Pääsiäisristeilyllä Kanarialta Aurinkorannikolle 30.3.-6.4.2013

Print the page

La Palman satamaOlen yksityisyrittäjä/yksinhuoltaja, joten arkeni on kiireistä ja täynnä touhua ja asioita/ päätöksiä pitää tehdä yksin. Jo syksyllä tehtyäni pitkään 7 päiväistä työviikkoa, syntyi ajatus että keväällä on tehtävä jotain mukavaa ja rentouttavaa.

Poikani 12v. on aina ollut kiinnostunut mm. lentokoneista ja laivoista. Hän oli itse jo haaveillut joskus pääsevänsä laivalle pidemmäksi aikaa. Rupesin ottamaan näistä matkoista selvää ja soitin Kristina Cruisesille. Juteltuani ystävällisen myyjän kanssa, minulle valkeni että tälle matkalle on mentävä ja se riemu lapseni kasvoilla kun kerroin tulevasta matkasta.

Tunnen sen jo toisena päivänä laivalla että tämä on meidän juttu. Ihana rauhallinen ilmapiiri rauhoittua vain olemaan lapseni kanssa. Todella laadukas ja maukas ruoka valmiiksi katettuna, kun itse olen ravintoloitsija niin arvostan valtavasti tätä.

Hyvät hoidot, mm. itse kokeilin Intialaista päähierontaa, tuo matkaan kaipaamaani luksusta. Ihanaa kun täällä kaikki on valmiina ja mitään ei tarvitse tehdä itse. Retkitarjonta on runsasta, josta helppo valita itselleen sopivaa. Retkillä hyvä asiantunteva opas.

Ohjelmaa on riittävästi sitä kaipaaville. Itse koen että tässä viikossa kokee näin enemmän kuin esim. vain etelän lomakohteissa. Lentomatka, laivalla oloa, rantakohteita, hyviä retkiä jne. on mahtavalla tavalla osattu yhdistää yhteen viikkoon.

Kiitos henkilökunnalle myönteisestä asenteesta lapsia kohtaan.

Me tulemme varmasti toistekin.

Irina Nieminen

________________________________________________________________________

 

Oon aina haaveillu tälläsesta risteilystä mut se on aiemmin tuntunu niin mahottomalta ku äiti väitti et tääl ei oo mitään tekemistä mu ikäsille lapsille ja kuitenki mulle tulis tylsää. Mut mä vaan manguin ja intin ja valitin, et siel tulis olee kivaa…

No, kun mutsi rupes sit myöntymään ja rupes ettii sopivaa matkanjärjestäjää ja laivaa ( ja risteilyy ) niin, jotenki tuttujen kokemusten, suomalaisen laivan henkilökunnan ja kuulemma hyvien palveluasenteiden takia se pääty Kristina Cruisesille ja Kristina Katarinalle, varaamaan matkan. Tietenki se kyseli multakin, ja mä halusin Finnairin lennot, suomalaisen henkilökunnan ja päällystön, sekä mukavat ja lämpimät kohteet.

Sopivan kokoinen laiva, suomalainen henkilökunta ja monipuolinen retkitarjonta tuntu viehättävän mutsiakin…

Mä innostuin viel lisää laivan keinunnasta ja komentosilta vierailusta ja tässä sitä nyt ollaan…

Teppo Nieminen, 12v.

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X