Tervetuloa m/s Seine Princessille!

Print the page

Vuonna 2002 rakennettu ja vuonna 2010 peruskorjattu m/s Seine Princess on pieni jokiristeilylaiva, joka risteilee pääosin Seinejoella. Alus tarjoaa matkustajilleen tyylikkäät puitteet matkantekoon. Ystävällinen henkilökunta varmistaa risteilyn sujumisen upeissa maisemissa. Seine Princes majoittaa yhteensä vain 138 risteilyvierasta,  mikä luo laivalle intiimin ja rentoutuneen ilmapiirin. Riippuen risteilyistä, laiva on varattu joko kokonaan Kristina Cruisesin käyttöön tai matkaan lähdetään 25-30 hengen ryhmissä. Tällöin laivan muut matkustajat ovat pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta.

Tutustu risteilyihin m/s Seine Princessillä >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

M/S Seine Princessin Loungessa voit helposti tutustua kanssamatkustajiin. Samaan tilaan on sijoitettu myös baari, jonne voi suunnata illallisen jälkeen nauttimaan musiikista ja virkistävistä juomista. Ravintolan keittiö tarjoilee maittavia makuelämyksiä risteilyn aikana. Laaja aurinkokansi on varusteltu kansituolein. Alukselta löytyy myös pieni kirjasto ja matkamuistomyymälä.

 

Majoitus

M/S Seine Princessin kaikki hytit sijaitsevat vedenpinnan yläpuolella. Tilavien hyttien varustukseen kuuluu TV, radio, tallelokero, hiustenkuivain, suihku ja WC.  Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

 

Laivakartta ja tekniset tiedot

Rakennettu: 2002, peruskorjattu 2010
Pituus:
110 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Syväys: 1,6 metriä
Ilmastointi:
Kyllä
Hissi:
Ei
Matkustajamäärä:
138
Aluksen lippuvaltio:
Ranska
Matkustajahyttejä:
67 ulkohyttiä

 

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X