Tervetuloa m/s Symphonielle!

Print the page

Symphonie_yleis

Vuonna 2010 uudistettu ja vuonna 1997 rakennettu perinteikäs jokiristeilylaiva m/s Symphonie risteilee Reinin ja Tonavan varrella. Laivassa on 79 ulkohyttiä, jotka majoittavat mukavasti 162 matkustajaa. Rennon ilmapiirin matkalla luovat avulias ja ystävällinen henkilökunta sekä keittiön loihtimat maukkaat ruokailuelämykset. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös Suomen kielellä.

Sivua alaspäin vierittämällä löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Laivan palveluihin kuuluvat ylemmän kannen Lounge-bar sekä ravintolasali. Samalla kannella sijaitsee myös vastaanotto sekä pieni matkamuistomyymälä. Tilava aurinkokansi kansituoleineen antaa mukavat puitteet maisemien seuraamiselle sään salliessa.  Langaton internetyhteys on asiakkaiden käytössä lisämaksusta.

Symphonie_ravintola Symphonie_lounge Symphonie_lounge1 Symphonie_bar Symphonie_neuvonta Symphonie_aurinkokansi

Majoitus

M/S Symphonien kaikki hytit ovat ikkunallisia. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, radio ja tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Symphonie_hytti Symphonie_hytti1 Symphonie_hytti2

Laivakartta ja tekniset tiedot

Symphonie_laivakartta

Rakennettu: 1997, uudistettu 2010
Pituus:
110 metriä
Leveys:
10 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
Kyllä, 220V
Hissi: Ei
Matkustajamäärä:
162
Aluksen lippuvaltio:
Ranska
Matkustajahyttejä:
79 ulkohyttiä

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X