Tervetuloa m/s Tchaikovskille!

Print the page

M/S Tchaikovski on rakennettu vuonna 1981 ja täysin uudistettu 2010/2011. Laiva risteilee pääsääntöisesti Moskovan ja Pietarin välisellä vesireitillä. Laiva on 125 metriä pitkää ja majoittaa yhteensä 205 matkustajaa joiden hyvinvoinnista huolehtii 90-henkinen miehistö. Laiva on täysin ilmastoitu ja tarjoaa miellyttäviä risteilykokemuksia myös palvelujen osalta.

Tutustu risteilyihin m/s Tchaikovskilla

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

M/S Tchaikovskin ylemmällä kannella sijaitsevassa ravintolassa tarjoillaan mannermaisia aterioita yhdistettynä venäläisiin makuihin. Lisäksi tarjolla on risteilyalueen erikoisuuksia. Illanistujaisiin ja rentouttavaan matkantekoon laivalta löytyy kaksi baaria. Aluksella on myös maisemalounge matkamuistomyymälä, kauneussalonki, pieni kirjasto sekä tilava aurinkokansi.

Majoitus

Kaikissa hyteissä on avattavat panorama-ikkunat alakannen hyttejä lukuun ottamatta. Hyttien varustukseen kuuluvat WC/suihku, säädettävä ilmastointi, taulutelevisio, radio sekä tallelokero. Laivan sähköjännite on 220V. Huom. Hyttikuvat ovat viitteellisiä.

Junior Sviitti 3. ja 4. kansi

Hytin koko on noin 14 m²

Standard ulkohytti 2. ja 3. kansi

Hytin koko on noin 9 m²

 

 

 

Laivakartta ja tekniset tiedot

Klikkaa kuvaa ja näet sen täysikokoisena.

Rakennettu: 1981 Saksa, kokonaan uudistettu 2010/2011
Pituus: 125 metriä
Leveys: 16,7 metriä
Syväys: 2,7 metriä
Ilmastointi & sähkö: Kyllä, 220V
Hissi: Ei
Matkustajamäärä: max 205
Miehistöä: 90
Aluksen lippuvaltio: Venäjä

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X