Risteilyt Itämerellä ja Skandinaviassa


Kristian Cruises risteilee myös kotivesillä Itämerellä sekä muualla Skandinaviassa, kuten Norjassa. Risteily Itämerellä voi olla paljon muutakin kuin pelkästään 24 tunnin laivamatka Turusta Tukholmaan ja takaisin. Lue lisää tältä sivulta Itämeren sekä Skandinavian risteilyistämme.  Tulevat Itämeren ja Skandinavian matkat löydät risteilykalenterista.

Risteilyt Skandinaviassa ja Jäämerellä

Oietko haaveillut Norjan vuonojen kiertelystä, Huippuvuorten näkemisestä tai Jäämerellä purjehtimisesta? Kristina Cruises tekee matkoja myös pohjoisille vesille. Kohteita kuten Huippuvuoret, Norjan vuonot, Islanti, Vienanmeri, Murmansk tai Arkangeli pääset näkemään risteilyillämme yhdellä kerralla useita. Jäämeren hiljaisuus on varmasti ikimuistoinen kokemus, samoin kuin tutkimusmatka Murmanskiin ja Arkangeliin.

Seuraa tulevia risteilyitä ja lähde ensi kesänä seikkailulle kanssamme pohjoisille merille!

Itämeren risteilyt

Kristina Cruises risteilee Itämerellä kesän vallitessa pohjoisella pallonpuoliskolla. Itämerellä kierrämme monia satamia, kuten Helsinki, Pietari, Tallinna, Visby Gotlannissa tai Saarenmaa Virossa ja Maarianhamina Ahvenanmaalla. Järjestämme risteilykohteissa Itämerellä retkiä, jotka vievät sinut tutustumaan paikalliseen historiaan.

Teemme toisinaan myös lyhyempiä risteilyitä Itämerellä, kuten Pietariin ja Tallinnaan kohdistuva risteily. Nelipäiväisellä risteilyllä Pietariin ja Tallinnaan pääset kahteen kauniiseen sekä historialliseen kohteeseen ostoksille viihtymään mukavassa seurassa. Tule nauttimaan kanssamme risteilyistä, joiden päätähtinä ovat Sinun ja Kristina Katarinan lisäksi pohjolan modernit pääkaupungit, idylliset kylät sekä historialliset maisemat.

 

 

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X