Oslo & Itämeren helmet -risteilyllä 27.7.-2.8.2013

Print the page

Olimme viime kesänä ensimmäisen kerran KC:n risteilyllä Visbyssä. Jo silloin ihastuimme laivaan ja sen kotoisaan ilmapiiriin ja ystävälliseen henkilökuntaan, sekä laivan sopivaan kokoon.

Tänä vuonna saimme mukaamme uuden matkustajan, kun kummityttömme lähti joukon jatkoksi saadessaan matkan vanhemmiltaan rippilahjaksi.

Pääsyy matkaamme oli kuitenkin se, että sekä äitini että anoppini täyttivät molemmat tänä keväänä 70 vuotta.

Viimevuotisten hyvien kokemusten innoittamina valitsimme KC-risteilyn juhlamatkan paikaksi ja tämä reitti (Norja-Tanska-Saksa-Liettua-Viro-Helsinki) oli sopiva ajallisesti ja kohteet ennalta tuntemattomia, joten oli todella mielenkiintoista lähteä reissuun silmät ja sydän avoinna.

Olemmekin nähneet ja kokeneet jo paljon kaikkea uutta ja mielenkiintoista. Ja se, että myös säät ovat suosineet reissuamme ja meri on ollut ystävällinen sopivalla keinunnalla, ei voi muuta todeta kuin sen, ettei valinta tälläkään kertaa mennyt pieleen.

Ohjelman kirjo on hyvä lisä. Toisille antaa enemmän, toisille vähemmän, mutta kokonaisuus on miellyttävä kokemus varmaan kaikille.

Voisin melkein uskoa, ettei tämäkään KC-risteily jäänyt viimeiseksi!

-Kirsi Lautamatti-

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X