Karibianmeren kierroksella 30.1.-9.2.2013

Print the page

OAnu Mäkinen & Pyry Kivikoskilen Pyry ja lähdin avovaimoni Anun kanssa Karibianmeren risteilylle 30.1.–9.2.2013.

Olemme nuori yrittäjäpariskunta. Teemme töitä hevosten parissa 24/7, ja aina silloin tällöin tarvitsemme jotain ihan muuta. Mutta tänne Karibianmerelle meidän ei ollut tarkoitus lähteä –ainakaan risteilemään. Suunnitelmissa oli halpa rantaloma johonkin lämpimään.

Noin vuosi sitten katselin KIPA:sta (järjestelmä, josta löytyy ratsastuskilpailut seuratasolta kansainvälisiin kilpailuihin jokaisesta ratsastuslajista) Team Eurohorses ry:n järjestämää kilpailua helmikuun 2012 lopulla Ypäjällä. Siellä mielenkiintoni heräsi sarjakilpailuun Kristina Cruises Trophy, jossa pääpalkintona oli 3000€ matkalahjakortti kyseiseen yhtiöön. Kilpailu käytäisiin 130cm tasolla esteratsastuksessa, ja sarjakilpailu sisältäisi 5 osakilpailua ja finaalin. Tiesin, että minulla on hevonen, joka pystyy menestymään sillä tasolla. Niinpä ilmoitin itseni ja hevoseni Qimman Ypäjälle ensimmäiseen osakilpailuun. Sijoituimme heti ensimmäisessä osakilpailussa toiseksi, ja niin aloitimme Anun kanssa pohtia mahdollisuudesta voittaa koko sarja ja matkalahjakortti.

Sitten lokakuussa viimeisessä osakilpailussa tilanne oli semmoinen, että olin kokonaistilanteessa kolmantena. Siellä sijoituin toiseksi, ja kaksi edelläni ollutta hieman epäonnistuivat, ja niin nousin kokonaiskilpailun kärkipaikalle.

Viimeisen osakilpailun ja finaalin välissä oli aikaa kuukausi. Palkinnon voittamisen mahdollisuus toi minulle niin paljon stressiä, että joka päivä kuukauden ajan ennen finaalia pohdin mielessäni: ”Pakko voittaa, pakko voittaa”.  Finaalissa paine teki minulle sen, että ratsastin huonoiten koko kauden aikana, onneksi hevoseni Qimma oli luotettava itsensä ja saimme aikaan kuitenkin kohtuullisen suorituksen. Minun jälkeeni startanneet uhkaajani eivät myöskään olleet parhaimmillaan, ja niin pääsin kun pääsin nostamaan 3000€ matkalahjakortin ilmaan palkintojenjaossa. Finaaliluokan voitti muuten Anu, joten lahjakortin lisäksi voitimme pienen matkakassan.

Nyt olemme Kristina Cruises risteilyllä, olemme irti arjesta, otamme aurinkoa, ja haemme uusia kokemuksia. Kiitos Qimma!

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X