Mustanmeren risteilyllä 20.-27.4.2013

Print the page

Mustanmeren risteilyllä 20.-27.4.2013Hei !

Olemme aviopari Itä-Suomesta, yhteistä taivaltakin on kertynyt jo 45 vuotta.

Matkustelu on ollut elämässämme yksi tärkeä arkisen aherruksen katkaisija. Yleensä matkustamme merkkipäivien aikaan, syntymä- ja hääpäivien viettoon varsinkin. Tämän matkan lähtöpäätös tapahtui nopeasti. Posti toi varustamon mainoskortin, jossa oli ajankohdaltaan sopiva risteily. Seuraavana päivänä varasimme matkan, Mustanmeren kierroksen. Aikaisemmat matkat Kristina Cruisesilla ovat Helsinki – Visby – Riika ja Saimaan kanavan risteily Viipuriin.

Haemme matkoilta monipuolisia elämyksiä ja erilaisia kokemuksia ja paikkoja. Aamulla voi yhtä hyvin herätä teltassa safarilla tai laivan lipuessa uuteen satamaan.

Arvostamme myös hyvin järjestettyjä retkiä, hyvää ruokaa ja yleensä tietynlaista helppoutta ja kaiken sujumista. Onnistuneiden matkojen järjestäjien palveluja käytämme mielellämme toistuvasti. Kristina Cruises kuuluu niihin, jonka matkoja tulemme jatkossa suosimaan.

Tänä aamuna merkkipäivän vietto alkoi aamusaunalla ja lasillisella kuohuvaa hyvän aamiaisen kera.

Retket ja laivan monipuolinen ohjelma loistavine esiintyjineen takaavat viihtymisen.

Lämpimät kiitokset koko henkilökunnalle ystävällisestä palvelusta !

Pikaisen jälleennäkemisen toivossa,

Raili Pulli

 

Lue myös muita matkustajiemme tarinoita täällä.

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X