Lähtö 22.12.2014 Jouluristeily Belgiassa – Bryssel & Flanderin aarteet 5 pv, m/s Modigliani – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Bryssel – Antwerpen – Gent – Bryssel

Ihastuttava joulunpyhien uutuusmatka vie Belgian jokivarsien ja kanavien kaupunkeihin. Tällä matkalla saavut keskelle Flanderin alueen uniikkia joulutunnelmaa. Pääset tutustumaan pääkaupunki Brysseliin, satamakaupunki Antwerpeniin ja kiehtovaan Gentiin. Luvassa hurmaavia joulutoreja, jouluvaloin koristeltuja kaupunkeja ja jokivarren pittoreskeja kyliä. Jouluaattoa- ja päivää vietetään Gentin upeasti säilyneessä keskiaikaisessa kaupungissa ja Tapaninpäivänä herkutellaan vielä ennen kotiinlähtöä varsin makeasti. Matkaa tehdään kodikkaalla CroisiEurope- varustamon m/s Modigliani laivalla ja tunnelma on varmasti erilaista kuin koti-Suomessa!

Tälle risteilylle olemme saaneet huomattavan määrän yhden hengen hyttejä ja niille hyvin edullisen erikoishinnan!

KC-matkanjohtajana tällä risteilyllä: Ralf Löfström

Matka- / retkiohjelma

Maanantai 22.12. HELSINKI – BRYSSEL

Lento Brysseliin, siirtyminen laivalle ja majoittuminen hytteihin. Miehistön esittäytyminen tervetulotilaisuudessa. Illallinen. Laiva yön laiturissa.

Tiistai, jouluaatonaatto 23.12. BRYSSEL

Täysihoitoruokailut laivalla. Kaupunkikierros Brysselissä, Belgian pääkaupungissa. Vierailemme mm. historiaa huokuvalla, upealla Grand Place –aukiolla, joka on yksi UNESCOn maailmanperintökohteista. Iltapäivällä kuljetus Brüsselin joulumarkkinoille, missä käsityöläiset kojuissaan myyvät tuotteitaan ja tunnelmaa värittää erilaiset esitykset. Paluu laivaan jouluiselle illalliselle. Laiva yön laiturissa.

Keskiviikko, jouluaatto 24.12. BRYSSEL – ANTWERPEN – GENT

Aikaisin aamulla laiva lähtee kohti Antwerpeniä. Päivän kaikki ateriat nautitaan laivalla. Tutustuminen Belgian toiseksi suurimpaan kaupunkiin, Antwerpeniin, kaupunkikierroksella. Vierailu mm. Notre Damen katedraalissa, missä on useita merkittäviä taideteoksia, kuten neljä Rubensin maalausta. Iltapäivä risteillään kohti Gentiä. Jouluaaton illallinen.
Gentissä mahdollisuus osallistua Keskiyön messuun (riippuen saatavuudesta, lisätietoa kuljetuksesta sekä varaukset ja maksu laivalla). Laiva yön laiturissa.

Torstai, joulupäivä 25.12. GENT

Täysihoito laivalla. Gentin yliopistokaupungin historiallinen keskusta tarjoaa runsaasti nähtävää, jotka pääset kokemaan kaupunkikierroksella. Keskiaikaiset rakennukset ovat vaikuttavia, kuten Pyhän Mikaelin sillalta aukeavassa hienossa maisemassa, missä kohoavat kolmen kirkon komeat tornit. Iltapäivä ja yö risteillään kohti Brysseliä. Juhlailta.

Perjantai, Tapaninpäivä 26.12. BRYSSEL – HELSINKI

Brysseliin saavutaan aikaisin aamulla. Aamiaisen jälkeen voit kiireettä pakata matkalaukkusi, käydä kävelyllä tai nauttia joululahjakirjastasi. Lounaan jälkeen laivastanousu. Käymme vielä tutustumassa kuuluisan belgialaisen suklaan valmistukseen ja myös maistelemme herkullisia tuotteita. Kuljetus lentokentälle ja iltalento Helsinkiin.

Hinnat ja lentoaikataulut

Risteilyhinnat € / hlö

                                            2hh               1hh
1. kansi                             
1.395 €          1.495 €
2. kansi                             
1.495 €          1.595 € TÄYNNÄ

1hh = kahden hengen hytti yhden hengen käyttöön

Tutustu m/s Modiglianiin >>

 

Hintaan sisältyy

  • Lennot
  • Risteily m/s Modigliani -laivalla
  • Ohjelma ja täysihoito (aamiaiset, lounaat, illalliset) laivalla
  • Matkaohjelman mukaiset retket, jotka tulkataan suomeksi
  • Kuljetukset lentokenttä – laiva – lentokenttä
  • Lentokenttäverot ja satamamaksut
  • Kristina Cruises -matkanjohtajan palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Lentoaikataulut sitoumuksetta

22.12. menolento                                    AY817 Helsinki 16.40 – Bryssel 18.20
26.12. paluulento                                    AY818 Bryssel 19.15 – Helsinki 22.50

Huomioitavaa ja hyvä tietää

  • Lentokentillä ja retkillä on paljon kävelyä. Vanhoissa kaupungeissa kadut voivat olla mukulakivipäällysteisiä ja epätasaisia.
  • Erityisruokavalion huomioiminen laivalla on epävarmaa. Mikäli joudut noudattamaan erityisruokavaliota, ilmoitathan siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.
  • Kristina Cruises ei vastaa matkustajille tai matkatavaroille aiheutuneista vahingoista. Huolehdithan siitä, että myös matkavakuutuksesi on voimassa.

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X