21.2.2019 Purjelaivaristeily Kaakkois-Aasiassa 11 pv

Print the page

Löytöretki alk. 3 895 €
s/y Star Clipper

Talvilomalla trooppiseen vehreyteen, lämpöön ja idän eksotiikkaan? Nautiskele helmikuussa tasokkaalla purjelaivalla Thaimaan ihanilla luonnonkauniilla saariryhmillä, jotka hurmaavat maisemillaan, koralliriutoillaan ja valkoisilla hietikoillaan! Risteilyelämystäsi täydentävät upea Singapore ja historialliset nähtävyydet Malesiassa. Matka alkaa Singaporen modernista kaupunkivaltiosta, joka osaa sekä ällistyttää, että säväyttää. Melakan erikoisuuksia ovat punahehkuinen kolonialistinen arkkitehtuuri ja hauskasti koristellut polkupyöräriksat. Langkawi tunnetaan Malesian suosituimpana lomasaarena ja siellä voi antautua myös edullisille ostoksille. Kukkulainen Adang-saari on säilynyt poikkeuksellisen rauhaisana ja koskemattomana. Hong-saaren hiekkarantoja komistavat vehreät jyrkänteet. Loppuviikko sujuu mukavasti sukeltajien paratiisiksi kutsutuilla Similansaarilla ja tarunomaisella Phang-Nga -lahdella, jossa merta pilkuttavat jännittävät, pystysuorat kalliomuodostelmat. Risteily päättyy Phuketin lomasaarelle.

Elämysvinkkejä risteilylle

 • Tutustu Singaporen Marina Bayn ympäristöön. Alueella on paljon ravintoloita, luksushotelleja sekä huikeaa, futuristista arkkitehtuuria, joka yllättää jopa kasvitieteellisessä puutarhassa.
 • Ihastele Malesian monia kasvoja: vehmasta luontoa, eri uskontojen pyhättöjä, värikkäitä kiinalaiskortteleita perinnepuoteineen ja gallerioineen sekä kiehtovana kontrastina hyvin säilynyttä eurooppalaistyylistä siirtomaa-ajan arkkitehtuuria.
 • Rentoudu Thaimaan luonnonkauniilla saarilla; valkoisilla hietikoilla, varjoisilla metsäpoluilla ja kirkkaassa meressä, jossa on hienoja koralliriuttoja ja rikasta merenalaista elämää.

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Ryhmämatka
Mukana suomalainen
Kristina®-matkanjohtaja

 

Ennakkovaraukset

info@kristinacruises.com
05 211 44 (ma-pe klo 10-16)

Aikataulut

Risteilyaikataulu 11 pv

to 21.2.         Lento Helsinki – Singapore (22.2)
pe 22.2.        Singapore, hotelliyöpyminen
la 23.2.          Singapore, laivaan nousu. Laiva lähtee klo 19.00
su 24.2.        Melaka(Malesia) klo 12.00 – 18.00
ma 25.2.       Päivä merellä
ti 26.2.           Langkawi (Malesia) klo 8.00 – 17.30
ke 27.2.         Ko Adang (Thaimaa) klo 10.00 – 18.00
to 28.2.         Phan Nga Bay (Thaimaa) klo 09.30 – 11.30
Koh Hong (Thaimaa) klo 12.00 – 17.30
Deep Sea Port (Phuket) klo 21.00 – 23.30
pe 1.3.          Koh Miang tai Koh Similan klo 10.00 – 18.00
la 2.3.            Phuket (Thaimaa) tulo klo 5.30, laivasta nousu.
Paluulento Suomeen
su 3.3.          Paluu Suomeen

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun. Joissain satamissa laiva ei välttämättä pääse kiinnittymään laituriin ja jää ankkuriin. Tällöin maihinmeno tapahtuu venekuljetuksella, mikä vaatii normaalia fyysistä kuntoa ja kunnollisia jalkineita. 

Lentoaikataulut sitoumuksetta

Lentoaikataulut vahvistuvat myöhemmin.

Matka- / retkiohjelma

Tarkempi matkaohjelma, joka sisältää tiedot eri ohjelmista ja palveluista laivalla jaetaan matkan aikana. Hintaan sisältyvät ateriat on merkitty matkaohjelmaan (A=aamiainen, L= lounas, P=päivällinen, TH=risteilyllä tarjottava täysihoito)

Risteilyn hintaan sisältyy valikoima retkiä, jotka tehdään yhdessä Kristina®-matkanjohtajan sekä paikallisoppaan kanssa ja opastetaan/käännetään suomeksi. Kohteissa, joissa ei ole suomenkielistä retkeä, on tutustua omatoimisesti kohteeseen matkanjohtajan avustuksella. Tarkemmat tiedot retkistä valmistuvat noin 2 kuukautta ennen matkaa.

Torstai 21.2. Helsinki – Singapore (22.2.)

Tervetuloa Kristina®-risteilylle! Matkamme alkaa suoralla reittilennolla Singaporeen, jonne saavumme seuraavana päivänä.

Perjantai 22.2. Singapore

Saavumme Singaporeen ja majoitumme hotelliin. Strategisesti Malesian niemimaan kärjessä sijaitseva saarivaltio Singapore on nykymittapuulla moderni metropoli ja todellinen kulttuurien sulatusuuni. Kaupunki tarjoaa värikkäitä etnisiä kortteleita, lukemattomia shoppailumahdollisuuksia sekä upeita ruokaelämyksiä. Singapore, joka tarkoittaa Leijonan kaupunkia, on perustettu alun perin Sir Stamford Rafflesin toimesta. Pienestä kalastuskylästä lähtenyt nousukiito kauppasopimusten sekä liiketoimintaosaamisen kautta on vertaansa vailla oleva menestystarina. Tänä päivänä kävijä voi ihastella upeita nähtävyyksiä vaikkapa matkatessaan riksan kyydissä Chinatownin, Arabialaisen korttelin tai Little Indian läpi. Ja eihän Singaporen käynti ole mitään ilman kuuluisan Raffles-hotellin raikasta Singapore Sling cocktailia. Nautimme yhteisen illallisen. (P)

Lauantai 23.2. Singapore, laiva lähtee klo 19.00

Nautimme hotelilla aamiaisen ja uloskirjautumisen jälkeen vietämme hieman vapaa-aikaa. Siirrymme satamaan, jossa s/y Star Clipper odottaa. Laiva lähtee illalla merelle ja risteily voi alkaa. (A,P)

Sunnuntai 24.2. Melaka (Malesia) klo 12.00 – 18.00

Malesian yksi suosituista käyntikohteista on pieni kaupunkivaltio Melaka, joka houkuttelee kävijöitä historialliseen keskustaansa. Satamaan saavuttuaan matkaaja pääsee sukeltamaan nopeasti monikulttuurisen maailman syleilyyn. Upea arkkitehtuuri ja paikallisen ruokaperinteen houkuttelevat aromit vievät mennessään. Aikaisemmin Melakan salmen rannalle kasvaneen kaupungin merkitys strategisena kaupankäynnin keskuksena kiinalaisten, intialaisten ja thaimaalaisten kanssa oli merkittävä ja tuolloinen Melakan sulttaanikunta loikin perustan sille, mitä Malesia on tänä päivänä. Sanotaankin, että Melakassa voi saada ripauksen Malesian todellista sielukkuutta. Moderni Melaka syntyi pitkälti 1990-luvun Malesian nousukauden johdosta ja pitkälle sisämaahan jatkunut rakentaminen lähes kuoletti perinteisen kalastuselinkeinon meren rannalla. Nykyään Melaka on säilynyt Malesian yhtenä monipuolisimmista käyntikohteista. Monikulttuurinen perintö, runsas museotarjonta sekä muut kulttuurikohteet tarjoavat matkaajalle reilun kattauksen muistoja kotiin vietäväksi. Myös kaupungin ulkopuolella on muutama kohtuullinen rantakohde. (TH)

Maanantai 25.2. Päivä merellä

Vietämme rentouttavaa meripäivää s/y Star Clipperillä nauttien matkanteosta ja laivan palveluista. (TH)

Tiistai 26.2. Langkawi (Malesia) klo 8.00 – 17.30

Malesian länsirannikolla sijaitseva Langkawi on lähes sadasta saaresta koostuva saaristo. Pääsaari Pulau Langkawi on näistä ainoa, jossa on pysyväisasutusta. Tämä kuuluisa rantakohde houkuttelee sukeltajia ympäri maailmaa. Kun saari julistettiin verovapaaksi alueeksi 1980-luvulla, sen suosio vain kasvoi. Langkawilla on useita eri kiinnostuksen kohteita kuten kansallispuistoja, iso akvaario ja vesiputouksia. Yksi mielenkiintoinen käyntikohde on myös köysirata, joka kipuaa ylös vuorelle tarjoten upeat näköalat saaren yli. (TH)

Keskiviikko 27.2. Ko Adang (Thaimaa) klo 10.00 – 18.00

Butangin saariryhmä sijaitsee aivan Thaimaan länsirannikon eteläisimmässä kohdassa Ko Tarutaon kansallispuiston läheisyydessä Malesian ja Thaimaan rajalla. Turismi ei ole vielä vallannut näitä 61 saarta ja Ko Adangin puistonvartijat ovat alueen ainoat asukkaat. Saarille kuten myös Ko Adangille tunnusomaista ovat tiheät sademetsien valtaamat kukkulat, valkoiset hiekkarannat sekä terveet koralliriutat. Sisämaassa on muutamia kävelypolkuja sekä vesiputouksia. Noin puolen tunnin kävelymatkan päässä Chadon rantakalliolta on upeat näkymät merelle yli saaren päärannan. (TH)

 

Torstai 28.2. Phan Nga Bay (Thaimaa) klo 09.30 – 11.30 – Koh Hong (Thaimaa) klo 12.00 – 17.30 – Deep Sea Port (Phuket) klo 21.00 – 22.30 

Phan Nga Bayn merimaisema on samalla kaunis ja omaleimainen. Mangrovepuiden reunustama lahti on täynnä viidakkokasvillisuuden peittämiä kalkkikivimuodostelmia, jotka kohoavat jopa 300 metrin korkeuteen. Phan Nga -lahden uskotaan syntyneen noin 1200 vuotta sitten, kun vuorijonot jäivät tulvan alle äkillisen vedennousun seurauksena. Koh Hongin saaristo on taas ryhmä pieniä saaria, jotka sijaitsevat Krabin ja Phang Nga -lahden pohjoisosan välissä. Phan Nga -lahteen verrattuna vedet ovat hieman kirkkaampia snorklaamiseen. Koh Hong on saanut nimensä saaren sisällä sijaitsevasta laguunista, jonne on pääsy vain pienellä jollalla nousuveden aikaan. Star Clipper ankkuroituu saaren eteläpuolen lahdelle, joka on alueen kauneimpia. Sääolosuhteista riippuen muita ankkuroitumispaikkoja voivat olla Ko Dam Hok tai Ko Ong. (TH)

Perjantai 1.3. Koh Miang tai Koh Similan klo 10.00 – 18.00

Phuketista pohjoiseen Andamaanien merellä sijaitsevat yhdeksän Similansaarta muodostavat kansallispuiston, joka on tunnettu kirkkaista vesistään, jotka houkuttelevat sukeltajia ympäri maailman. Similansaaria kutsutaan joskus myös nimellä Ko Kao tai Nine Island. Similansaarten nimi juontuu malain kielestä sembilan, joka tarkoittaa yhdeksää eli saarten lukumäärää. Jokaisella on myös oma nimensä ja tunnetuin näistä on juuri Koh Similan, joka lumoaa kävijänsä upeilla snorklausmahdollisuuksilla, viidakkopoluilla ja omalaatuisella kivimuodostelmalla, jonka laelta on hienot näkymät merelle. Jos laiva ei pääse ankkuroitumaan Koh Similanin pääsaareelle, korvaava kohde on Koh Miang. (TH)

Lauantai 2.3. Phuket (Thaimaa) tulo klo 5.30, laivasta nousu – Paluulento Suomeen

Phuket ei paljon esittelyjä kaipaa. Thaimaan ainoa saarella sijaitseva provinssi on kuuluisa lomakohde pitkälti trooppisen ilmaston, upeiden rantojen ja niitä ympäröivien komeiden vuorten ansiosta koralliriuttoja unohtamatta. Ennen kumiteollisuudesta elantonsa saanut Phuket täyttyy nykyisin matkailijoista, jotka etsivät rentoutumista ja upeita maisemia. Phuket on suurin piirtein samankokoinen kuin Singapore ollen näin Thaimaan suurin saari. Turismin lisäksi provinssi saa elantonsa kaivostoiminnasta, joka keskittyy tinaan. M/S Star Clipper ankkuroituu joko Phuketin syväsatamaan tai Patong Beachin edustalle. Aamiaisen jäkeen odottaa matkustajiaan joko Phuketin syväsatamassa tai Patong Beachin edustalla ankkurissa. On aika tullut sanoa näkemiin laivalle aamiaisen jälkeen. Lento Suomeen lähtee samana päivänä. (A)

Sunnuntai 3.3. Paluu Suomeen

 

Ennakkovaraukset

info@kristinacruises.com
05 211 44 (ma-pe klo 10-16)

 

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

Hinnat ovat alustavia. Lopullinen hinta vahvistuu lentoaikataulujen varmistuttua.

2hh 1hh
Kategoria 6, sisähytti 4 135
Kategoria 5, ulkohytti 4 330
Kategoria 4, ulkohytti 3 895
Kategoria 3, ulkohytti 3 995
Kategoria 2, ulkohytti 4 105

Tutustu s/y Star Clipperiin >>

 • Laivatyyppi: löytöretkilaiva – purjelaivatunnelmaa nykyajan mukavuuksin
 • Laivan koko: pieni, 170 matkustajaa
 • Kanssamatkustajat: amerikkalaisia ja eurooppalaisia
 • Kristina-luokitus: 3+ tähteä

Hintaan sisältyy

 • Risteily s/y Star Clipperillä valitussa hyttiluokassa
 • Reittilennot turistiluokassa Helsinki – Singapore, Phuket – Helsinki
 • Matkaohjelman mukaiset lentokenttä-/satamakuljetukset
 • Hotelliyö ja ilallinen Singaporessa
 • Matkaohjelman mukaiset, suomeksi tulkatut retket
 • Täysihoito laivalla
 • Laivalla tee, kahvi ja vesi aterioiden yhteydessä, muut juomat lisämaksusta
 • Tervetuliais-cocktailit ja kapteenin ilta
 • Viihde ja ohjelma laivalla
 • Laivan monipuoliset vesiurheilumahdollisuudet (pl. laitesukellus)
 • Palvelumaksut laivalla
 • Laivan satamamaksut, lentoverot sekä muut viranomaismaksut
 • Kristina® matkanjohtajan palvelut

Risteilyn hintaan sisältyvät retkikohteet, alustava suunnitelma

 • Singapore
 • Melakan
 • Langkawi
 • Phuket

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Retkien tiedot ovat alustavia.

 

 

Ennakkovaraukset

info@kristinacruises.com
05 211 44 (ma-pe klo 10-16)

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Tällä risteilyllä passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.
 • Lentokentillä ja retkillä on usein paljon kävelyä, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita
 • Risteily ei sovellu liikuntarajoitteisille. Laivalla ei ole mahdollisuutta esimerkiksi rollaattorin/pyörätuolin käyttöön.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan.
 • Matkan vähimmäisosallistujamäärä on 15 hlö

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Ennakkovaraukset

info@kristinacruises.com
05 211 44 (ma-pe klo 10-16)

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X