12.8.2017 Jokiristeily 7 pv Seinen risteily ja Maihinnousurannikko, m/s Seine Princess OMA LAIVA! LOPPUUNMYYTY!

Print the page

 

Pariisi – Vernon – Duclair – Honfleur – Rouen

Ihaile romanttista Pariisia. Samoile maailmankuulussa puutarhassa, joka on kuin impressionistisesta maalauksesta. Tutustu Seinen varrella oleviin historiallisiin kaupunkeihin, syvenny runollisiin maisemiin ja ranskalaisen keittiön antimiin. Tällä elokuisella jokiristeilyllä laiva on varattu kokonaan Kristina Cruisesin käyttöön. Seine vetää puoleensa jo matkan alkupäivinä Pariisissa; kaupungin monet kuuluisat nähtävyydet kohoavat joen varsilla. Ensimmäinen risteilypäivä vie Vernonin kupeessa olevaan Claude Monet’n kotikylään Givernyyn, jossa on taidemaalarin kotimuseo lumoavine kukkapuutarhoineen. Duclairista voi lähteä retkelle kukkaisrannikolle. Sitten on vuorossa historiallisen maihinnousurannikon nähtävyydet ja hurmaava Honfleur. Aikaisin seuraavana aamuna voit seurailla laivan kyydistä valon leikkiä poikkeuksellisen kauniin joenlaakson yllä. Vielä on jäljellä yksi Normandian kohokohdista: monien kirkkojen komistama Rouen, jossa on paljon hienoa, vanhaa katseltavaa.

Elämysvinkkejä risteilylle

 • Lumoudu Pariisissa Seinen rantojen kauniista näkymistä ja nähtävyyksistä – monet kaupungin maamerkeistä ja merkittävimmistä rakennuksista kohoavat joen tuntumassa. Katsele niitä tunnelmallisella jokiristeilyllä tai kävelyretkellä rantakaduilla.
 • Seuraile valon ja varjojen kisailua puutarhoissa, jotka levittyvät taidemaalari Claude Monet’n kotimuseon yhteydessä. Niiden sattumanvaraiselta näyttävä kauneus on huolella hoivattua.
 • Kuljeksi Rouenin historiallisessa kaupungissa, jossa on paljon hienoa arkkitehtuuria ja taidetta, sekä ennen kaikkea kirkkoja. Suklaapuodeissa saat suun makeaksi.

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises koko laiva_logoOMA LAIVA
Vain Kristina Cruises
–risteilyvieraiden käytössä!

KC-matkanjohtajina

Tapio Reingoldt

Tapio Reingoldt

Minna Särmö

Minna Särmö

Ralf Löfström

Ralf Löfström

Hinnat ja lentoaikataulut

Tarjous: 1. kannen peräosa
1 695 € / hlö , keulaosa 1 895 € / hlö (2hh)
1 hh  1 995 €.

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
1. kansi                                  1 945 2 445
2. kansi                                 TÄYNNÄ 2 095 2 595
2. kansi isompi hytti            TÄYNNÄ 2 145

Tutustu m/s Seine Princessiin >>

kooste_Seine Princess pieni

Hintaan sisältyy:

 • Risteily m/s Seine Princess –aluksella kahden hengen hytissä
 • Reittilennot turistiluokassa Helsinki – Pariisi – Helsinki
 • Kuljetukset lentokenttä – laiva – lentokenttä
 • Lentokenttäverot ja satamamaksut
 • Ohjelma ja täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat ja illalliset ruokajuomineen)
 • Juomat baarista (ei samppanja eikä viinilistan juomat)
 • Lounas Pariisissa
 • Matkaohjelman mukaiset retket, jotka tulkataan suomeksi
 • Kristina Cruises –matkanjohtajien palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Risteilyn hintaan sisältyvät retket:

 • Iltaristeily yövalaistussa Pariisissa
 • Pariisin kaupunkikierros
 • Giverny & Claude Monet’n kotimuseo
 • Kukkaisrannikko
 • Maihinnousurannikko (kokopäivä retki)
 • Rouenin kävelykierros

Lentoaikataulut sitoumuksetta:

Ryhmä 1.
12.8. Menolento AY879
Helsinki 09.25 – Pariisi 11.30

18.8. Paluulento AY876
Pariisi 15.25 – Helsinki 19.15

Ryhmä 2.
12.8. Menolento AY875
Helsinki 12.15 – Pariisi 14.20

18.8. Paluulento AY874
Pariisi 19.00 – Helsinki 22.55

Huom. Lentoaikataulut ovat paikallista aikaa.

Huomioitavaa ja hyvä tietää:

 • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.
 • Retkillä voi olla paljon kävelyä, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Vedenkorkeus joessa, mahdolliset sulutukset, tuuli ja sää vaikuttavat laivan liikennöintiin ja tästä johtuen muutokset risteilyn aikataulussa ja reitissä ovat mahdollisia.
 • Erityisruokavalion huomioiminen laivalla on epävarmaa. Mikäli joudut noudattamaan erityisruokavaliota, ilmoitathan siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutusyhtiö Eurooppalaisen matkavakuutuksen voit ottaa kätevästi myyntitoimistostamme. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matka-/retkiohjelma

seinen-risteily-12-8-2017

Lauantai 12.8. Helsinki – Pariisi

Lento Pariisiin, maailman suosituimpaan matkakohteeseen. Ryhmä 1. Kuljetus viehättävään Montmartren kaupunginosaan, missä nautitaan lounas paikallisessa ravintolassa. Hieman vapaa-aikaa ja kuljetus laivalle. Ryhmä 2. Pysähdymme Montmartressa ja voit halutessasi tutustua kaupungin korkeimmalla kukkulalla kohoavaan Sacré-Coeurin basilikaan tai nauttia kahviloiden antimista. Kuljetus laivalle, laivaannousu ja majoittuminen hytteihin. Miehistön esittäytyminen tervetulotilaisuudessa. Illallisen jälkeen m/s Seine Princess vie risteilylle yövalaistuun Pariisiin. Valaistut rakennukset ja sillat näyttäytyvät komeina, katulamppujen valossa jokivarren penkeillä parit kietoutuvat toisiinsa, värikkäästi valaistujen ravintoloiden musiikki kantautuu joelle – suurkaupunki sykkii elämää myös yöllä…

Sunnuntai 13.8. Pariisi

Bussikierroksella näemme komean Champs Elysées -bulevardin, Riemukaaren, Latinalaiskorttelin sekä muita Pariisin tärkeimpiä nähtävyyksiä. Iltapäivällä voit tutustua kaupunkiin omatoimisesti tai lähteä lisämaksusta Versaillesiin.

Lisämaksullinen retki – PÄIVITETTY : Versaillesin puutarha & suihkulähteiden vesiurut • iltapäiväretki • 49 € 
Retkibussimme vie vierailulle Versaillsin puistoon. Kuljemme lehdoissa ja näemme erilaisin veistoksin koristettuja näyttäviä suihkulähteitä, joiden vesisuihkut elävät musiikin tahdissa.

Laiva jättää Pariisiin yöllä kahden aikaan.

Maanantai 14.8. Vernon & Giverny 

Aamupäivä vietetään jokivarren vaihtuvia maisemia katsellen. Iltapäivän puolella laiva saapuu Vernoniin. Lähdemme Givernyyn ja vierailemme Claude Monet´n kotimuseossa, huolella vaalitussa viehättävässä vaaleanpunaisessa talossa. Talon eri huoneet – työhuone, keltainen ruokailuhuone, sininen olohuone – kertovat taiteilijan arkielämästä ja kuuluisa puutarha japanilaistyylisine lampineen on tulvillaan kukkia. Vernoniin voit tutustua myös omatoimisesti, sillä laiva jatkaa risteilyä puolen yön jälkeen.

Tiistai 15.8. Duclair & Kukkaisrannikko

Risteilemme alajuoksuun aamupäivän ajan. Iltapäivän retken ensimmäinen pysähdys on loisteliaassa rannikkokaupungissa Deauvillessa. Komean kasinon näemme ulkopuolelta. Jatkamme Breuilin linnalle, missä tislaamovierailulla maistamme calvadosia. Risteily jatkuu myöhään illalla.

Keskiviikko 16.8. Honfleur & Maihinnousurannikko

Laiva saapuu Honfleuriin aamuyöllä, aikataulu vuoroveden korkeus huomioiden. Kokopäiväretki maihinnousurannikolle Point du Hoc´iin, jossa tapahtui sotahistorian suurin meriteitse tehty valtausoperaatio 6. kesäkuuta 1944. Näemme Omaha Beachin sekä vaikuttavan amerikkalaisten sotilashautausmaan Colleville-sur-Merissä.  Lounas paikallisessa ravintolassa.  Arromanchesin museossa näemme  filmin ”The Price of Liberty” – Vapauden hinta. Illalla voit vielä kuljeskella hurmaavassa Honfleurissa.

Torstai 17.8. Rouen

Aikaisin aamulla laiva lähtee risteilemään yläjuoksuun saapuen Roueniin puoliltapäivin. Kuljemme historialliseen keskustaan, näemme katedraalin sekä Place du Vieux-Marché -aukion, missä Jeanne d´Arc poltettiin roviolla. Kaupungin kahviloihin, putiikkeihin ja tavarataloihin voit tutustua retken jälkeen omatoimisesti. Juhlailta laivalla.

Perjantai 18.8. Rouen – Helsinki

Aikaisen aamiaisen jälkeen laivastanousu. Ryhmä 1.  kuljetus Pariisiin lentokentälle ja lento Helsinkiin. Ryhmä 2. Kuljetus Pariisiin, lounas paikallisessa ravintolassa ja vapaata aikaa. Kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin.

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X