30.1.2019 Itä-Karibian risteily 10 pv

Print the page

Lomaristeily alk.  2 495 €
m/s Marella Celebration ALL INCLUSIVE

Barbados – Antigua – Brittiläiset Neitsytsaaret – St. Barts – Castries – Grenada  – Barbados  

Valkoisia samettihietikoita, turkooseja maininkeja ja auringonlaskuja rommidrinkkejä siemaillen – tällä lomalla tuudittaudut Karibian saarten letkeään tahtiin. Herkuttele tuoreilla merenantimilla ja lepäile ihastuttavilla palmurannoilla, joiden joukosta tapaat viikon mittaan takuulla suosikkisi. Risteily alkaa rommin saarelta, Barbadokselta. Nuku aikaeroa pois hotellissa, sukella uimaan ja pakkaa mukaan laukullinen saaren leppoisaa, hyväntuulista tunnelmaa ennen risteilyn alkua. Mukavan raukean meripäivän jälkeen saavut Antigualle, jossa odottavat karamellitalot, huviveneiden pilkuttamat poukamat ja hehkeät palmurannat. Kaunis luonto sademetsineen ja kasvitieteellisine puutarhoineen leimaa Tortolan saarta. Sitten vierailet ylellisenä pakopaikkana tunnetussa Saint Barthélemyssä. Pikkuruista, hienostunutta saarikaunotarta koristavat jylhät piirteet, huvilat ja jahdit. Syvänvehreää Saint Luciaa voit ihailla vaikka aurinkotuolin sylistä. Grenadan vehreällä saarella tuoksuu kaikkialla trooppisille hedelmille ja mausteviljelmien antimille.   Lopulta palaat takaisin Bridgetowniin.

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Ryhmämatka
Mukana Kristina®-matkanjohtaja

Aikataulut

Risteilyaikataulu * 10 pv

30.1. ke         Lento Helsinki – Bridgetown (Barbados), hotelliyöpyminen.
31.1. to         Bridgetown (Barbados), laivaan nousu. Laiva lähtee klo 20.00
1.2. pe           Päivä merellä
2.2. la            St. John’s (Antigua) klo 08.00 – 18.00
3.2. su           Road Town (Tortola, Brittiläiset Neitsytsaaret) klo 08.00 – 18.00
4.2. ma          St. Barthélemy (St. Barts) klo 08.00 – 17.00
5.2. ti             Castries (St. Lucia) klo 08.00 – 18.00
6.2. ke           St. George’s (Grenada) klo 08.00 – 18.00
7.2. to           Bridgetown (Barbados) tulo klo 07.00. Laivasta nousu, paluulento Suomeen
8.2. pe           Paluu Suomeen 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun. Joissain satamissa laiva ei välttämättä pääse kiinnittymään laituriin ja jää ankkuriin. Tällöin maihinmeno tapahtuu venekuljetuksella, mikä vaatii normaalia fyysistä kuntoa ja kunnollisia jalkineita.

Lentoaikataulut sitoumuksetta

Menolennot
30.1. AY1331                     Helsinki 8.00 – 9.10 Lontoo (kentänvaihto)
30.1. BA2153                     Lontoo 13.35 – 18.25 Bridgetown 

Paluulennot
7.2. BA2154                       Bridgetown 17.05 – 5.15 Lontoo (8.2.) (kentänvaihto)
8.2. BA794                         Lontoo 11.10 – 16.15 Helsinki 

Huom. Lentoaikataulut ovat paikallista aikaa.

Matka- / retkiohjelma

Risteilylle myydään Kristina® retkipaketti. Retket tehdään yhdessä Kristina®-matkanjohtajan ja paikallisoppaan kanssa ja opastetaan suomeksi. Tarkemmat tiedot retkistä saat noin 2 kuukautta ennen matkaa.

Tarkempi matkaohjelma, joka sisältää tiedot eri ohjelmista ja palveluista laivalla jaetaan matkan aikana. Hintaan sisältyvät ateriat on merkitty matkaohjelmaan (A=aamiainen, L= lounas, P=päivällinen, TH=risteilyllä tarjottava täysihoito)

Keskiviikko 30.1. Lento Helsinki – Bridgetown (Barbados), hotelliyöpyminen

Tervetuloa Kristina®-risteilylle! Matkamme alkaa aamun reittilennolla Lontoon Heathrown kentälle, josta välilaskun ja lentokentän vaihdon jälkeen jatkamme Barbadokselle. Saavuttuamme Karibian lämpöön majoittaudumme hotelliin.

Torstai 31.1. Bridgetown (Barbados), laivaan nousu. Laiva lähtee klo 20.00

Pieniin Antilleihin kuuluva Barbados tarjoaa kävijälle monipuolisen elämyksen, johon sulautuvat eksoottinen luonto, värikäs historia ja elämänmyönteinen kulttuuri. Barbadoksen, kuten monen muunkin saarivaltion historiaa leimaa orjakauppa ja siirtomaalaistausta. Aikaisemmin Barbadoksen talous on perustunut sokeriruo’on viljelyyn ja jalostamiseen. Nykyisin saaren pääelinkeino on matkailu. Nousemme iltapäivästä laivaan ja risteily voi alkaa. (A, P)

Perjantai 1.2. Päivä merellä

Vietämme rentouttavaa päivää merellä tutustuen m/s Marella Celebrationin palveluihin. (TH)

Lauantai 2.2. St. John’s (Antigua) klo 08.00 – 18.00

Antigua on ylellinen lomasaari, jonka suojaisat lahdet ja poukamat ovat houkutelleet monia kuuluisuuksia rakentamaan huvilansa ja viettämään talvikauden tässä trooppisessa paratiisissa. Saarta leimaavat kymmenet upeat rannat kristallinkirkkaine vesineen. Antigualaiset ovat hyvin elämänmyönteisiä ja ilo onkin ylimmillään karnevaalien aikaan, jolloin lauletaan, soitetaan ja tanssitaan. Saarella järjestetään kerran vuodessa purjehdusregatta, joka on maailman 10 suurimman joukossa. (TH)

Sunnuntai 3.2. Road Town (Tortola, Brittiläiset Neitsytsaaret) klo 08.00 – 18.00

Brittiläisten Neitsytsaarten vilkas pääkaupunki levittäytyy Road Townin satamasta. Keskustaan voi tutustua helposti kävelemällä pääkatua ja tutkimalla tyypillisiä pastellisävyisiä, aallotettuja, tinakattoisia taloja, upeita rakennusten kuviointeja ja värikkäitä ikkunaluukkuja. Pääkadulta löytyy myös valikoima kauppoja, museoita ja historiallisia rakennuksia. Kaupungin pääaukiolla tai rantakadulla on mukava pysähtyä ja katsella päivän menoa. Tortolan saari tunnetaan myös muinaisista sademetsistä, upeista kasvitieteellisistä puutarhoista ja kauniista rannoista kuten Apple Bay. (TH)

Maanantai 4.2. St. Barthélemy (St. Barts) klo 08.00 – 17.00

St. Barthélemy, myös St. Bartsiksi kutsuttu saari, sijaitsee Karibianmeren koillisnurkassa. Jyrkät rinteet jakavat saaren useisiin laaksoihin, jotka aukeavat useimmiten merelle. Jokainen laakso erottuu toisistaan pinnanmuotojen, kasvillisuuden, arkkitehtuurin ja asumistiheyden mukaan. Tämä monimuotoisuus luo St. Bartsista todellisuutta suuremman vaikutelman. Kristoffer Kolumbus löysi saaren vuonna 1493. Nykyään St. Barts on pieni pala ranskaa Karibialla 4400 km päässä Pariisista. Pääkaupunki Gustavia levittäytyy kuvankauniian sataman ympärille, jota koristavat lukuisat kahvilat ja pikku putiikit. (TH)

Tiistai 5.2. Castries (St. Lucia) klo 08.00 – 18.00

Kun saavumme St. Lucialle, huomaamme välittömästi sen trooppisen kauneuden ja karibialaisen vieraanvaraisuuden. Saari verhoutuu sademetsien ja banaaniplantaasien ympärille, joita reunustavat rannat ja vuoret. Myös St. Lucian historiaan mahtuu väriä, sillä saarella on valta vaihtunut peräti 14 kertaa. Vaikka matkailu näyttelee suurta osaa St. Lucian elinkeinosta, saaren taloudellisen selkärangan muodostaa sokeriruo’on kasvatus. Ehkä merkittävin nähtävyys St. Lucialla on kahden tulivuoren muodostamat kartiot, jotka nousevat ylväänä merestä. (TH)

Keskiviikko 6.2. St. George’s (Grenada) klo 08.00 – 18.00

Maustesaari Grenadalla tuoksuvat kaneli, maustepippuri, kaakao ja muskottipähkinä. Monet saaren asukkaista saavat vielä elantonsa veneenrakennuksesta ja kalastuksesta unohtamatta tietenkään vahvaa maatalousperinnettä. Suurin osa Grenadalla tuotetuista mausteista päätyy vientiin. Tämä entinen Britannian siirtomaa tarjoaa viehättävää arkkitehtuuria; 300 vuotta vanhoja kirkkoja ja kapeita katuja. Kohteemme on saarivaltion pääkaupunki St. George’s, joka on myös suosittu venesatama ja risteilylaivojen pysähdyspaikka. (TH)

Torstai 7.2. Bridgetown (Barbados) tulo klo 07.00. Laivasta nousu, paluulento Suomeen

Saavumme aamulla takaisin risteilyn aloitussatamaan Bridgetowniin. On tullut aika sanoa näkemiin m/s Marella Celebrationille. (TH)

Perjantai 8.2. Paluu Suomeen

 

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
Sisähytti (1/2 kansi) 2 475
Sisähytti (3/4 kansi) 2 550
Ulkohytti (1/2 kansi) 2 560
Ulkohytti (3/4 kansi) 2 620
Ulkohytti (7/8 kansi) rajoitettu näkyvyys 2 705
Ulkohytti Deluxe (6-8 kansi) voi olla rajoitettu näkyvyys 2 735
Parvekehytti Deluxe 3 125
Yhden hengen sisähytti 2 995
Yhden hengen ulkohytti 3 080

Tutustu m/s Marella Celebrationiin >>

 • Laivatyyppi: lomaristeilylaiva – perinteikäs risteilykokemus brittiläisittäin
 • Laivan koko: maltillinen, 1264 matkustajaa
 • Kanssamatkustajat: pääasiassa brittiläisiä
 • Kristina-luokitus: 3 tähteä

Hintaan sisältyy

 • Risteily m/s Marella Celebrationilla valitussa hyttiluokassa
 • Reittilennot turistiluokassa Helsinki – Lontoo – Bridgetown – Lontoo – Helsinki
 • Hotelliyöpyminen Barbadoksella
 • Matkaohjelman mukaiset satamakuljetukset
 • Täysihoito laivalla
 • All Inclusive -juomapaketti (hanaolut, talon viini, valikoima virvoitusjuomia, valikoima drinkkejä, valikoima väkeviä alkoholijuomia ja aperitiiveja)
 • Risteilyn tervetulo- ja päätöstilaisuudet
 • Kapteenin gaalaillallinen
 • Viihde ja ohjelma laivalla
 • Laivan kuntosalin käyttö
 • Laivan satamamaksut, lentoverot sekä muut viranomaismaksut
 • Palvelumaksut laivalla
 • Kristina®-matkanjohtajan palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Tällä risteilyllä passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.
 • Retkillä ja lentokentillä kävellään paljon, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. 1.7.2018 alkaen tehtyihin matkavarauksiin sovelletaan Kristina Cruises Oy:n 1.7.2018 voimaan tulleita erityis- ja peruutusehtoja.  Kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.
 • Matkan vähimmäisosallistujamäärä on 15 hlö.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X