Kanariansaarten risteilyllä 14.-21.11.2013

Print the page

Anneli Vasiljev, Kristina CruisesMiksi matkustelen

ilakoin ja nautiskelen.

Siksi että jaksan

töitä tehdä iloiten

ja leipää ansaiten.

-lisäksi jaksan työkavereiden kanssa paremmin.

 

Olen mieheni vietävissä, kuten varmaan moni muukin nainen tällä lomamatkalla. Mieheni odottelee eläkepäiviä ”putkessa”, niin kuin useat yli 60-vuotiaat Suomessa. Kaikkihan tiedämme, miten rakkaassa kotimaassamme menee työllisyyttä ajatellen.

Kun itse olen vielä olen työelämässä, niin rakas mieheni on järjestänyt tällaisen helpon, rentouttavan loman raskaan työn raatajalle. Olen ohjeistanut häntä, että en jaksa tehdä kaupunkilomia tai muutakaan rasittavaa. Lomani eivät saa muistuttaa mitään työleiriä – pitää saada olla vaan ja tehdä jotain ainoastaan jos huvittaa!

Täällä laivalla voimme nauttia vain oleilusta, hyvästä ruuasta, tanssista, auringosta ja toistemme seurasta. Kristina Cruisesin matkat, nyt kolmas, ovat juuri meidän käsityksemme rauhallisesta ja ’voimaannuttavasta’ lomasta. Seuraavaksi olemme miettimässä jokiristeilyä.

Kiitos rakkaalle elämäni sulostuttajalle, miehelleni. Kiitos Kristina Cruisesin henkilökunnalle. Tällä jaksaa taas ainakin puoli vuotta!

-Anneli Vasiljev-

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X