22.4.2018 Lomaristeily 1 vko 2 235 € (1hh) Atlantin Rannikon aarteet, m/s Marella Celebration ALL INCLUSIVE – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Espanja – Portugali – Marokko – Iso-Britannia

atlantin-rannikkoristeily-thmed

Lähde Iberian niemimaan tähdittämälle lomaristeilylle – aurinkoisille merenrannoille, vanhoille kujille ja kiehtoville toreille. Lähtö- ja paluusatamana on viihtyisä Málaga, jossa on leppoisan ilmapiirin lisäksi komeaa nähtävää: kirkkoja, museoita ja linnoituksia. Lissabonissa voit keskittyä kahvilakulttuuriin, putiikkeihin tai kaupunginosiin, joista jokaisella on oma tarinansa kerrottavana. Portimãon erikoisuuksia ovat kalliorinteiden rajaama pitkä, kullankeltainen hiekkaranta ja monet mukavat ravintolat – maista vaikka kalapataa tai grillattuja sardiineita. Merelliset tuoksut leijuvat myös Atlantin huuhtelemassa Cádizissa. Espanjalaiskaupunki huokuu pitkää historiaa, mutta se on myös lukemattomien tapasbaarien ja iloisten ihmisten koti. Sitten piipahdat Marokkoon. Casablancan helmiä ovat mosaiikkien koristamat moskeijat ja värikkäät arabialaiset torit, soukit. Matkan viimeisenä pysäkkinä on hienojen maisemien Gibraltar, mainio luontokohde. Tähyile lähivesillä viihtyviä delfiineitä ja valaita, seikkaile tippukiviluolissa tai samoile kasvitieteellisen puutarhan käytävillä.

Elämysvinkkejä risteilylle

 • Ihastele maurilaista arkkitehtuuria ja koristeellisuutta Andalusiassa. Malagan vanhankaupungin vierellä kohoaa Alcazaban palatsilinnoitus. Vielä säväyttävämpi on Alcazarin kuninkaallinen palatsialue Sevillassa, tuoksuvine puutarhoineen. Sinne pääset retkellä Cádizista.
 • Syvenny Lissabonissa Belémin kaupunginosaan, jota komistavat löytöretkeilijöiden ajoista muistuttavat komeat rakennukset. Herkuttele lopuksi 1800-luvulla avatussa Antiga Confeitaria de Belém -kahvilassa perinteikkäillä, uunilämpimillä vaniljakreemileivoksilla.
 • Nauti shoppailusta. Tee jännittäviä löytöjä Marokon soukeissa tai kiertele Gibraltarin verovapaita myymälöitä.

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Ryhmämatka
Mukana Kristina®-matkanjohtaja

Minna Särmö

Aikataulut

atlantin-rannikkoristeily-kartta-thmed

Risteilyaikataulu * 1 vko

su 22.4.         Lento Helsinki – Malaga, laivaan nousu. Lähtö klo 22.00
ma 23.4.        Päivä merellä
ti 24.4.           Lissabon, Portugali klo 08.00 – 17.00
ke 25.4.         Portimão, Portugali klo 09.00 – 18.00
to 26.4.         Cádiz, Espanja klo 08.00 – 17.00
pe 27.4.         Casablanca, Marokko klo 08.00 – 18.00
la 28.4.          Gibraltar, Iso-Britannia klo 09.00 – 22.00
su 29.4.         Malaga, Espanja tulo klo 06.00. Paluulento Suomeen. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun. Joissain satamissa laiva ei välttämättä pääse kiinnittymään laituriin ja jää ankkuriin. Tällöin maihinmeno tapahtuu venekuljetuksella, mikä vaatii normaalia fyysistä kuntoa ja kunnollisia jalkineita.

Lentoaikataulut sitoumuksetta

Menolento 22.4. LH2467/LH1834
Helsinki 6.00 – 07.30 München 11.35 – 14.30 Malaga

Paluulento 29.4. LH1835/LH2466
Malaga 15.20 – 18.10 München 20.00 – 23.25 Helsinki

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
Sisähytti (1/2 kansi) 1 595
Sisähytti (3/4 kansi) 1 645
Ulkohytti (1/2 kansi) 1 665
Ulkohytti (3/4 kansi) 1 710
Ulkohytti (7/8 kansi) 1 775
Ulkohytti Deluxe (6/8 kansi) 1 805
Parvekehytti Deluxe (9 kansi) 2 155
Yhden hengen sisähytti (2/3 kansi) 2 010

Tutustu m/s Marella Celebrationiin >>

 • Laivatyyppi: lomaristeilylaiva – perinteikäs risteilykokemus brittiläisittäin
 • Laivan koko: maltillinen, 1264 matkustajaa
 • Kanssamatkustajat: pääasiassa brittiläisiä
 • Kristina-luokitus: 3 tähteä

Hintaan sisältyy

 • Risteily m/s Marella Celebrationilla valitussa hyttiluokassa
 • Reittilennot turistiluokassa Helsinki – Malaga – Helsinki lentokenttäkuljetuksineen
 • Matkaohjelman mukaiset satamakuljetukset
 • Täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat, illalliset, välipalat)
 • All Inclusive juomapaketti laivalla (hanaolut, talon viini, valikoima virvoitusjuomia, väkeviä alkoholijuomia ja aperitiiveja)
 • Risteilyn tervetulo- ja päätöstilaisuudet sekä kapteenin gaalaillallinen
 • Viihde ja ohjelma laivalla
 • Laivan kuntosalin käyttö
 • Laivan satamamaksut, lentoverot sekä muut viranomaismaksut
 • Palvelumaksut laivalla
 • Kristina®-matkanjohtajan palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Tällä risteilyllä passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.
 • Retkillä ja lentokentillä kävellään paljon, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.
 • Kristina Cruisesin erityisehdot
 • Yleiset valmismatkaehdot

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

 

Matka- / retkiohjelma

Tälle risteilylle voit ostaa ennakkoon lisämaksullisen ja suomeksi tulkatun Kristina®-retkipaketin hintaan 159€ / hlö. Varaathan retkipaketin viimeistään 9.4.2018.

Varaukset puh. 05 211 44 tai info@kristinacruises.com.Palvelemme ma-pe klo 10-16,  (05) 211 44, info@kristinacruises.com.

Retkipakettiin sisältyvät retket:

Ti 24.4. Lissabonin kaupunkikierros ja Mosteiro dos Jeronimus -hieronymusluostari, puolipäiväretki (n. 4h)
Retkellä tutustumme Lissabonin eri kaupunginosiin ja kuuluisimpiin nähtävyyksiin. Bussikierroksella näemme historiallisen Alfaman vanhankaupungin ja tutustumme merta ja matkustamista ihannoivaan emanuelintyyliä edustavaan Belémin kaupunginosaan. Täällä on Lissabonin symbolina tunnetun löytöretkeilijöiden muistomerkki ja Belémin torni ja juuri täältä portugalilaiset löytöretkeilijät lähtivät 1400- ja 1500-luvulla purjehtimaan kohti uusia maita. Tutustumme arkkitehtonisesti kauniin 1600-luvulla rakennetun Hieronymus-luostariin, joka on nimetty Pyhän Hieronimuksen säätökunnan mukaan. Rakennustyylinä on sekoitettu gotiikkaa ja renessanssia, joten ei ole ihme, että luostari kuuluu myös UNESCO:n maailmanperintöluetteloon. Luostarin läheisyydessä voi omakustanteisesti maistella kuuluisia Belémin pasteijoita paikallisessa kahvilassa.

Pe 27.4. Kiehtova Casablanca, puolipäiväretki (n. 4,5 h)
Marokon suurin kaupunki Casablanca on yksi maan värikkäimmistä kohteista, jossa pääsee nauttimaan mielenkiintoisista nähtävyyksistä ja vilkkaasta elämänmenosta. Casablancan kadut ovat erikoinen yhdistelmä eleganttia Pariisia ja afrikkalaista eksotiikkaa. Osittain ranskankielinen kulttuuri tekee kaupungista helposti lähestyttävän ja kansainvälinen tunnelma näkyy myös siirtomaahenkisessä arkkitehtuurissa. Kaupunkikierroksella ihastelemme keskustan tärkeimpiä maamerkkejä, kuten muurien ympäröimää kuninkaallista palatsia ja Mohammed V:n aukiota. Vierailemme Hassan II:n suuressa moskeijassa, jonka symboliksi muodostunut minareetti näkyy lähes kaikkialle kaupunkiin. Kiehtovat basaarit ovat pullollaan kauniita esineitä, mausteita, tuoksuja ja aitoa marokkolaista tunnelmaa. Ennen paluuta laivalle jää hieman vapaata aikaa ostoksia varten.

La 28.4. Gibraltar tutuksi, puolipäiväretki (n. 3h)
Tämän päivän retkellä näemme monia Gibraltarin merkittävimpiä nähtävyyksiä. Ajamme bussilla Gibraltarin eteläkärjessä sijaitsevalle näköalapaikalle, joka tunnetaan nimeltä Europa Point. Täältä avautuvat upeat näkymät Gibraltarinsalmelle sekä Espanjan ja Afrikan rannikoille. Käymme Pyhän Mikaelin tippukiviluolassa ja paikannamme vuonna1333 rakennetun maurilaisen linnoituksen. Tutuiksi tulevat myös kallioilla temmeltävät puolivillit apinat. Opastetun kiertoajelun jälkeen jää vapaa-aikaa kaupungin keskustassa ennen paluukuljetusta satamaan. Keskustan pääkatu Main Street tarjoaa monia mahdollisuuksia tuliaisostoksille sekä lukuisia kahviloita ja ravintoloita.

Huomoithan seuraavat seikat:
Usein retkillä kävellään paljon tutustumiskohteissa, joten osallistujilta edellytetään normaalia liikuntakykyä. Retkille kannattaa varata mukaan hyvät jalkineet! Retkien toteutuminen edellyttää vähimmäisosallistujamäärää. Retkille voidaan ottaa vain rajoitettu määrä osallistujia. Muutokset retkiohjelmissa ovat mahdollisia. Retkivaraukset ovat sitovia.
Kohteissa, joissa ei ole suomenkielistä retkeä, on mahdollista lähteä laivayhtiön lisämaksulliselle englanninkieliselle retkelle tai tutustua omatoimisesti kohteeseen Kristina®-matkanjohtajan avustuksella.
Tarkempi matkaohjelma, joka sisältää tiedot eri ohjelmista ja palveluista laivalla jaetaan matkan aikana. Matkan hintaan sisältyvät täysihoitoruokailut (aamiaiset, illalliset ja lounaat) ja All Inclusive -juomapakettiin sisältyvät juomat tarjoillaan laivalla risteilyn aikana. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun.

 

Sunnuntai 22.4. Helsinki – Malaga (Espanja). Lähtö klo 22.00

Tervetuloa Kristina®-risteilylle! Matkamme alkaa reittilennolla Malagaan, josta siirrymme satamaan m/s Marella Celebrationille. Aurinkorannikon suosittu lämmin matkakohde tarjoaa rantojen lisäksi myös kurkistuksen antiikin ajan historiaan. Alcazaban linnoitus, Malagan renessanssityylinen katedraali ja 1800-luvun rakennukset ovat kaupungin tärkeitä nähtävyyksiä.  Pablo Picasson synnyinkaupungissa vastakohdat törmäävät modernin kaupunkiarkkitehtuurin ja vanhankaupungin tunnelmallisten kujien ja vanhojen rakennusten välillä.

Maanantai 23.4. Päivä merellä

Vietämme rentouttavaa päivää merellä nauttien laivan ohjelmasta ja ystävällisestä palvelusta.

Tiistai 24.4. Lissabon (Portugali) klo 08.00 – 17.00

Lissabon on yksi maailman vanhimmista kaupungeista. Sen mainio satama oli looginen kaupan keskittymä jo foinikialaisten aikana sekä tietysti luonnollinen lähtöpaikka portugalilaisille löytöretkille 1400-luvulla. Ominaista tälle Portugalin pääkaupungille ovat sen valkoiset talot. Historiallinen Alfaman alue sekä Lissabonin tuomiokirkko ovat lyhyen kävelymatkan päässä laivalta. Lissabonin symbolina tunnettu löytöretkeilijöiden muistomerkki Belémin torni on myös UNESCOn maailmanperintölistalla.

Keskiviikko 25.4. Portimão (Portugali) klo 09.00 – 18.00

Portimãon alue on Portugalin kauneinta rannikkoseutua. Täällä on ollut asutusta aina foinikialaisten ajoista lähtien. Portimão on värikäs pieni satamakaupunki, jonka vilkas kalasatama ja vanha keskusta puistoineen ja aukioineen houkuttelevat kävijöitä. Satama-alueella on mukava kävellä ja poiketa jossain lukuisista kahviloista tai ravintoloista maistelemassa meren antimia. Portimão on myös portti Algarven upeiden rantojen ääreen ja Praia da Rocha onkin rannoista alueen upeimpia, jonka maisemaa komistaa 1500-luvun vanha linnoitus sekä upeat kallioseinämät.

Torstai 26.4. Cádiz (Espanja) klo 08.00 – 17.00

Cádizin vilkas kaupunki on muokkaantunut monen kulttuurin puserruksessa, josta muistuttaa monenkirjava arkkitehtuuri. Noin 1100 vuotta eKr. perustetun Cádizin väitetään olevan maailman vanhin jatkuvasti asutettu länsimainen kaupunki. Vanhakaupunki sijaitsee aivan sataman läheisyydessä ja keskustasta löytyykin mukavien kujien lisäksi isoja kivimuureja 1400-luvulta sekä upeasti veistetty katedraali.

Perjantai 27.4. Casablanca (Marokko) klo 08.00 – 18.00

Vuosisatoja vanha Casablanca on Marokon suurin kaupunki ja maan pääsatama, joka sijaitsee Pohjois-Afrikan Atlantinpuoleisella rannikolla. Casablancassa sekoittuu arabialainen kulttuuri ranskalaiseen hienostuneisuuteen, joka kumpuaa Ranskan siirtomaa-aikaisesta vaikutuksesta. Tämä on nähtävissä edelleen kaupungin hallintorakennusten arkkitehtuurissa. Kaupunkia hallitsee upea Hassan II moskeija, johon mahtuu jopa 25 000 palvojaa sisälle ja toiset 80 000 piha-alueille. Moskeijan 210 metrinen minareetti on maailman korkein. Tänä päivänä Casablanca on myös palmujen reunustamia bulevardeja, ruuhkaisia katuja, vilkkaita markkinoita ja basaareja käsityöläisineen sekä houkuttelevia kaupunkipuistoja ja tyylikkäitä ravintoloita.

Lauantai 28.4. Gibraltar (Iso-Britannia) klo 09.00 – 22.00

Päivän kohteemme on Gibraltar, joka on Euroopan reunalla sijaitseva Ison-Britannian kruununsiirtomaa. Sen pinta-ala on vain 6,5 neliökilometriä. Isäntämaan vaikutus näkyy katukuvassa kaksikerroksisina busseina, poliisien perinteisinä kypärinä sekä punaisina postilaatikkoina. Gibraltarin turismin kehittämiseen on käytetty miljoonia puntia ja nykyään täällä käykin tasaisesti ulkomaankomennuksella olevia brittejä Espanjan puolelta ostoksilla. Alueen pienestä koosta huolimatta Gibraltarilla on monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Ehdoton katseenvangitsija on Gibraltarin kallio, The Rock, joka kohoaa ylväänä 400 metriin. Gibraltarilla elää myös Euroopan ainoa vapaa apinayhdyskunta.

Sunnuntai 29.4. Malaga (Espanja) – Paluulento Suomeen

Saavumme aamulla risteilyn päätesatamaan. On aika tullut sanoa näkemiin m/s Marella Celebrationlle. Rauhassa nautitun aamiaisen jälkeen bussi kuljettaa meidät lentokentälle. Kiitos matkaseurasta!

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X