Lähtö 25.2.2016 Purjelaivaristeily Itä-Karibialla – Leeward Saaret 12 pv alk. 3 795 €, s/y Star Clipper – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

St. Maarten – Nevis – Dominica – Îles des Saintes – Guadeloupe – Antigua – St. Barthélemy – St. Maarten

Oletko haaveillut purjehtimisesta Karibian saaria kiertäen? Tällä risteilyllä se on mahdollista, sillä nykyaikainen s/y Star Clipper tarjoilee mukavan kattauksen saarivaltioita Itäisellä Karibianmeren risteilyllä. Aloitamme matkan rauhassa ainutlaatuiselta St. Maartenilta. Kauniista luonnosta ja ystävällisistä asukkaista tunnettu Nevis lumoaa trooppisuudella. Dominicalta voit vielä löytää aitoa karibialaista elämänmenoa. Îles Des Saintes on seuraava käyntikohde. Tämä kahdeksan saaren rykelmä kuuluu osana Guadeloupen saaristoon, jolla huokuu ranskalaisvaikutteinen kulttuuri ja makumaailma. Ylellinen lomasaari Antigua on tunnettu kymmenistä upeista rannoista ja poukamistaan. St. Bartsin kuvankaunis satama hurmaa ennen kuin päätämme risteilymme takaisin Philipsburgiin, hyvien ostosmahdollisuuksien kaupunkiin.

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut ja hinnat.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Ryhmämatka
Mukana suomalainen Kristina Cruises-matkanjohtaja

KC-matkanjohtajana:

Tapio Reingoldt

Tapio Reingoldt

Aikataulut

Risteilyaikataulu * 12pv

25.2. to         Lento Helsinki-Amsterdam, hotelliyöpyminen
26.2. pe         Lento Amsterdam – St. Maarten, hotelliyöpyminen
27.2. la          Philipsburg, St. Maarten, laivaan nousu. Lähtö klo 22.00
28.2. su         Charlestown, Nevis klo 12.00 – 17.00
29.2. ma
       Cabrits, Dominica klo 11.30 – 18.00
1.3. ti           Terre-de-Haut, Îles des Saintes klo 10.00 – 18.00
2.3. ke         Deshaies, Guadeloupe klo 09.00 – 15.00
3.3. to         Falmouth Harbour, Antigua klo 10.30 – 18.00
4.3. pe         Gustavia, St. Barts klo 11.00 – 22.00
5.3. la          Philipsburg, St. Maarten tulo klo 07.00, hotelliyöpyminen
6.3. su         Lento St. Maarten – Amsterdam – Helsinki
7.3. ma        Paluu Helsinkiin

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun.

Lentoaikataulut sitoumuksetta

Menolennot KL1170/KL785
25.2. Helsinki 18.05 – Amsterdam 19.45
26.2. Amsterdam 8.40 – St Maarten 12.35

Paluulennot KL785/KL1167
6.3. St Maarten 13.40 – Amsterdam 7.05
7.3. Amsterdam 9.50 – Helsinki 13.15

Huom. Lentoajat ovat paikallista aikaa.

 

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
Kategoria 4 ulkohytti 3.795 € 4.795 €
Kategoria 3 ulkohytti 3.995 € 4.995 €
Kategoria 2 ulkohytti TÄYNNÄ 4.095 €

Tutustu s/y Star Clipperiin >>

Hintaan sisältyy

 • Risteily s/y Star Clipperillä valitussa hyttiluokassa
 • Lento Helsinki – St. Maarten – Helsinki lentokenttäkuljetuksineen
 • Matkaohjelman mukaiset hotellimajoitukset
 • Matkaohjelman mukaiset satamakuljetukset ja suomeksi tulkatut retket
 • Täysihoito laivalla
 • Tee, kahvi ja vesi aterioiden yhteydessä
 • Tervetuliais-cocktailit ja kapteenin ilta
 • Viihde ja ohjelma laivalla
 • Laivan monipuoliset vesiurheilumahdollisuudet (pl. laitesukellus)
 • Laivan satamamaksut, lentoverot sekä muut viranomaismaksut
 • Palvelurahat laivalla
 • Juomarahat paikallisoppaille sekä autonkuljettajille
 • Suomalaisen KC-matkanjohtajan palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Lennot ovat pitkät ja aikatauluista johtuen välilaskuilla on odotusta.
 • Ilmasto perillä on erittäin kuuma.
 • Passin tulee olla voimassa 6 (kuusi) kuukautta matkan jälkeen. Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.
 • Kristina Cruises ei vastaa matkustajille tai matkatavaroille aiheutuneista vahingoista. Huolehdithan siitä, että myös matkavakuutuksesi on voimassa.
 • Risteily ei sovellu liikuntarajoitteisille. Laivalla ei ole mahdollisuutta esimerkiksi rollaattorin/pyörätuolin käyttöön.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – risteilyllä >>

 

Matka-/retkiohjelma

Tarkempi matkaohjelma, joka sisältää tiedot eri ohjelmista ja palveluista laivalla jaetaan matkan aikana. Matkan hintaan sisältyvät täysihoitoruokailut (aamiaiset, illalliset ja lounaat) tarjoillaan laivalla. Risteilyn hintaan sisältyvien suomeksi opastettujen retkien lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua myös laivayhtiön järjestämille lisämaksullisille englanninkielisille retkille. Tarkemmat tiedot retkistä annetaan laivalla.

Torstai 25.2. HELSINKI – AMSTERDAM (Hollanti)

Tervetuloa Kristina-risteilylle! Aloitamme matkan reittilennolla Helsingistä Amsterdamiin. Kuljetus hotellille ja majoittuminen.

Perjantai 26.2. AMSTERDAM (Hollanti) – PHILIPSBURG (St. Maarten) – MARIGOT (St. Martin)

Aamulla siirrymme kuljetuksella lentokentälle ja matkamme jatkuu lennolla Philipsburgiin. Siirrymme bussilla Marigotiin ja majoitumme hotelliin.

Lauantai 27.2. MARIGOT (St. Martin) – PHILIPSBURG (St. Maarten)

St. Maarten on yksi Karibian ainutlaatuisimpia kohteita. Vuodesta 1648 alkaen saari on jaettu Ranskan ja Hollannin kesken. Tämä on luonut saaren molemmille puolille kaksi erilaista kulttuuriperintöä, joita vaalitaan tarkasti vielä tänäkin päivänä. Ranskalainen St. Martinin puoli on hienostunut ja loistohotellien täyttämä, Hollannille kuuluvalla St. Maartenilla taas voit aistia perinteisempää karibialaista elämänmenoa, nähdä värikkäitä taloja ja kokea trooppista hohtoa. Nautimme aamiaisen hotellilla ja vietämme rentouttavaa päivää Marigotissa. Iltapäivällä siirrymme Philipsburgiin, jossa nousemme s/y Star Clipperille. Laiva suuntaa merelle illan tullen.

Sunnuntai 28.2. CHARLESTOWN (Nevis)

Puolen päivän aikaan saavumme Nevisille, joka sijaitsee Leeward-saarien pohjoisosassa itäisellä Karibialla. Saaren maine rakentuu kauniin luonnon, siirtomaa-ajan plantaasien, asukkaiden ystävällisyyden sekä koskemattomien rantojen ympärille. Nevisin keskus Charlestown on hyvin säilynyt vanha karibialaistyylinen kaupunki. Nevis edustaa tunnelmaltaan ja luonnoltaan sitä perinteistä käsitystä trooppisesta paratiisista, joka liittyy usein mielikuviin Tyynenmeren saarista.

Täällä teemme 3 tuntia kestävän retken Nevisin nähtävyydet ja kasvitieteellinen puutarha, jonka aikana vierailemme Nevisin kuumilla lähteillä, jotka muistuttavat vielä saaren tuliperäisyydestä. Kasvitieteellinen puutarha tarjoaa reilun kolmen hehtaarin alalla uskomattoman määrän erilaisia kasveja, joita on tuotu eri puolilta maailmaa trooppisilta alueilta. Retken päätteeksi käymme vielä vanhan sokeritehtaan raunioilla ihastelemassa maisemia. Suuntaamme merelle klo 17.

Maanantai 29.2. CABRITS (Dominica)

Kristoffer Kolumbus löysi Dominican sunnuntaipäivänä, josta juontuu myös saaren nimi. Sanotaan, että tänä päivänä Dominica on ainoa Kolumbuksen löytämistä saarista, jonka hän vielä tunnistaisi. Vähän ovat siis asiat muuttuneet. Vierailijat löytävät vuoristoisesta Dominicasta kauniin saaren, joka on vielä säästynyt suurilta turistimassoilta. Noin 46 km pitkän saaren selkärangan muodostaa vuoristo, joka kohoaa korkeimmillaan 1,5 kilometriin. Rinteille levittäytyvät sademetsät, lukuisat joet, purot ja vesiputoukset luovat Dominicasta todellisen luonnon paratiisisaaren.

Päivän retkenä on Intiaanien jokisoutuveneet. Retken kesto on noin 2,5 tuntia vieden meidät Intiaanijoelle, joka on kuin Amazon pienoiskoossa. Pienillä veneillä kuljemme jokea pitkin ja ihastelemme upeaa luontoa. Jatkamme kohti Terre de Hautia klo 18.00

Tiistai 1.3. TERRE DE HAUT (Îles de Saintes)

Ile des Saintes muodostaa kahdeksan pienen saaren rykelmän, joista vain Terre-de-Haut ja Terre-de Bas houkuttelevat turisteja muiden saarten ollessa kivikkoisia ja pienehköjä. Paikalliset asukkaat ovat pääasiassa kalastajia, jotka ovat tunnettuja isoista veneistä ja ainutlaatuisista kalastuspäähineistään. Îles des Saintes on ansainnut maineensa upeista rannoista sekä riutoista, jotka houkuttelevat sukeltajia ympäri maailman. Myöskään täällä ei tunneta vielä massaturismia, mikä säilyttää näiden lumottujen saarten charmin. Ankkuroidumme Terre de Hautin edustalle, josta on venekuljetus maihin.  Laivan lähtöaika kohti Guadeloupea klo 18.00.

Keskiviikko 2.3. DESHAIES (Guadeloupe)

Ranskalle kuuluvalla Guadeloupella ovat tunnusomaista trooppiset sademetsät, jotka levittäytyvät tulivuoren rinteille. Ranskalaisuus näkyy saarelaisten kielessä, kulttuurissa ja makumaailmassa. Guadeloupe on saaristo, joka muodostuu useista erillisistä saariryhmistä, joihin myös Iles des Saintes kuuluu. Muita saaria ovat muun muassa perhosenmuotoiset pääsaaret Basse-Terre ja Grande-Terre, joita erottaa pieni merivesikanava. Guadeloupen talous perustuu maatalouteen turismin sijaan. Vierailijoille ei tuputeta matkamuistoja tai esityksiä. Kaikki minkä näet ja koet, on aitoa ja alkuperäistä. Täällä on mahdollisuus osallistua laivayhtiön järjestämille englanninkielisille retkille tai viettää vapaa-aikaa kaupungilla. Suuntaamme laivalla kohti Antiguaa klo 15.00.

Torstai 3.3. FALMOUTH HARBOUR (Antigua)

Antigua on ylellinen lomasaari, jonka suojaisat lahdet ja poukamat ovat houkutelleet monia kuuluisuuksia rakentamaan huvilansa ja viettämään talvikauden tässä trooppisessa paratiisissa. Saarta leimaavat kymmenet upeat rannat kristallinkirkkaine vesineen. Antigualaiset ovat hyvin elämänmyönteisiä ja ilo onkin ylimmillään karnevaalien aikaan, jolloin lauletaan, soitetaan ja tanssitaan. Saarella järjestetään kerran vuodessa purjehdusregatta, joka on maailman 10 suurimman joukossa. Täällä on mahdollisuus osallistua laivayhtiön järjestämille englanninkielisille retkille tai viettää vapaa-aikaa kaupungilla.  Laivan lähtöaika klo 18.00.

Perjantai 4.3. GUSTAVIA (St. Barthélemy)

St. Barthélemyn saaret, yleisesti kutsuttu St. Barts sijaitsee Karibianmeren koillisnurkassa. Jyrkät mäet jakavat saaren useisiin laaksoihin, jotka aukeavat useimmiten merelle. Jokainen laakso erottuu toisistaan pinnanmuotojen, kasviston, arkkitehtuurin ja asumistiheyden mukaan. Tämä monimuotoisuus antaa vaikutelman isommasta saaresta kuin St. Barts todellisuudessa onkaan. Kristoffer Kolumbus löysi St. Bartsin vuonna 1493. Nykyään St. Barts on pieni pala Ranskaa Karibialla 4400 km päässä Pariisista. Pääkaupunki Gustavia levittäytyy kuvankauniin sataman ympärille, jota koristavat lukuisat kahvilat ja pikku putiikit. Gustaviassa on mahdollisuus osallistua laivayhtiön järjestämille englanninkielisille retkille tai viettää vapaa-aikaa kaupungilla. Lähtö Philipsburgiin klo 22.00.

Lauantai 5.3. PHILIPSBURG (St. Maarten) – MARIGOT (St. Martin)

Saavumme aikaisin aamulla takaisin St. Maartenille ja Philipsburgiin. On aika sanoa jäähyväiset Star Clipperille. Laivasta nousun jälkeen lähdemme retkelle St. Maartenin maisemia ja perhosfarmi, joka kestää n. 3 tuntia. Retken aikana tutustumme viehättävään farmiin, jossa on kymmeniä eri perhoslajeja. Maisemakierros esittelee saaren tärkeimmät keskukset hollantilaisen Philipsburgin, jossa on myös hieman vapaa-aikaa. Retki päättyy Marigotiin, jossa majoitumme hotelliin.

Sunnuntai 6.3. ST. MARTIN – HELSINKI

Hotelliaamiaisen jälkeen bussi tulee hakemaan meidät lentokentälle ja kotilento Suomeen lähtee klo 13.40. Välilasku Curacaossa ja Amsterdamissa.

Maanantai 7.3. SAAVUMME HELSINKIIN

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X