8.4.2019 Reinin risteily Sveitsistä Hollantiin 1 vko

Print the page

Jokiristeily alk. 1 925 €

m/s Swiss Diamond, OMA LAIVA

Rentoudu, inspiroidu ja herkuttele viikko Reinillä! Tunnelmoi jokilaakson keväisillä maisemilla ja sen varrella olevien kaupunkien rattoisalla elämänmenolla. Matkan aloittaa tyylikäs Zürich ja sen viettelevä ostoskatu kello-, suklaa- ja muotikauppoineen. Strasbourgissa kohtaat kansainvälistä tunnelmaa, ranskalaista eleganssia sekä vanhojen kaupunginosien perinteikkyyttä. Herttainen Rüdesheim on omistautunut viinille ja hilpeille viinituville, kun taas Koblenzin komeudesta vastaavat kirkot, linnat ja vanhat porvaristalot. Köln tuo tullessaan ostoskadut, oluttuvat ja komean katedraalin.  Viimeiseksi nautitaan keväisestä Amsterdamista sekä kukkamerestä maailman komeimpiin puistoihin lukeutuvassa Keukenhofissa.

Elämysvinkkejä risteilylle

  • Kuljeskele ”Petit France” -kaupunginosan kujilla, aukiolla ja silloilla Strasbourgissa. Kapeiden kanavien halkoma, historiallinen kaupunginosa on täynnä kauniita ristikkorakennuksia.
  • Maistele paikallisia makuja Rüdesheimin viiniravintoloissa tai Kölnin oluttuvissa. Nauti lupsakasta tunnelmasta.
  • Koe maailman upeimpiin kukkapuistoihin lukeutuva Keukenhof. Vaeltele valtavalla viheralueella, jota koristavat tuhannet tulppaanit ja muut kevätkukat, lammet sekä erilaiset teemapuutarhat.

OMA LAIVAKristina Cruises koko laiva_logo
Vain Kristina®
–risteilyvieraiden käytössä!

Tutustu m/s Swiss Diamondiin >>

Risteilyn hintaan sisältyy lennot, busiskuljetukset, risteily täysihoidolla ruokajuomineen, matkaohjelman mukaiset suomeksi tulkatut retket sekä Kristina®-matkanjohtajien palvelut.

Kiinnostuitko matkasta? Risteilyn lopulliset tiedot vahvistuvat toukokuun aikana.

Ennakkoilmoittautumisen voit lähettää osoitteeseen info@kristinacruises.com, käyttämällä sivun oikean alalaidan chatia/yhteydenottolomaketta tai soittamalla 05 211 44 (ma-pe klo 10-16)

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X