Lähtö 11.2.2015 Purjelaivaristeily Barbados & Itä-Karibian saaret 13 pv, s/y Royal Clipper – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Barbados – St. Lucia – Dominica – Antigua – St. Kitts – Îles des Saintes – Martinique – Barbados

Purjelaivalla Karibialla – ikimuistettava risteily! Nykyainen, 5-mastoinen täystakiloitu s/y Royal Clipper on upea ilmestys Karibian turkoosin sinisillä vesillä. Pienet Karibian saarivaltiot vaihtuvat joka päivä, kun matkamme alkaa brittiperinteiden elämänmenon höystämältä Barbadokselta, jolle saavumme hyvissä ajoin ennen risteilyn alkua. St. Lucian upea luonto ja yllätyksellinen Dominica jäävät taaksemme, kun suuntaamme ylelliselle Antiguan saarelle. Viettelevä St. Kitts on risteilyn käännöspiste ja palaamme takaisin Barbadoksen suuntaan upeista rannoistaan kuulun Iles des Saintesin ja ranskalaissävytteisen Martiniquen kautta. Risteilyn aikana voit ihastella maisemia vaikka kiipeämällä aluksen märssykoriin tai nauttia rantapäivänä laivan lukuisista vesiurheilumahdollisuuksista.

Travel’s Best Cruises 2014:
Karibian risteilysarjan voittaja  Star Clippers,  s/y Royal Clipper

Kriittinen Travel´s  Best Cruises 2014 – raati kiersi ympäri maailmaa ja tuhansia merimaileja  arvioidessaan ja etsiessään eri alueiden parhaita risteilykokonaisuuksia. Maailman johtavan matkailukanava Travel Channelin toteuttamassa valinnassa olivat asiantuntijoina mm. Anne Campbell, toimittaja CruisingFromNewYork.com ja ShipCriticBlog.com, Stewart Chiron, toimitusjohtaja CruiseGuy.com  ja Jason Leppert, päätoimittaja PopularCruising.com. Lue aiheesta lisää >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa risteilystä!

KC-matkanjohtajana tällä risteilyllä:

Asta Karhunen

Aikataulut

Risteilyaikataulu * 13 pv

11.2. ke         Lento Helsinki – Lontoo – Bridgetown (Barbados), hotelliyöpyminen
12.2. to         Bridgetown, Barbados, hotelliyöpyminen
13.2. pe         Bridgetown, Barbados, hotelliyöpyminen
14.2. la          Bridgetown, Barbados, laivaan nousu. Lähtö klo 22.00
15.2. su         Rodney Bay, St. Lucia klo 12.00 – 18.00
16.2. ma        Cabrits & Roseau, Dominica klo 11.30 – 16.15, 18.00 – 19.00
17.2. ti           Falmouth Harbour, Antigua klo 10.00 – 18.00
18.2. ke         Basseterre & South Friar’s Beach, St. Kitts klo 08.00 – 10.00, 11.00 – 17.00
19.2. to         Terre de Haut, Iles de Saintes klo 09.30 – 16.30
20.2. pe         Fort De France, Martinique klo 08.00 – 14.00
21.2. la          Bridgetown, Barbados tulo klo 07.00, hotelliyöpyminen
22.2. su         Lento Bridgetown (Barbados) – Lontoo – Helsinki (23.2.)
23.2. ma        Paluu Helsinkiin

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun.

Lentoaikataulut sitoumuksetta

11.2. Menolennot: BA795 Helsinki 07.45 – Lontoo Heathrow 09.10, lentokentän vaihto,
BA2153 Lontoo Gatwick 13.30 – Bridgetown 18.20

22.2. Paluulennot: BA2154 Bridgetown 17.10 – Lontoo Gatwick 05.10 (23.2.)
lentokentän vaihto, BA794 Lontoo Heathrow 11.20 – Helsinki 16.15

Huom. Lentoaikataulut ovat paikallista aikaa.

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö 2

                                           2 hh              1 hh
Kategoria 4,
ulkohytti        3.750 €          4.825 €
Kategoria 3, ulkohytti        3.895 €          4.995 €
Kategoria 2, ulkohytti        4.055 €          5.215 €

Tutustu s/y Royal Clipperiin >>

Hintaan sisältyy

 • Risteily s/y Royal Clipperillä valitussa hyttiluokassa
 • Lento Helsinki – Bridgetown – Helsinki lentokenttäkuljetuksineen
 • Matkaohjelman mukaiset hotellimajoitukset aamiaisella
 • Matkaohjelman mukaiset satamakuljetukset ja suomeksi tulkatut retket
 • Tervetuliaisillallinen Bridgetownissa
 • Täysihoito laivalla
 • Tee, kahvi ja vesi aterioiden yhteydessä
 • Tervetuliais-cocktailit ja kapteenin ilta
 • Viihde ja ohjelma laivalla
 • Laivan monipuoliset vesiurheilumahdollisuudet (pl. laitesukellus)
 • Palvelumaksut laivalla
 • Laivan satamamaksut, lentoverot sekä muut viranomaismaksut
 • Palvelurahat laivalla
 • Juomarahat paikallisoppaille sekä autonkuljettajille
 • Suomalaisen KC-matkanjohtajan palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Lennot ovat pitkät ja aikatauluista johtuen välilaskuilla on odotusta.
 • Ilmasto perillä on erittäin kuuma.
 • Passin tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen. Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Mikäli tarvitse uuden passin, hanki se ajoissa.
 • Kristina Cruises ei vastaa matkustajille tai matkatavaroille aiheutuneista vahingoista. Huolehdithan siitä, että myös matkavakuutuksesi on voimassa.
 • Risteily ei sovellu liikuntarajoitteisille. Laivalla ei ole mahdollisuutta esimerkiksi rollaattorin/pyörätuolin käyttöön.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matka-/retkiohjelma

Tarkempi matkaohjelma, joka sisältää tiedot eri ohjelmista ja palveluista laivalla jaetaan matkan aikana. Matkan hintaan sisältyvät täysihoitoruokailut (aamiaiset, illalliset ja lounaat) tarjoillaan laivalla. Risteilyn hintaan sisältyvien suomeksi opastettujen retkien lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua myös laivayhtiön järjestämille lisämaksullisille englanninkielisille retkille. Tarkemmat tiedot retkistä annetaan laivalla.

Keskiviikko 11.2. HELSINKI – LONTOO (Iso-Britannia) – BRIDGETOWN (Barbados)

Tervetuloa Kristina-risteilylle! Aloitamme matkan reittilennolla Helsingistä Lontooseen (Heathrow), jossa koneen vaihdon jälkeen (Gatwick) suora lento Bridgetowniin. Kuljetus hotellille ja majoittuminen.

Torstai 12.2. BRIDGETOWN (Barbados)

Hotelliaamiaisen jälkeen teemme Barbadoksen kierros –retken, jossa näemme Barbadoksen tärkeimmät nähtävyydet. Pieniin Antilleihin kuuluva Barbados tarjoaa kävijälle monipuolisen elämyksen, johon sulautuvat eksoottinen luonto, värikäs historia ja elämänmyönteinen kulttuuri. Barbadoksen, kuten monen muunkin saarivaltion historiaa leimaa orjakauppa ja siirtoomaalaistausta. Aikaisemmin Barbadoksen talous on perustunut sokeriruo’on viljelyyn ja jalostamiseen. Nykyisin saaren pääelinkeino on matkailu.

Perjantai 13.2. BRIDGETOWN (Barbados)

Vietämme vielä rentouttavan päivän ja yön Barbadoksella ennen risteilyn alkua.

Lauantai 14.2. BRIDGETOWN (Barbados)

Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen vielä omaa aikaa. Siirrymme bussilla Bridgetownin satamaan, jossa s/y Royal Clipper odottaa. Laiva suuntaa merelle klo 22.00.

Sunnuntai 15.2. RODNEY BAY (St. Lucia)

Saavumme aamulla trooppiselle St. Lucian saarelle, jonka sanotaan muistuttavan muodoltaan mangoa. St. Lucia on Windward-saarista lumoavimpia. Tuliperäisten vuorien rinteet ovat tiheän metsän peitossa ja rikkonaisella rantaviivalla on pitkien hiekkarantojen reunustamia lahtia. Saaren kulttuuri on kehittynyt mitä erilaisimpien vaikutteiden pohjalta. Yksi saaren upeimpia nähtävyyksiä on Gros Piton ja Petit Piton tulivuoret, jotka kohoavat merestä ylväinä ja komeina. St. Lucian väestön elämäntyyliä ovat muovanneet brittiläisen ja ranskalaisen siirtomaavallan lisäksi afrikkalainen kulttuuri. Bussikierroksella tutustumme St. Lucian upeimpiin maisemiin ja nähtävyyksiin. Matka jatkuu kohti Dominicaa klo 18.00.

Maanantai 16.2. CABRITS – ROSEAU (Dominica)

Dominica on kuin unelmien saari, täynnä yllätyksiä ja todellinen luontomatkailijan kohde. Täällä on vielä jäljellä alkuperäiskulttuuria, sillä saarella asuu vielä n. 2000 Karibi-intiaania. Dominicalla on paljon vesiputouksia, kuumia lähteitä upeita riippusiltoja sademetsien siimeksessä. Viivymme iltapäivään asti Cabritsin kansallispuiston alueella, joka sijaitsee Dominican pohjoisosassa. Roseau on Dominican pääkaupunki, jossa piipahdamme hetkeksi. Päivän retkenä on Intiaanien jokisoutuveneet. Retken kesto on noin 2.5 tuntia vieden meidät Intiaanijoelle, joka on kuin Amazon pienoiskoossa. Pienillä veneillä kuljemme jokea pitkin ja ihastelemme upeaa luontoa. Suuntaamme kohti Antiguaa klo 19.00.

Tiistai 17.2. FALMOUTH HARBOUR (Antigua)

Antigua on ylellinen lomasaari, jonka suojaisat lahdet ja poukamat ovat houkutelleet monia kuuluisuuksia rakentamaan huvilansa ja viettämään talvikauden tässä trooppisessa paratiisissa. Saarta leimaavat kymmenet upeat rannat kristallinkirkkaine vesineen. Antigualaiset ovat hyvin elämänmyönteisiä ja ilo onkin ylimmillään karnevaalien aikaan, jolloin lauletaan, soitetaan ja tanssitaan. Saarella järjestetään kerran vuodessa purjehdusregatta, joka on maailman 10 suurimman joukossa. Antigualla voit valita laivayhtiön monipuolisista englanninkielisistä lisämaksullisista retkistä mieluisimman tai tutustua kohteeseen omatoimisesti. Laiva lähtee kohti St. Kittsiä klo 18.00.

Keskiviikko 18.2. BASSETERRE & SOUTH FRIAR’S BEACH (St. Kitts)

St. Kitts ja Nevis on kahden saaren valtio, joka yhdistää upeat rannat, rikkaan luonnon sekä vuoristoisen maiseman. Aluksemme pysähtyy Basseterreen, joka on St. Kitts’n pääkaupunki. Saarella on brittiläinen siirtomaatausta, mikä näkyy hylättyinä linnoituksina. Saaren arkkitehtuurille ominaista ovat kaupunkien keskusaukiot sekä pienet yksityiskohdat. Neljännes St. Kittsin pinta-alasta on kansallispuistoa, mikä antaa saarelle oman trooppisen paratiisin leiman. Täällä on mahdollisuus osallistua laivayhtiön järjestämille englanninkielisille retkille tai viettää vapaa-aikaa kaupungilla. Matka jatkuu Iles de Saintesin saarityhmää kohden klo 17.00.

Torstai 19.2. TERRE DE HAUT (Îles de Saintes)

Ankkuroidumme aamulla Terre de Hautin edustalle, joka on suurin saari Iles de Saintesin saariryhmästä itäisellä Karibialla. Tällä voit nauttia upeista rannoista, snorklauksesta, sukeltamisesta sekä muista vesiurheilulajeista, joita on tarjolla. Saari elää hyvin rauhallista elämää ja tuntuu kuin pala eteläistä Ranskaa olisi tuotu Karibialaiseen ympäristöön. Saaren ainoa kylä, Bourg des Saintes toimii Terre de Hautin keskuksena. Ankkuroidumme Terre de Hautin edustalle, josta on venekuljetus maihin. Vapaa-aikaa Le Bourgin kuvauksellisessa pikkukaupungissa. Laivan lähtöaika kohti Martiniquea on klo 16.30.

Perjantai 20.2. FORT-DE-FRANCE  (Martinique)

Luonnonkaunis Martinique on klassinen ranskalaisvaikutteinen Karibian saari; villi ja mystinen, silti urbaani ja sivistynyt. Martinique on kuin Ranska pienoiskoossa, trooppisilla vivahteilla tosin. Saari tarjoaa kävijälle mahdollisuuden tutustua eksottisiin Karibian kasveihin ja historiallisiin plantaasitiloihin, jotka kaikki kertovat saaren värikkäästä historiasta. Martinique on maailman toiseksi suurin rommin viejä. Retkemme Martiniquella vie kasvitieteellisen puutarhaan ja Fort-de-Francen historian uumeniin. Jatkamme kohti Barbadosta klo 14.00.

Lauantai 21.2. BRIDGETOWN (Barbados)

Risteilymme päättyy takaisin värikkäälle Barbadokselle. Bussikuljetus vie meidät hotellille, jossa vietämme vielä yhden rentouttavan yön ennen paluuta Suomeen.

Sunnuntai 22.2. PALUULENTO BRIDGETOWN – HELSINKI

Siirrymme bussilla lentokentälle ja matka kohti koti-Suomea alkaa.

Maanantai 23.2. PALUU HELSINKIIN

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X