13.1.2018 Lomaristeily 10 pv alk. 2 590 € Itä-Karibian risteily, m/s Marella Discovery ALL INCLUSIVE – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Barbados – St. Maarten – Brittiläiset Neitsytsaaret – St. Kitts – Antigua – St. Vincent – Barbados  

Itä-Karibian risteily_alku

Valkoisia samettihietikoita, turkooseja maininkeja ja auringonlaskuja rommidrinkkejä siemaillen – tällä lomalla tuudittaudut Karibian saarten letkeään tahtiin. Herkuttele tuoreilla merenantimilla ja lepäile ihastuttavilla palmurannoilla, joiden joukosta tapaat viikon mittaan takuulla suosikkisi. Risteily alkaa rommin saarelta, Barbadokselta. Nuku aikaeroa pois hotellissa, sukella uimaan merikilpikonnien kanssa ja pakkaa mukaan laukullinen saaren leppoisaa, hyväntuulista tunnelmaa ennen risteilyn alkua. Mukavan raukean meripäivän jälkeen saavut St. Maartenin pääkaupunkiin, josta löydät verovapaat putiikit ja lipputangosta Alankomaiden värit, mutta saaren pohjoispuoli on pieni pala Ranskaa. Kaunis luonto sademetsineen ja kasvitieteellisine puutarhoineen leimaa Tortolan saarta. Maisemajunan kyydistä katselet Saint Kittsin komeimpia näkymiä: tulivuoren huippuja, laavahiekkarantoja ja vehmaita metsiköitä. Antigualla saat uida rauskujen kanssa tai perehtyä saaren kolonialistiseen menneisyyteen. Saint Vincentillä taas voit piipahtaa pääkaupungin eloisilla katumarkkinoilla. Lopulta palaat takaisin Bridgetowniin. Jokohan nyt olisi verovapaiden myymälöiden ja shoppailun vuoro?

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Ryhmämatka
Mukana Kristina®-matkanjohtaja

 

Aikataulut

Risteilyaikataulu * 10 pv

13.1. la          Lento Helsinki – Barbados, hotelliyöpyminen.
14.1. su        Bridgetown (Barbados), laivaan nousu. Lähtö klo 20.00
15.1. ma       Päivä merellä
16.1. ti          Philipsburg (St. Maarten) klo 08.00 – 18.00
17.1. ke         Road Town (Tortola, Brittiläiset Neitsytsaaret) klo 08.00 – 18.00
18.1. to         Basseterre (St. Kitts) klo 08.00 – 18.00
19.1. pe        St. John’s (Antigua) klo 08.00 – 18.00
20.1. la          Kingstown (St. Vincent) klo 09.00 – 18.00
21.1. su        Bridgetown (Barbados) tulo klo 07.00. Laivasta nousu, paluulento Suomeen.
22.1. ma       Paluu Suomeen

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun. Joissain satamissa laiva ei välttämättä pääse kiinnittymään laituriin ja jää ankkuriin. Tällöin maihinmeno tapahtuu venekuljetuksella, mikä vaatii normaalia fyysistä kuntoa ja kunnollisia jalkineita.

 

 

Lentoaikataulut sitoumuksetta

Menolennot
13.1.2018      BA795           Helsinki 7.50 – 9.15 Lontoo Heathrow
13.1.2018      BA2153         Lontoo Gatwick 13.40 – 18.30 Barbados 

Paluulennot
21.1.2018      BA2154         Barbados 17.15 – 5.20 Lontoo Gatwick (22.1.)
22.1.2018      BA794           Lontoo Heathrow 11.00 – 16.05 Helsinki

Huom. Lentoaikataulut ovat paikallista aikaa.

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh 
         
Sisähytti (2/3 kansi) 2 590
Sisähytti (6/8 kansi) 2 630
Sisähytti Plus (7/8 kansi) 2 655
Ulkohytti (2/3 kansi) 2 690
Parvekehytti (6. kansi) 2 890
Parvekehytti Deluxe (7 kansi) 2 990
Yhden hengen sisähytti 3 165
Yhden hengen ulkohytti 3 235

Tutustu m/s Marella Discoveryyn >>

 • Laivatyyppi: lomaristeilylaiva – enemmän laivaviihdettä ja matkustajia
 • Laivan koko: maltillinen, 1830 matkustajaa
 • Kanssamatkustajat: pääasiassa brittiläisiä
 • Kristina-luokitus: 3+ tähteä

Thomson Discovery_kooste_pieni

Hintaan sisältyy

 • Risteily m/s Marella Discoverylla valitussa hyttiluokassa
 • Reittilennot turistiluokassa Helsinki – Lontoo – Barbados – Lontoo – Helsinki
 • Hotelliyöpyminen Barbadoksella ( + illallinen 13.1.)
 • Matkaohjelman mukaiset satamakuljetukset
 • Täysihoito laivalla
 • All Inclusive -juomapaketti (hanaolut, talon viini, valikoima virvoitusjuomia, valikoima drinkkejä, valikoima väkeviä alkoholijuomia ja aperitiiveja)
 • Risteilyn tervetulo- ja päätöstilaisuudet
 • Kapteenin gaalaillallinen
 • Viihde ja ohjelma laivalla
 • Laivan kuntosalin käyttö
 • Laivan satamamaksut, lentoverot sekä muut viranomaismaksut
 • Palvelumaksut laivalla
 • Kristina®-matkanjohtajan palvelut
 • Lähtöpäivänä kaupunkikierros ja lounas

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Tällä risteilyllä passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.
 • Retkillä ja lentokentillä kävellään paljon, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan.
 • Kristina Cruisesin erityisehdot
 • Yleiset valmismatkaehdot

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

 

Matka- / retkiohjelma

Tälle risteilylle voit ostaa ennakkoon lisämaksullisen ja suomeksi tulkatun Kristina®-retkipaketin hintaan 159 € / hlö. Varaathan retkipaketin viimeistään 2.1.2018.

Varaukset puh. 05 211 44 tai info@kristinacruises.com.

 

Retkipakettiin sisältyvät retket:

16.1. St. Maartenin maisemia ja perhosfarmi, puolipäiväretki (n.3,5 h)
Maisemakierroksella näemme saaren tärkeimmät keskukset: hollantilaisen Philipsburgin ja ranskalaisen Marigot’n. Vierailemme perhosfarmilla, jossa on kymmeniä eri lajeja perhosia pienistä suuriin. Perhosasiantuntija vie puutarhaan opastetulle kierrokselle ja kertoo perhosten elinkaaresta. Vierailun päätteeksi on mahdollisuus kuvata perhosia, tehdä ostoksia matkamuistomyymälässä tai nauttia virvokkeita. Pienessä viehättävässä Marigot’ssa, joka on saaren ranskalaisen osan pääkaupunki, jää vapaa-aikaa ostoksiin ja markkinoilla kiertelyyn. Ennen paluuta Philipsburgiin nousemme bussilla näköalapaikalle kuvaamaan maisemaa, joka kirkkaina päivinä ulottuu naapurisaarille.

18.1. St. Kittsin nähtävyydet, puolipäiväretki (n. 4 h)
Retki sisältää kolme St. Kittsin huippukohdetta: Brimstone Hill -linnoituksen, Romney Manor -puutarhan ja Fairview Great House -plantaasitilan. Kauniissa Romneyn puutarhassa käymme batiikkistudiolla, missä paikalliset taiteilijat valmistavat kankaita ja erilaisia batiikkituotteita. Brimstone Hill on 300 vuotta vanha linnoitus, joka on saanut UNESCOn maailmanperintökohteen aseman. Ensimmäiset tykit tuotiin linnoitukseen vuonna 1690 kun Englanti ja Ranska taistelivat saaren herruudesta. Linnoitukselta on upeat näkymät lähisaarille. Fairview Great House tarjoaa mielenkiintoisen kurkistuksen saaren siirtomaa-aikaiseen elämään. Vierailemme tilan hienossa herraskartanossa, jonka jälkeen palaamme Basseterren kaupunkiin. Tässä historiallisessa pääkaupungissa voi nähdä niin perinteistä ranskalaista kuin viktoriaanista arkkitehtuuria.

19.1. Ihmeellinen Antigua, puolipäiväretki (n. 3,5 h)
Saarikierroksella tutustumme tämän kuvankauniin lomaparatiisin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja kuulemme kertomuksia saarelaisten elämästä. Reittimme kulkee saaren pohjoisesta pääkaupungista Antiguan sydämeen, jossa rannikkomaisema muuttuu trooppiseksi maaseuduksi. Ohitamme lukuisia kyliä, kun tiemme käy kohti Englantilaista satamaa ja amiraali Horatio Nelsonin mukaan nimettyä vanhaa telakka-aluetta. Telakka-alueeseen tutustumme lyhyellä kävelykierroksella. Matka jatkuu bussilla näköalapaikalle, joista avautuvat mahtavat näkymät valkohiekkaisille rannoille ja luksusjahdeille, jotka ovat kiinnittyneinä huvivenesatamassa.

Huomoithan seuraavat seikat:

Usein retkillä kävellään paljon tutustumiskohteissa, joten osallistujilta edellytetään normaalia liikuntakykyä. Retkille kannattaa varata mukaan hyvät jalkineet! Retkien toteutuminen edellyttää vähimmäisosallistujamäärää. Retkille voidaan ottaa vain rajoitettu määrä osallistujia. Muutokset retkiohjelmissa ovat mahdollisia. Retkivaraukset ovat sitovia.

Kohteissa, joissa ei ole suomenkielistä retkeä, on mahdollista lähteä laivayhtiön lisämaksulliselle englanninkieliselle retkelle tai tutustua omatoimisesti kohteeseen Kristina®-matkanjohtajan avustuksella.

Tarkempi matkaohjelma, joka sisältää tiedot eri ohjelmista ja palveluista laivalla jaetaan matkan aikana. Matkan hintaan sisältyvät täysihoitoruokailut (aamiaiset, illalliset ja lounaat) ja All Inclusive -juomapakettiin sisältyvät juomat tarjoillaan laivalla risteilyn aikana. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun.

Lauantai 13.1. Helsinki – Bridgetown (Barbados)

Tervetuloa Kristina-risteilylle! Matkamme alkaa aamun reittilennolla Lontoon Heathrown kentälle, josta välilaskun ja lentokentän vaihdon jälkeen jatkamme Barbadokselle. Saavuttuamme Karibian lämpöön majoittaudumme hotelliin.

Sunnuntai 14.1. Bridgetown (Barbados), laivaan nousu. Lähtö klo 20.00

Pieniin Antilleihin kuuluva Barbados tarjoaa kävijälle monipuolisen elämyksen, johon sulautuvat eksoottinen luonto, värikäs historia ja elämänmyönteinen kulttuuri. Barbadoksen, kuten monen muunkin saarivaltion historiaa leimaa orjakauppa ja siirtomaalaistausta. Aikaisemmin Barbadoksen talous on perustunut sokeriruo’on viljelyyn ja jalostamiseen. Nykyisin saaren pääelinkeino on matkailu. Nousemme iltapäivästä laivaan ja risteily voi alkaa.

Maanantai 15.1. Päivä merellä

Vietämme rentouttavaa päivää merellä tutustuen m/s TUI Discoveryn palveluihin.

Tiistai 16.1. Philipsburg (St. Maarten) klo 08.00 – 18.00

St. Maarten on yksi Karibian ainutlaatuisimpia kohteita. Saari jakautuu Hollannin (pohjoinen) ja Ranskan (eteläinen) välillä. Eteläisellä puolella on havaittavissa ranskalainen hienostuneisuus lomakohteineen ja ruokineen sekä tietysti upeat rannat. Hollannin puolella korostuu taas karibialainen elämäntyyli ja räväkkyys. Pääkaupunki Philipsburg on suosittu pysähdyspaikka verovapaine myymälöineen ja kauppoineen. Kaupunki perustettiin hollantilaisten kauppakeskukseksi ja muistona tästä strategisesta sijainnista on linnoituksia ympäri kaupungin. 

Keskiviikko 17.1. Road Town (Tortola, Brittiläiset Neitsytsaaret) klo 08.00 – 18.00

Brittiläisten Neitsytsaarten vilkas pääkaupunki levittäytyy Road Townin satamasta. Keskustaan voi tutustua helposti kävelemällä pääkatua ja tutkimalla tyypillisiä pastellisävyisiä, aallotettuja, tinakattoisia taloja, upeita rakennusten kuviointeja ja värikkäitä ikkunaluukkuja. Pääkadulta löytyy myös valikoima kauppoja, museoita ja historiallisia rakennuksia. Kaupungin pääaukiolla tai rantakadulla on mukava pysähtyä ja katsella päivän menoa. Tortolan saari tunnetaan myös muinaisista sademetsistä, upeista kasvitieteellisistä puutarhoista ja kauniista rannoista kuten Apple Bay.

Torstai 18.1. Basseterre (St. Kitts) klo 08.00 – 18.00

St. Kitts on saanut nimensä Kristoffer Kolumbuksen mukaan (virallinen nimi. St. Cristopher). Karibi-intiaanien antama nimi ”hedelmällinen” saari, ei suinkaan sekään johda matkaajaa harhaan. Saaren tuliperäinen maa antaa kasveille hyvät elinolosuhteet ja St. Kittsillä sijaitsee yksi Karibian alueen laajimmista sademetsistä. Saaren rannikkoa ovat aikoinaan vartioineet yhdeksän mahtavaa linnoitusta.

Perjantai 19.1. St. John’s (Antigua) klo 08.00 – 18.00

Antigua on ylellinen lomasaari, jonka suojaisat lahdet ja poukamat ovat houkutelleet monia kuuluisuuksia rakentamaan huvilansa ja viettämään talvikauden tässä trooppisessa paratiisissa. Saarta leimaavat kymmenet upeat rannat kristallinkirkkaine vesineen. Antigualaiset ovat hyvin elämänmyönteisiä ja ilo onkin ylimmillään karnevaalien aikaan, jolloin lauletaan, soitetaan ja tanssitaan. Saarella järjestetään kerran vuodessa purjehdusregatta, joka on maailman 10 suurimman joukossa.

Lauantai 20.1. Kingstown (St. Vincent) klo 09.00 – 18.00

St. Vincent on upea trooppinen paratiisi kaukana muista Karibian saarista. Brittiläinen kulttuuri leimaa voimakkaasti elämää saarella ja sen suosituin laji onkin kriketti. Kingstown on St. Vincentin pääkaupunki täynnä toimintaa ja henkeäsalpaavia maisemia. Kasvillisuus ja kukkien väriloisto on silmiinpistävää tällä alueella. Kingstownin ympäristöön levittäytyviä laaksoja ja kukkuloita peittävät upeat pensaikot. Ystävällisyys ja vieraanvaraisuus yhdistettynä eurooppalaisiin ja karibialaisiin vaikutteisiin tekevät vierailusta St. Vincentillä ikimuistettavan. Saaren turismi on kehittynyt merkittävästi viime vuosina. Matkaajalle on tarjolla niin upeita hiekkarantoja, vesiurheilua kuin rikasta kulttuuriperintöä, johon voi tutustua museoissa ja arkeologisissa nähtävyyksissä.

Sunnuntai 21.1. Bridgetown (Barbados) tulo klo 07.00. – Paluulento Suomeen

Saavumme aamulla takaisin risteilyn aloitussatamaan Bridgetowniin. On tullut aika sanoa näkemiin m/s Marella Discoverylle.

Maanantai 22.1. Paluu Suomeen

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X