30.12.2017 Lomaristeily 1 vko TARJOUSHINTA alk. 1 845 € UUSI VUOSI Madeiralla & Kanariansaaret, m/s Marella Dream – ALL INCLUSIVE – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Gran Canaria  – Madeira – Porto Santo – Lanzarote – Fuerteventura – Teneriffa

Iloitse huolettomista lomapäivistä Kanarian ja Madeiran lempeässä lämmössä. Risteilyn aloittaa Gran Canarian houkutukset. Lähdetkö alkuillan kävelylle dyyneille vai Las Palmasin eloisille ostoskaduille? Uusi vuosi otetaan vastaan aurinkoisella Madeiralla – nouse köysiradalla Monten kukkulalle, pyörähdä puutarhoissa tai maistele lasillinen saaren nimikkoviiniä maustekakun kanssa. Porto Santo tunnetaan upeista hiekkarannoistaan. Seuraavaksi on vuorossa omaperäisen kaunis Lanzarote – näe lumenvalkoiset kylät ja Timanfayan kansallispuiston äärimmäinen, vulkaaninen karuus. Fuerteventuran vaaleat pitkähuiskeat dyynirannat houkuttelevat surffaajia ja purjelautailijoita. Teneriffalla voit suunnata Teide-tulivuoren rinteille patikoimaan, vierailla hienossa eläinpuistossa tai koluta Santa Cruzin museoita, kauppoja ja ravintoloita. Risteily päättyy takaisin Las Palmasiin.

 

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Ryhmämatka
Mukana suomalainen Kristina®-matkanjohtaja

Minna Särmö

Aikataulut

Risteilyaikataulu * 1 vko

30.12. la        Lento Helsinki – Las Palmas, Laivaan nousu. Lähtö klo 23.00
31.12. su      Funchal (Madeira, Portugali) tulo klo 18.00
1.1. ma          Funchal (Madeira, Portugali) lähtö klo 20.00
2.1. ti             Porto Santo (Portugali) klo 07.00 – 16.00
3.1. ke           Arrecife (Lanzarote) klo 11.00 – 20.00
4.1. to           Puerto del Rosario (Fuerteventura) klo 08.00 – 17.00
5.1. pe           Santa Cruz de Tenerife (Teneriffa) klo 06.00 – 24.00
6.1. la            Las Palmas (Gran Canaria) tulo klo 08.00 – Paluulento Suomeen                             

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun. Joissain satamissa laiva ei välttämättä pääse kiinnittymään laituriin ja jää ankkuriin. Tällöin maihinmeno tapahtuu venekuljetuksella, mikä vaatii normaalia fyysistä kuntoa ja kunnollisia jalkineita.

Lentoaikataulut sitoumuksetta

Ryhmä 1.  TARJOUSHINTA!
Menolento 30.12. D8 301/DY1818
Helsinki 8.10 – 8.40 Oslo 12.35 – Las Palmas 17.20

Paluulento 6.1. TP1117/TP796
Las Palmas 14.00 – 16.25 Lissabon 22.00 – Helsinki 04.50 (7.1.2018)

Ryhmä 2.   Vain 1 paikka enää vapaana!
Menolento 30.12. AY1723
Helsinki 9.25 – Las Palmas 13.55

Paluulento 6.1. AY1724
Las Palmas 14.55 – Helsinki 23.00

Huom. Lentoaikataulut ovat paikallista aikaa.

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

Ryhmä 1 Ryhmä 2
         
Sisähytti (4/5 kansi) 1 995 2 225
Sisähytti (6/7 kansi) 2 035 2 265
Ulkohytti (5/6 kansi) 2 065 2 295
Ulkohytti (7/9 kansi) 2 105 2 335
Ulkohytti Plus (5/6 kansi) 2 125 2 355
Ulkohytti Plus (7/9 kansi) 2 165 2 395
Ulkohytti Deluxe 2 335 2 565
1 hengen ulkohytti  2 540 2 770

Tutustu Marella Dreamiin >>

 • Laivatyyppi: lomaristeilylaiva – perinteikäs risteilykokemus brittiläisittäin
 • Laivan koko: maltillinen, 1 506 matkustajaa
 • Kanssamatkustajat: pääasiassa brittiläisiä
 • Kristina-luokitus: 3 tähteä

Hintaan sisältyy

 • Risteily m/s Marella Dreamilla valitussa hyttiluokassa
 • Reittilennot turistiluokassa Helsinki – Las Palmas / Gran Canaria – Helsinki lentokenttäkuljetuksineen
 • Matkaohjelman mukaiset satamakuljetukset
 • Täysihoito laivalla
 • All Inclusive juomapaketti laivalla (sis. hanaolut, valikoima väkeviä ja aperitiiveja, talon viini, valikoima cocktaileja, valikoima virvoitusjuomia)
 • Risteilyn tervetulo- ja päätöstilaisuudet
 • Kapteenin gaalaillallinen
 • Viihde ja ohjelma laivalla
 • Laivan kuntosalin käyttö
 • Laivan satamamaksut, lentoverot sekä muut viranomaismaksut
 • Palvelumaksut laivalla
 • Kristina® matkanjohtajan palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Tällä risteilyllä passin tulee olla voimassa vähintään 3 kk matkan jälkeen. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.
 • Lentokentillä ja retkillä kävellään paljon, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

 

Matka- / retkiohjelma

Tarkempi matkaohjelma, joka sisältää tiedot eri ohjelmista ja palveluista laivalla jaetaan matkan aikana. Matkan hintaan sisältyvät täysihoitoruokailut (aamiaiset, illalliset ja lounaat) tarjoillaan laivalla risteilyn aikana.

Tälle risteilylle voit ostaa ennakkoon lisämaksullisen ja suomeksi tulkatun Kristina®-retkipaketin hintaan 199€ / hlö. Varaathan retkipaketin viimeistään 15.12.2017.

Varaukset puh. 05 211 44 tai info@kristinacruises.com.

 

Ma 1.1. Nunnien laakso ja Palheiron puutarha, puolipäiväretki (n. 5 h)
Päivän retkemme alkaa linja-automatkalla kohti Pico dos Barcelonaan näköalatasannetta, josta on upeat näkymät Funchalin kaupungin yli. Matkamme jatkuu kohti Eira do Serradon tasannetta, josta on upeat näkymät kohti Nunnien laaksoa. Tämä pieni, vain noin 1 600 asukkaan vuorien ympäröimä kylä oli viime vuosisadan puoleen väliin niin vaikeapääsyinen, että siellä asuivat pääsääntäisesti orjat ja paimenet. Kylä luovutettiin vuonna 1462 uudisasukkaille viljeltäväksi, joiden jälkeläiset ryhtyivät nunniksi joten kylä pysyikin tiettömänä aina 1960-luvulle saakka. Kylää ympyröivät vuoret viinitarhoineen luovat huikeat maisemat ja kyläläisten valmistavat tuotteet jäävät varmasti mieleen. Matkamme jatkuu kohti Palheiron puutarhoja (tunnetaan myös Blandyn puutarhana) ihailemaan ympäri maailmaa peräisin olevia eksoottisia kukkia, kasveja ja vanhoja puita. Pienen kävelyretken päätteeksi nautimme kupin teetä tai kahvia kakkupalan kanssa Hortensia teehuoneessa.
HUOM! Paheiron puutarha on vaihdettu Kasvitieteelliseen puutarhaan (Palheiron Puutarha on ennakkotiedoista poiketen suljettuna 1.1.).

 

Ke 3.1. Tuliperäinen etelä, Timanfayan kansallispuisto, puolipäiväretki (n. 4,5 h)
Lanzarote on Kanariansaarista omalaatuisin. Kolmea neljäsosaa saaresta peittää mustankiiltävät laavakentät sekä kraatterit, jotka ovat syntyneet 1730-luvulla, kuusi vuotta kestäneissä tulivuorenpurkauksissa. Retki vie Timanfayan kansallispuistoon Montana de Fuegolle, jossa on mahdollisuus ratsastaa kamelilla tulivuoren rinteelle ihailemaan kiehtovaa, kuun näkymiä muistuttavaa maisemaa. Seuraavaksi siirrymme Islote de Hilarioon, missä näemme kuinka maan kuuma pinta saa puun syttymään. Vulkaanisen maaperän uumenista nouseva höyry kertoo maan pinnan alla kytevistä voimista. Janubiossa näemme vielä kraatterin, jonka laguuni saa vetensä merestä ja lähellä Yaizaa maistelemme Malvasia-viiniä juuston kera

To 4.1. Fuerteventura – makujen saari, puolipäiväretki (n. 4,5 h)
Istahda mukavasti bussin kyytiin ja nauti upeista maisemista matkalla La Gayriaan. Saavuttuamme perille pääsemme tutustumaan perinteikkääseen fuerteventuralaiseen maatilaan eläimineen ja viini- sekä oliivitarhoineen. Tutustumme viinin valmistukseen ja upeaan viinikellariin sekä maistelemme paikallisia tapaksia kyytipoikana talon viiniä. Maatilalta matkamme jatkuu 1600-luvulta peräisin olevaan maataloon Casa Santa Mariaan, jossa tutustmme 3D- ja moninäkymäprojektioiden avulla ainutlaatuisella tavalla Fuerteventuran kasvistoon ja eläimistöön. Paluumatkalla laivalle pysähdymme vielä Aloe Vera tehtaalle, jossa opimme Aloe Vera-kasvista ja sen hyödyntämisestä.

Huomoithan seuraavat seikat:
Usein retkillä kävellään paljon tutustumiskohteissa, joten osallistujilta edellytetään normaalia liikuntakykyä. Retkille kannattaa varata mukaan hyvät jalkineet! Retkien toteutuminen edellyttää vähimmäisosallistujamäärää. Retkille voidaan ottaa vain rajoitettu määrä osallistujia. Muutokset retkiohjelmissa ovat mahdollisia. Retkivaraukset ovat sitovia.
Kohteissa, joissa ei ole suomenkielistä retkeä, on mahdollista lähteä laivayhtiön lisämaksulliselle englanninkieliselle retkelle tai tutustua omatoimisesti kohteeseen Kristina®-matkanjohtajan avustuksella.
Tarkempi matkaohjelma, joka sisältää tiedot eri ohjelmista ja palveluista laivalla jaetaan matkan aikana. Matkan hintaan sisältyvät täysihoitoruokailut (aamiaiset, illalliset ja lounaat) ja All Inclusive -juomapakettiin sisältyvät juomat tarjoillaan laivalla risteilyn aikana. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun.

 

Lauantai 30.12. Helsinki – Las Palmas (Gran Canaria) lähtö klo 23.00

Tervetuloa Kristina®-risteilylomalle! Matkamme alkaa reittilennoilla Helsingistä Gran Canarialle Las Palmasiin, jossa m/s Marella Dream odottaa. Monipuolinen Gran Canaria on kuin manner pienoiskoossa. Saaren luonto ja maisemat vaihtelevat tuhansiin metreihin nousevista tuliperäisistä vuoristoista reheviin pinjametsiköihin ja saaren eteläosan aaltoileviin hiekkadyyneihin. Gran Canarian legendaarisessa pääkaupungissa Las Palmasissa näkee aitoa kanarialaista kaupunkilaiselämää. Tunnelma on parhaimmillaan vanhan kaupungin sokkeloisilla kujilla.  Lähdemme illalla merelle ja risteily voi alkaa.

Sunnuntai 31.12. Funchal (Madeira, Portugali) tulo klo 18.00

Madeiran upea luonto vetää puoleensa lomailijoita kaikkialta maailmasta. Subtrooppisessa ilmastossa viihtyvät mm. Kanarian ja Kap Verden kasvit. Luontomatkaaja löytääkin Madeiralta upeita maisemia, kukkien väriloistoa ja vuoristoista maastoa. Pääkaupunki Funchalissa asuu noin 240 000 ihmistä. Kaupungin kasvitieteellinen puutarha ja mainiot ostosmahdollisuudet tekevät kaupunkikäynnistä mieluisan. Vanhasta kaupungista voit löytää mukavia kalaravintoloita ja mukaan voi tarttua tuliaisiksi vaikka pullo madeiraviiniä. Vietämme uuden vuoden aattoa satamassa ihastellen Funchalin kuuluisaa ilotulitusta.

Maanantai 1.1. Funchal (Madeira, Portugali) lähtö klo 20.00

Laiva viipyy päivän Funchalissa, johon hyvää aikaa tutustua myös omatoimisesti. Lähdemme illansuussa kohti seuraavaa kohdetta Porto Santoa.

Tiistai 2.1. Porto Santo (Portugali) klo 07.00 – 16.00

Reilun 30 kilometrin päässä Madeirasta koilliseen sijaitseva Porto Santo tunnetaan sen hiekkarannoista sekä karusta, vulkaanisesta maisemasta. Saari on suosittu viikonlopun vierailukohde madeiralaisille eikä suotta. Porto Santoa kutsutaankin usein Madeiran hiekkaiseksi pikkusiskoksi. Täällä on myös paljon muuta kuin hiekkarantoja. Vila Baleiran kylästä löytyy 1400-luvun kirkko sekä mieleniintoinen Kristoffer Kolumbuksen museo. Saarella on myös useita tyrmäävän upeita näköalapaikkoja, jotka tarjoavat kauniit näkymät laaksoihin sekä vulkaanisille vuorenhuipuille.

Keskiviikko 3.1. Arrecife (Lanzarote) klo 11.00 – 20.00

Kanarian saariryhmän itäisin saari Lanzarote on kuuluisa upeasta kansallispuistostaan. Suuret tulivuorenpurkaukset saaren menneisyydessä ovat muovanneet Lanzarotelle omalaatuisen maiseman, sillä pahimmillaan jopa puolet saaresta oli laavan alle peittyneenä. Etenkin Timanfayan kansallispuistossa maisema muistuttaa enemmänkin kuun pintaa. Arrecife on Lanzaroten satama- ja pääkaupunki, jonne risteilylaivat saapuvat. Tämä rauhallinen ja kaunis satamakaupunki sijaitsee saaren itärannikolla. Kaupunkimainen arkkitehtuuri yhdistyy samalla historialliseen keskustaan ja Arrecifesta löytyykin mukavasti ostosmahdollisuuksia sekä myös pari kaupungin lähistöllä sijaitsevaa kaunista uimarantaa.

Torstai 4.1. Puerto del Rosario (Fuerteventura) klo 08.00 – 17.00

Fuerteventura tunnetaan ennen kaikkea pitkistä hiekkarannoistaan. Saarta kutsutaankin Kanarian rannaksi, jota riittää kilometrien edestä. Fuerteventura on leijasurffaajien suosiossa, sillä otolliset tuulet luovat hyvät puitteet aktiivisille vesiurheiluharrastajille. Suosittu lomakohde Corralejo sijaitsee saaren pohjoisosassa. Rannalla loikoilun lisäksi Fuerteventuralla voi tutustua kätevästi kanarialaiseen elämänmenoon, vuokrata auton ja kiertää saarta omatoimisesti tai vaikka tutkia tarkemmin vuosisatojen ajan Fuerteventuralla kasvatetun lääkekasvinakin tunnetun Aloe Veran saloja.

Perjantai 5.1. Santa Cruz de Tenerife (Teneriffa) klo 06.00 – 24.00

Teneriffa on Kanariansaarista suurin ja korkein. Sen vulkaaninen kallioperä on hyvin monimuotoinen ja vaihteleva. Kauas näkyvä Teide, Espanjan korkein vuori, nousee lähes neljän tuhannen metrin korkeuteen keskellä saarta Las Cañadasin kalderassa. Teneriffaa voi kutsua hyvällä syyllä pienoismantereeksi, sillä neljä eri ilmastovyöhykettä luo puitteet monimuotoiselle maisemalle. Santa Cruz de Tenerife on yli 200 000 asukkaan vilkas satamakaupunki, joka on täynnä elämää – katuja koristavat värikkäät rakennukset, keskustan kujilla on hienostuneita putiikkeja ja mielenkiintoisia puoteja, tunnelmaa luovat lukemattomat taidegalleriat, tasokkaat museot ja kaupunkijuhlat, jotka huipentuvat vuosittain järjestettävään karnevaaliin.

Lauantai 6.1. Las Palmas (Gran Canaria) tulo klo 08.00 – Paluulento Suomeen

Saavumme aamulla Las Palmasiin. Aamiaisen jälkeen on aika sanoa näkemiin m/s Marella Dreamille ja suunnata paluulennolle Suomeen.  Kiitos matkaseurasta!

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X