Länsi-Karibian risteilyllä 9.-20.2.2013

Print the page

Unelmia, unelmia, kuten Abban laulussa: ”I have a dream, a song to sing to help me cope with everything… I believe in angels, something good in everything I see…” Unelmia – ja syitä risteilylle lähtöön.

Merkkipäivänä matkoilla. Juhlatarjous houkutteli. Iloa etsimään, väriä elämään, tehdä jotain ‘crazya’ ja rohkeaa. Pakoon huolia, stressiä ja yksin taivaltamista. ”Ladata akkuja”, etsiskellä sisältöä elämään. Mieheni kuolemasta tulee 6 v. Tyhjiö pitäisi jotenkin täyttää. Totaalinen maiseman vaihto ja irti arjesta tuntuivat hyviltä ajatuksilta matkan tekoon.

Risteilyistä olin kuullut kehuja ja se, että monet lähtevät uudestaan ja uudestaan, vakuutti kiinnostustani. Ainoa ongelma oli matkaseuran saaminen. Yksin en halunnut seikkailuun heittäytyä. Ystäväni innostui kämppiksekseni. Siispä menoksi. Elokuisen päätöksen jälkeen syksyn synkkyyden kesti, kun tiesi mikä odottaa helmikuussa.

Ja täällä ollaan. Yritän nauttia joka hetkestä risteilyllä. Aivot saavat paljon sulateltavaa. Jaetun tiedon määrä avartaa. Iloisuus tarttuu auringon ja lämmön siivittämänä. Rento meno, myönteisyys samoin. Jutustelut ihmisten kanssa mukavia.

Merkkipäiväni Kristina Katarinalla oli mieliinpainuva, juhlava ja hauska tunnelma karnevaali-iltana.

Musiikkitarjonta laivalla on runsasta. Laulujen sanoissa on sanomansa ja rytmin saavat tanssijalan vipattamaan iltaisin, kun katselee parketilla pyörähtelijöitä. Siinä saisi tarpeellista liikuntaa tuhdin illallisen jälkeen mukavassa muodossa, mutta tämä on pariskuntien maailma. Silti, ”One good thing about music: when it hits you feel no pain.” (Bob Marley)

Henkilökunnan työskentelyä ,hymyssä suin, ihailen. On varmaan hyvä työyhteisö.

Tämä ensimmäinen risteilykokemukseni on ollut fantastinen juttu. Hyvä minä, että lähdin matkaan, elämän nälkää tyydyttämään.

”Sail on silvergirl, sail on by. Your time has come to shine…”

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X