Itä-Karibian saaret, Atlantin ylitys & Kap Verde 2.-13.3.2013

Print the page

Atlantin ylitysristeilylläMonen vuoden haave kypsyi kahdessa viikossa. Sähköpostiin oli tullut uutiskirje, joka oli ollut avaamatta jo useita päiviä. Päätin kuitenkin avata kirjeen ennen lähetystä bittitaivaaseen.

Siinä se oli, Kristina Cruisesin kaunis Katarina Karibian turkoosinsinessä. Mitä enemmän luin, sen varmemmaksi tulin; jees, tässä se on, meidän, Villen ja minun 50-vuotishääpäivämatka Karibian aurinkoon. Pyysin miestäni lukemaan ennen oman mielipiteeni julkaisua.

Nyt lähdetään, tokaisi Ville. Siltä istumalta teimme varauksen. Tässä kunnon hääpäiväpaketti, todistelimme toisillemme. Tuoko etukäteen vietetty hääpäivä (vasta 4.8.) onnea ja menestystä, vai harmia ja mökötystä, mietimme.

Ei, nyt todella tunsimme, tämä on juuri se meidän matkamme. Olemme olleet omatoimimatkoilla, nyt halusimme tasoa ja tähtiä, mistä olimme kuulleet ja lukeneet. Nyt Karibian ollessa takana ja kolmas meripäivä illassa, voimme todeta; iloa, nautintoja ja elämyksiä olemme saaneet todella runsaasti kaikille aisteille. Osaamisen taso, jonka Kristina Katarinan henkilökunta on tarjonnut, on huikea. Se on ollut ilotulitusta jokaisena päivänä.

Odotellessamme oikeaa kultahääpäivää muistelemme joka päivä ihania ruokia, juomia ja muita nautintoja tältä unohtumattomalta risteilyltä, joka ylitti kaikki odotuksemme / toiveemme.

 

Lue lisää matkustajiemme tarinoita >>

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X