Kreikan saaristo, Istanbul & Mustameri -risteilyllä 14.-21.9.2013

Print the page

Kreikan saaristo, Istanbul & Mustameri risteilyTyttö makasi hetekan pohjalla 9-vuotiaana. Hänen molemmilla puolillaan olivat siskot. Hän komensi heitä olemaan hiljaa, jotta hän saisi ajatella. Hän veti peiton silmilleen. Ajatuksissaan hän matkusti kaukaisiin maihin, joista hän oli kuullut kerrottavan.

Vuodet kuluivat. Tyttö kasvoi ja ikääntyi. Haaveet matkoista jäivät muun elämän viedessä mukanaan. Lopulta perhe ”katosi”. Mies kuoli ja lapset lähtivät omille teilleen.

Eräänä päivänä ”tyttö” luki ET-lehteä. Siinä kerrottiin lehden juhlaristeilystä. Kerrottiin myös prof. Jaakko Hämeen-Anttilan luennoista. Silloin vanhat haaveet palasivat hänen mieleensä.

Ehkä hänkin voisi lähteä. Muutamat tuttavat olivat olleet Kristina Katarinan risteilyllä. He kehuivat niitä kovin.

Mutta mistä matkarahat? Riittääkö osa eläkkeestä? Mistä pihistää? Ottaako lainaa? Entä terveys? Uskaltaako sinne maailmalle lähteä? Toisaalta risteilylaiva on suomalaisten asiantuntevissa käsissä.

Ja niin hän rohkaistui. Ilmoittautui matkalle ja alkoi suunnitella matkakassan kartuttamista. Poikakin auttoi. Samoin sisko. Loppulasku tuli maksettua.

”Tyttö ”sai matkahaaveensa toteutettua yli 60 vuoden kuluttua.

-Betsy-

Matkahaku

jouluajan risteilyt

Runsaasti vaihtoehtoja:
Euroopan jokiristeilyt
Kaukoristeilyt
ROPAX-risteilyt Saksaan

Jouluaika on suosittu matkustusaika.
Varaa paikkasi ajoissa!

 

Uutiskirje- ja esitetilaus

Tilaa Kristina Cruises -uutiskirje sähköpostiisi ja esite kotiisi

Tilaa tästä >>

Asiakaslupauksemme

Kristina®-risteilyloma on nautintoloma

Lue lisää

ropax-risteilyt-laatikko

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X