Tervetuloa m/s Swiss Crystalille!

Print the page

Swiss Crystal yleis2

Tunnelmallinen m/s Swiss Crystal on rakennettu vuonna 1996 ja kokonaan peruskorjattu vuonna 2007. Aluksen ystävällinen miehistö ja sopivan kotoinen tunnelma tekevät risteilystä rentouttavaa. Swiss Crystal on varattu vain Kristina Cruisesin käyttöön.

Tutustu risteilyihin m/s Swiss Crystalilla >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Laivan makuelämyksistä nautitaan tilavassa ravintolasalissa. Toisella kannella aluksen keulassa sijaitsevat Panorama Loungen yhteydessä myös baari, johon kokoonutaan illallisen jälkeen kertaamaan päivän tapahtumia. Samalta kannelta löytyvät myös pieni kirjasto, sauna sekä neuvonnan yhteydessä oleva pieni matkamuistomyymälä. Tilavalta aurinkokannelta on hyvä katsella matkan etenemistä sään salliessa.

Swiss Crystal lounge2 Swiss Crystal lounge Swiss Crystal ravintola Swiss Crystal kirjasto Swiss Crystal neuvonta

 

Majoitus

M/S Swiss Crystalin kaikissa hyteissa on panoramaikkuna. Hyttien varustukseen kuuluu radio, TV, tallelokeri, minibaari, hiustenkuivain, suihku ja WC. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Swiss Crystal hytti

Laivakartta ja tekniset tiedot

swiss-crystal-kansikarttaRakennettu: 1995, peruskorjattu vuonna 2007
Pituus:
101 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Syväys:
1,3 metriä
Ilmastointi:
Kyllä
Hissi:
Kyllä
Matkustajamäärä:
125
Miehistöä:
31
Aluksen lippuvaltio:
Sveitsi
Matkustajahyttejä:
63 ulkohyttiä

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X