuoneissa suihku, joissain suihku/amme.  Hytin koko 12 – 15 m2. Joissain hyteissä näkymä ulos voi olla rajoitettu pelastusveneiden vuoksi.

Sisähytti kannet 4,5,6,7

Kaksi alavuodetta, jotka yhdistettävissä parivuoteeksi. Hytin koko 12 – 13 m2. Osa hyteistä neljälle hengelle.

Tekniset tiedot

Rakennettu: 1986 Meyer Werft / Papenburg, Saksa, uudistettu vuosina 1990, 2012, 2014
Pituus:
243 metriä
Leveys:
20 metriä
Syväys:
6,05 metriä
Bruttovetoisuus (GRT):
54 763
Ilmastointi:
Kyllä
Hissi:
Kyllä
Matkustajamäärä:
 1506
Miehistöä: 600
Alusrekisteri: Malta
Sähkö: 110 / 220 V
Matkustajahyttejä:
753 (501 ulkohyttiä)
Aluksen kieli:
Englanti
Valuutta aluksella:
Englannin punta

Palvelut ja mukavuudet

4 ravintolaa, 6 baaria, 3 loungea, yökerho, casino, 2 poreallasta, 2 uima-allasta, korttipelihuone, kauneushoitola, putiikkeja, hyvinvointikeskus, aurinkokansi, lasten kerho, sauna, kirjasto, sairaanhoito, internet

Matkahaku

Uutiskirje- ja esitetilaus

Tilaa Kristina Cruises -uutiskirje sähköpostiisi ja esite kotiisi

Tilaa tästä >>

ropax-risteilyt-laatikko

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X