Tervetuloa m/s Swiss Jewelille!

Print the page

Matkusta tyylikkäästi ja elegantisti vuonna 2009 rakennetulla m/s Swiss Jewelillä. Laivan hyvätasoisiin ulkohytteihin majoittuu yhteensä 118 matkustajaa. Alimman kannen hyttejä lukuun ottamatta hyteistä löytyvät suuret lattiasta kattoon olevat panoraamaikkunat, jotka aukeavat ranskalaiselle parvekkeelle. Laivan hyvät yleiset tilat tarjoavat mahtavat puitteet matkan seuraamiselle ja maisemien ihastelulle. Tasokas keittiö loihtii risteilyvieraille ikimuistoisia makuelämyksiä, joista puhutaan vielä kotonakin. Kristina Cruisesin matkassa Swiss Jewel risteilee Rein-joella.

Risteilyt m/s Swiss Jewelillä:

Palvelut laivalla

Laivalla on tasokas ravintola, jossa nautitaan kaikki risteilyn maittavat ateriat. Aikaa voi viettää rennosti myös Lido-barissa sekä tilavassa Loungessa, jossa sijaitsee myös panorama-bar. Kuntoilijoille laivalta löytyy myös pieni kuntosali. Tilavalla aurinkokannella voi sään salliessa nauttia maisemista vaikka porealtaan lämmössä. Sisääntuloaulassa sijaitsee pieni matkamuistomyymälä.

 

Majoitus

M/S Swiss Jewelin mukavissa ja hyvätasoissa ulkohyteissä on TV, radio, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, suihku ja WC. Kaikki hytit ovat ilmastoituja. Hyttien luokat vaihtelevat tasokkaista sviiteistä minisviitteihin ja kahden hengen ulkohytteihin. Kahden ylimmän kannen hyteissä on ranskalainen parveke. Alimman kannen hyteissä on pienempi ikkuna.

 

Laivakartta ja tekniset tiedot

Rakennettu: 2009
Pituus:
110 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Syväys:
1,5 metriä
Ilmastointi:
Kyllä
Hissi:
Kyllä
Matkustajamäärä:
124
Miehistöä:
36
Aluksen lippuvaltio:
Sveitsi
Matkustajahyttejä:
59 ulkohyttiä

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X