ROPAX-risteily Samppanjaa ja Operettisävelmiä 3/2017

Print the page
 • Kristina Cruisesin matkat ovat olleet hyvin järjestettyjä ja sisältö kiinnostava. Niin myös tällä Ropax-risteilyllä. Voin suositella matkoja lämpimästi.
  -Yksi tyytyväinen matkustaja
 • Ropax sopii loistavasti myös meille heikkojalkaisille ja iäkkäille. Laiva on mukava ja ruoka herkullista. Ilo oli nähdä kontit ja miehet, jotka pitävät viennin pyörät pyörimässä. Risteily ohjelma oli vauhdikasta. Palasimme virkistyneenä. Mukaan yksin tai yhdessä Nauttimaan meren Hengessä!
  -Apo
 • Olimme todella tyytyväisiä koko risteilyyn! Kokonaisuudessaan todella hyvin järjestetty. Loppuohjelma operettisävelmillä aivan laatuluokkaa!
  Haluamme tulla uudelleen näille risteilyille! Odotamme innokkaina uusia suunnitelmia!
  -Terveisin U & M
 • Olen ollut monella Kristina Cruisesin matkalla (Välimeren risteilyt, jokiristeilyt ja nyt Ropax-risteily).
  Kaikki ovat olleet hyvin järjestettyjä ja mielenkiintoisia . Kymmenen pistettä Jukka Helinille ja Sasulle, jotka olivat minulle uusia tuttavuuksia.
  – 
  Heljä Nietosvaara
 • Kahden Ropax-risteilyn jälkeen voin lämpimästi suositella matkoja kaikille! Yksin matkustaneena oli mukavaa seuraa ja matkanjohtajat pitivät kaikista huolta tasapuolisesti. Linja-autoyhteys Turusta suoraan laivalle oli hieno uutuus. Seuraavaa matkaa odotellen!
  -nimim. Toispuolt jokkee
 • Mukava risteily kaukana Tallinnan ja Tukholmanlaivojen hulinasta.
  -Vekkuli

 

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X