Kroatia, Slovenia, Italia, Albania & Malta -risteilyllä 4.-11.5.2013

Print the page

Kroatia, Slovenia, Italia, Albania & Malta -risteilySateisena syyskuun päivänä mietin vaimoni kanssa, miten saada piristystä syksyn harmauteen. Kävelylenkillä tapasimme tutun pariskunnan, joka oli ollut Kristina Katarinalla Norjan risteilyllä. He kehuivat kovasti matkaa, alusta ja palvelua.

Kotiin palattuamme heti internettiin Kristina Cruisesin kotisivuille… Päädyimme lokakuiseen Länsi-Välimeren risteilyyn ja mukaan houkuttelimme ystäväpariskunnan Oulusta. Matka oli onnistunut, virkisti kovasti ja siitä jäi hyvä mieli.

Tämän vuoden tammikuussa kyläilimme toisen tuttavaperheen luona. He olivat risteilleet todella isoilla laivoilla, Royal Caribbeanilla, useita kertoja. Meille esiteltiin pari tuntia kuvia ja videoita näiltä laivoilta; jotenkin ne eivät meitä kuitenkaan innostaneet.

Kun halu uuteen laivamatkaan kävi ylivoimaiseksi, valinta oli selvä – me emme kaipaa kiipeilyseinää, luistinrataa, suurta show-teatteria emmekä discoa. Me haluamme oikean laivan, joka tuntuu laivalta; hyvän palvelun, mukavat opastetut retket ja mielenkiintoiset kohteet. Siis Kristina Katarinalla Adrianmerelle!

Niin, me olemme nyt häämatkalla, papin aamenesta on tosin kulunut jo 40 vuotta. Mutta – parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Erityisen mukavaa laivaan saapuessa oli hytissä odottava kuohuviinipullo ja suklaarasia.

Matkahaku

Asiakaslupauksemme

Kristina® risteilyloma on nautintoloma!

Lue lisää

Uutiskirje- ja esitetilaus

Tilaa Kristina Cruises -uutiskirje sähköpostiisi ja esite kotiisi

Tilaa tästä >>

Kesäpuutarhojen kukkiessa

Lomaristeily m/s Magellan
Lähtö 8.7.2017 * 1
 vko

alk. 1 895 € All Inclusive

Irlanti, Kanaalisaaret, Rouen.
Kukkien ystävän unelmaristeily!

 

ropax-risteilyt-laatikko

X