25.3.2018 Lomaristeily 1 vko alk. 1 595 € Atlantin Rannikon aarteet, m/s Marella Celebration ALL INCLUSIVE

Print the page

Espanja – Portugali – Marokko – Iso-Britannia

atlantin-rannikkoristeily-thmed

Lähde Iberian niemimaan tähdittämälle lomaristeilylle – aurinkoisille merenrannoille, vanhoille kujille ja kiehtoville toreille. Lähtö- ja paluusatamana on viihtyisä Málaga, jossa on leppoisan ilmapiirin lisäksi komeaa nähtävää: kirkkoja, museoita ja linnoituksia. Lissabonissa voit keskittyä kahvilakulttuuriin, putiikkeihin tai kaupunginosiin, joista jokaisella on oma tarinansa kerrottavana. Portimãon erikoisuuksia ovat kalliorinteiden rajaama pitkä, kullankeltainen hiekkaranta ja monet mukavat ravintolat – maista vaikka kalapataa tai grillattuja sardiineita. Merelliset tuoksut leijuvat myös Atlantin huuhtelemassa Cádizissa. Espanjalaiskaupunki huokuu pitkää historiaa, mutta se on myös lukemattomien tapasbaarien ja iloisten ihmisten koti. Sitten piipahdat Marokkoon. Casablancan helmiä ovat mosaiikkien koristamat moskeijat ja värikkäät arabialaiset torit, soukit. Matkan viimeisenä pysäkkinä on hienojen maisemien Gibraltar, mainio luontokohde. Tähyile lähivesillä viihtyviä delfiineitä ja valaita, seikkaile tippukiviluolissa tai samoile kasvitieteellisen puutarhan käytävillä.

 

Elämysvinkkejä risteilylle

 • Ihastele maurilaista arkkitehtuuria ja koristeellisuutta Andalusiassa. Malagan vanhankaupungin vierellä kohoaa Alcazaban palatsilinnoitus. Vielä säväyttävämpi on Alcazarin kuninkaallinen palatsialue Sevillassa, tuoksuvine puutarhoineen. Sinne pääset retkellä Cádizista.
 • Syvenny Lissabonissa Belemin kaupunginosaan, jota komistavat löytöretkeilijöiden ajoista muistuttavat komeat rakennukset. Herkuttele lopuksi 1800-luvulla avatussa Antiga Confeitaria de Belém -kahvilassa perinteikkäillä, uunilämpimillä vaniljakreemileivoksilla.
 • Nauti shoppailusta. Tee jännittäviä löytöjä Marokon soukeissa tai kiertele Gibraltarin verovapaita myymälöitä.

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Ryhmämatka
Mukana Kristina®-matkanjohtaja

Saura Paananen

Aikataulut

atlantin-rannikkoristeily-kartta-thmed

Risteilyaikataulu * 1 vko

su 25.3.         Lento Helsinki – Malaga, laivaan nousu. Lähtö klo 22.00
ma 26.3.        Päivä merellä
ti 27.3.           Lissabon, Portugali klo 08.00 – 17.00
ke 28.3.         Portimão, Portugali klo 09.00 – 18.00
to 29.3.         Cádiz, Espanja klo 08.00 – 17.00
pe 30.3.         Casablanca, Marokko klo 08.00 – 18.00
la 31.3.          Gibraltar, Iso-Britannia klo 09.00 – 22.00
su 1.4.           Malaga, Espanja tulo klo 06.00. Paluulento Suomeen. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun. Joissain satamissa laiva ei välttämättä pääse kiinnittymään laituriin ja jää ankkuriin. Tällöin maihinmeno tapahtuu venekuljetuksella, mikä vaatii normaalia fyysistä kuntoa ja kunnollisia jalkineita.

Lentoaikataulut sitoumuksetta

MENOLENNOT 25.3.2018
LH855 Helsinki 06.15 – 07.50 Frankfurt
LH1148 Frankfurt 09.10 – 12.05 Malaga

PALUULENNOT 1.4.2018
LH1835 Malaga 15.25 – 18.15 München
LH2466 München 19.45 – 23.10 Helsinki

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
Sisähytti (1/2 kansi) 1 595
Sisähytti (3/4 kansi) 1 645
Ulkohytti (1/2 kansi) 1 665
Ulkohytti (3/4 kansi) 1 710
Ulkohytti (7/8 kansi) 1 775
Ulkohytti Deluxe (6/8 kansi) 1 805
Parvekehytti Deluxe (9 kansi) 2 155
Yhden hengen sisähytti (2/3 kansi) 2 010
Yhden hengen ulkohytti (2/3 kansi) 2 075

Tutustu m/s Marella Celebrationiin >>

 • Laivatyyppi: lomaristeilylaiva – perinteikäs risteilykokemus brittiläisittäin
 • Laivan koko: maltillinen, 1264 matkustajaa
 • Kanssamatkustajat: pääasiassa brittiläisiä
 • Kristina-luokitus: 3 tähteä

Hintaan sisältyy

 • Risteily m/s Marella Celebrationilla valitussa hyttiluokassa
 • Reittilennot turistiluokassa Helsinki – Malaga – Helsinki lentokenttäkuljetuksineen
 • Matkaohjelman mukaiset satamakuljetukset
 • Täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat, illalliset)
 • All Inclusive juomapaketti risteilyllä (sis. hanaolut, valikoima väkeviä alkoholijuomia ja aperitiiveja, talon viini, valikoima cocktaileja, valikoima virvoitusjuomia)
 • Risteilyn tervetulotilaisuus
 • Kapteenin gaalaillallinen
 • Viihde ja ohjelma laivalla
 • Laivan kuntosalin käyttö
 • Laivan satamamaksut, lentoverot sekä muut viranomaismaksut
 • Palvelumaksut laivalla
 • Kristina®-matkanjohtajan palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Tällä risteilyllä passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.
 • Retkillä ja lentokentillä kävellään paljon, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.
 • Kristina Cruisesin erityisehdot
 • Yleiset valmismatkaehdot

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matka- / retkiohjelma

Tarkempi matkaohjelma, joka sisältää tiedot eri ohjelmista ja palveluista laivalla jaetaan matkan aikana. Matkan hintaan sisältyvät täysihoitoruokailut (aamiaiset, illalliset ja lounaat) tarjoillaan laivalla risteilyn aikana. Risteilylle myydään ennakkoon yksittäisiä lisämaksullisia, suomeksi tulkattuja retkiä. Retket valmistuvat noin 2 kuukautta ennen matkaa.

Risteilylle myydään ennakkoon kolmen retken Kristina® retkipaketti. Retket tehdään yhdessä matkanjohtajan ja paikallisoppaan kanssa ja opastetaan suomeksi. Tarkemmat tiedot retkistä saat noin 2 kuukautta ennen matkaa.

Sunnuntai 25.3. Helsinki – Malaga (Espanja). Lähtö klo 22.00

Tervetuloa Kristina®-risteilylle! Matkamme alkaa reittilennolla Malagaan, josta siirrymme satamaan m/s Marella Celebrationille. Aurinkorannikon suosittu lämmin matkakohde tarjoaa rantojen lisäksi myös kurkistuksen antiikin ajan historiaan. Alcazaban linnoitus, Malagan renessanssityylinen katedraali ja 1800-luvun rakennukset ovat kaupungin tärkeitä nähtävyyksiä.  Pablo Picasson synnyinkaupungissa vastakohdat törmäävät modernin kaupunkiarkkitehtuurin ja vanhankaupungin tunnelmallisten kujien ja vanhojen rakennusten välillä.

Maanantai 26.3. Päivä merellä

Vietämme rentouttavaa päivää merellä nauttien laivan ohjelmasta ja ystävällisestä palvelusta.

Tiistai 27.3. Lissabon (Portugali) klo 08.00 – 17.00

Lissabon on yksi maailman vanhimmista kaupungeista. Sen mainio satama oli looginen kaupan keskittymä jo foinikialaisten aikana sekä tietysti luonnollinen lähtöpaikka portugalilaisille löytöretkille 1400-luvulla. Ominaista tälle Portugalin pääkaupungille ovat sen valkoiset talot. Historiallinen Alfaman alue sekä Lissabonin tuomiokirkko ovat lyhyen kävelymatkan päässä laivalta. Lissabonin symbolina tunnettu löytöretkeilijöiden muistomerkki Belémin torni on myös UNESCOn maailmanperintölistalla.

Keskiviikko 28.3. Portimão (Portugali) klo 09.00 – 18.00

Portimãon alue on Portugalin kauneinta rannikkoseutua. Täällä on ollut asutusta aina foinikialaisten ajoista lähtien. Portimão on värikäs pieni satamakaupunki, jonka vilkas kalasatama ja vanha keskusta puistoineen ja aukioineen houkuttelevat kävijöitä. Satama-alueella on mukava kävellä ja poiketa jossain lukuisista kahviloista tai ravintoloista maistelemassa meren antimia. Portimão on myös portti Algarven upeiden rantojen ääreen ja Praia da Rocha onkin rannoista alueen upeimpia, jonka maisemaa komistaa 1500-luvun vanha linnoitus sekä upeat kallioseinämät.

Torstai 29.3. Cádiz (Espanja) klo 08.00 – 17.00

Cádizin vilkas kaupunki on muokkaantunut monen kulttuurin puserruksessa, josta muistuttaa monenkirjava arkkitehtuuri. Noin 1100 vuotta eKr. perustetun Cádizin väitetään olevan maailman vanhin jatkuvasti asutettu länsimainen kaupunki. Vanhakaupunki sijaitsee aivan sataman läheisyydessä ja keskustasta löytyykin mukavien kujien lisäksi isoja kivimuureja 1400-luvulta sekä upeasti veistetty katedraali.

Perjantai 30.3. Casablanca (Marokko) klo 08.00 – 18.00

Vuosisatoja vanha Casablanca on Marokon suurin kaupunki ja maan pääsatama, joka sijaitsee Pohjois-Afrikan Atlantinpuoleisella rannikolla. Casablancassa sekoittuu arabialainen kulttuuri ranskalaiseen hienostuneisuuteen, joka kumpuaa Ranskan siirtomaa-aikaisesta vaikutuksesta. Tämä on nähtävissä edelleen kaupungin hallintorakennusten arkkitehtuurissa. Kaupunkia hallitsee upea Hassan II moskeija, johon mahtuu jopa 25 000 palvojaa sisälle ja toiset 80 000 piha-alueille. Moskeijan 210 metrinen minareetti on maailman korkein. Tänä päivänä Casablanca on myös palmujen reunustamia bulevardeja, ruuhkaisia katuja, vilkkaita markkinoita ja basaareja käsityöläisineen sekä houkuttelevia kaupunkipuistoja ja tyylikkäitä ravintoloita.

Lauantai 31.3. Gibraltar (Iso-Britannia) klo 09.00 – 22.00

Päivän kohteemme on Gibraltar, joka on Euroopan reunalla sijaitseva Ison-Britannian kruununsiirtomaa. Sen pinta-ala on vain 6,5 neliökilometriä. Isäntämaan vaikutus näkyy katukuvassa kaksikerroksisina busseina, poliisien perinteisinä kypärinä sekä punaisina postilaatikkoina. Gibraltarin turismin kehittämiseen on käytetty miljoonia puntia ja nykyään täällä käykin tasaisesti ulkomaankomennuksella olevia brittejä Espanjan puolelta ostoksilla. Alueen pienestä koosta huolimatta Gibraltarilla on monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Ehdoton katseenvangitsija on Gibraltarin kallio, The Rock, joka kohoaa ylväänä 400 metriin. Gibraltarilla elää myös Euroopan ainoa vapaa apinayhdyskunta.

Sunnuntai 1.4. Malaga (Espanja) – Paluulento Suomeen

Saavumme aamulla risteilyn päätesatamaan. On aika tullut sanoa näkemiin m/s Marella Celebrationlle. Rauhassa nautitun aamiaisen jälkeen bussi kuljettaa meidät lentokentälle. Kiitos matkaseurasta!

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X