Tervetuloa m/s Swiss Pearlille!

Print the page

Swiss Pearl_yleis

Elegantti mutta kodikas m/s Swiss Pearl on rakennettu vuonna 1993 ja uudistettu vuosina 2006 sekä 2012. Laivalla on 32 hengen miehistö, jotka pitävät hyvää huolta reilusta sadasta matkustajasta. Tyylikkäästi sisustetut tilavat yleiset tilat sekä mukavat hytit takaavat risteilymukavuuden koko matkan ajan yhdessä ystävällisen miehistön kanssa.

Tutustu risteilyihin m/s Swiss Pearlilla >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Laivan vastaanotto sekä matkamuistomyymälä sijaitsevat sisääntuloaulassa. Tyylikäs ravintola sekä pieteetillä sisustettu panorama-lounge yhdessä baarin kanssa takaavat matkustajien viihtyvyyden. Laivalla on myös kirjasto sekä sisäuima-allas ja sauna. Aurinkokannelta on mukava sään salliessa katsella matkan etenemistä ja jokivarsien maisemia.

Swiss Pearl_reception Swiss Pearl_ravintola Swiss Pearl_panorama lounge Swiss Pearl_kirjasto Swiss Pearl_sisäuima-allas Swiss Pearl_aurinkokansi

Tutustu risteilyihin m/s Swiss Pearlilla >>

Majoitus

M/S Swiss Pearlin kaikissa ulkohyteissä on panoraamaikkuna sekä TV, radio, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, suihku ja WC. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Swiss Pearl_tilavampi 2hh Swiss Pearl_tilavampi 2hh Swiss Pearl 2hh Swiss Pearl 2hh

Tutustu risteilyihin m/s Swiss Pearlilla >>

Laivakartta ja tekniset tiedot

swiss_pearl_kansikartta

Rakennettu: 1993, peruskorjattu vuonna 2006 ja 2012
Pituus:
110 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Syväys:
1,3 metriä
Ilmastointi:
Kyllä
Hissi:
Ei
Matkustajamäärä:
123
Miehistöä:
32
Aluksen lippuvaltio:
Sveitsi
Matkustajahyttejä:
60 ulkohyttiä

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X