Tervetuloa s/y Star Clipperille/Flyerille!

Print the page

Menneen ajan purjelaivatunnelmaa täysin nykyaikaisin mukavuuksin. S/Y Star Clipper ja S/Y Star Flyer ovat nelimastoisia aluksia, jotka edustavat purjelaivamatkailun perinteitä upealla tavalla. Modernin risteilyaluksen palvelut luovat puitteet traditionaaliselle ja romanttiselle matkanteolle. Laivat ovat 110 metriä pitkiä ja majoittavat maksimissaan 170 risteilyvierasta. Elämä laivalla on rentoa, ikään kuin matkustaisit omalla jahdilla. Star Clipper ja Star Flyer ovat sisustettu perinteitä noudattaen. Kuvat vanhoista purjealuksista ja hohtavat mahonkikaiteet tuovat tuulahduksen menneestä. Matkaa tehdään sekä purjein että moottorivoimalla risteilyaikatauluista ja säästä riippuen.

Tutustu risteilyihin s/y Star Clipperillä >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Maittavat ateriat risteilyn aikana nautitaan Clipper-ravintolasalissa, joka noudattaa vapaata istumajärjestystä. Mukava, sisä- ja ulkokäyttöön suunniteltu Tropical Bar sekä intiimi Piano Bar tarjoilevat pientä purtavaa ja virkistäviä juomia. Laivalla on myös Edwardian-tyylisesti sisustettu kirjasto, kaksi pientä uima-allasta tilavalla aurinkokannella sekä pieni matkamuistomyymälä.

 

Majoitus

Kaikissa hyteissä on wc/suihku, televisio, DVD-soitin, puhelin, säädettävä ilmastointi, tallelokero, hiustenkuivaaja. Laivan sähköjännite on 110V. Useassa hytissä on kaksi erillistä alavuodetta, jotka ovat yhdistettävissä parivuoteeksi. Hyttiluokkien suurin erottava tekijä on niiden sijainti laivalla. Mitä korkeampi kategoria, sitä ylempänä tai keskemmällä laivaa hytti sijaitsee. Tarkemmat hyttiluokkien sijainnit löydät klikkaamalla laivan pohjapiirrosta sivun alalaidassa.

S/Y Star Clipperin risteilyille ovat myynnissä hyttikategoriat 4,3 & 2

 

Tutustu risteilyihin s/y Star Clipperillä >>

Laivakartta ja tekniset tiedot

Kuvaa klikkaamalla saat kartan isommaksi.

Rakennettu: 1992
Pituus:
110 metriä
Leveys:
15 metriä
Syväys:
5,6 metriä
Bruttovetoisuus (GRT):
2 298
Ilmastointi:
Kyllä
Hissi:
Ei
Matkustajamäärä:
 170
Miehistöä:
70
Alusrekisteri:
Malta
Aluksen kieli:
Englanti
Valuutta aluksella:
Euro
Mastot: 4 mastoa, 16 purjetta

Tutustu risteilyihin s/y Star Clipperillä >>

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X