Turkki, Kreikka, Italia, Montenegro & Kroatia -risteilyllä 27.4.-4.5.2013

Print the page

Turkki, Kreikka, Italia, Montenegro, Kroatia risteilyAarrekartta

Olen ihminen, joka ei paljon haaveile, vaan elän elämääni realistisesti ja suunnitellen. Syksyllä ystäväni pyysi minut kurssille, jossa jokainen teki itselleen aarrekartan. Laitoin karttaan Kristina Cruisesin laivan kuvan ja yhden reittikartan. Paljon muutakin kaunista, joka pomppasi silmiini lähdemateriaalista. Mieheni katsoi aarrekarttaani ja varasi mielikseni risteilyn hääpäiväksemme. Juuri sen risteilyn, jonka olin karttaani liimannut! Viikon esiintyjänä suosikkilaulajani Tessa Virta kotikulmiltamme.

Aarrekarttaani liimasin myös Fernando Pessoan kirjan kuvan, jossa musta takki ja hieno herrojen hattu ovat ovinaulassa. Tänään Tessa lauloi fadoa, jonka sanat olivat saman Pessoan. Runoilija kirjoitti 1800-luvulla hienoja ja monisäikeisiä runoja maailman eri kolkilta, mutta ei tiettävästi koskaan itse matkustanut Portugalista minnekään.

Joudun varmaan Suomessa tekemään uuden aarrekartan itselleni, koska risteilyviikon aikana monet kauniit ja unelmoimisen arvoiset asiat ovat tulleet todeksi. Seuraavasta matkastahan voi heti tehdä toteutuvan unelman.

Maria Taivassalo

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X