Tervetuloa m/s Swiss Tiaralle!

Print the page

 

Vuonna 2006 rakennettu Swiss Tiara tarjoaa risteilyvierailleen tyyliä ja eleganttia matkantekoa samalla kertaa. Laivalla on kolme matkustajakantta, joiden hytteihin mukaviin ja tilaviin ulkohytteihin majoittuu yhteensä n. 150 risteilyvieraista. Swiss Tiara risteilee pääasiassa Reinillä, Moseljoella sekä Mainilla ja Tonavalla.

Tutustu risteilyihin m/s Swiss Tiaralla >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

M/S Swiss Tiaralla on kaksi Loungea rentoutumista varten. Keulan Observation Loungessa mukavat istuinryhmät ja panoraamaikkunat houkuttelevat muistelemaan päivän tapahtumia vaikka baarin antimista nauttien. Lido Bar sijaitsee samalla kannella laivan peräosassa. Laivan herkullisia aterioita maistellaan upeasti sisustetussa ravintolasalissa. Emerald-kannen wellness-alueella voit  rentoutua porealtaassa, saunassa tai vaikka höyrykylvyssä. Aurinkokansi tarjoaa upeat puitteet maisemien katseluun jokiristeilyosuuksilla. Laivalla on asiakkaille käytössä lisämaksullinen langaton verkkoyhteys.

 

Tutustu risteilyihin m/s Swiss Tiaralla >>

Majoitus

M/S Swiss Tiaran kaikissa ulkohyteissä on TV, radio, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, suihku ja WC. Diamond- ja Ruby-kannen hyteissä on lisäksi ranskalainen parveke. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Tutustu risteilyihin m/s Swiss Tiaralla >>

Laivakartta ja tekniset tiedot

Rakennettu: 2006
Pituus:
110 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Syväys:
1,5 metriä
Ilmastointi & sähkö:
Kyllä, 220V
Hissi:
Kyllä
Matkustajamäärä:
153
Miehistöä:
36
Aluksen lippuvaltio:
Sveitsi
Matkustajahyttejä:
74 ulkohyttiä

Tutustu risteilyihin m/s Swiss Tiaralla >>

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X