1.4.2019 Reinin risteily Hollannista Sveitsiin 1 vko

Print the page

Jokiristeily alk. 1895 €

m/s Swiss Diamond, OMA LAIVA

Kiehtovia suurkaupunkeja ja pikkupaikkojen charmia, vehreitä kukkuloita viiniviljelmineen ja linnoineen – vietä hieno viikko keväisellä Reinillä. Hollannissa huumaa Keukenhofin yltäkylläinen kukkapuutarha tuoksuineen ja uskomattomine väreineen. Vesireittien ja siltojen Amsterdamia katselet kanavaveneen kyydistä. Saksan vilkkaissa keskuksissa on mukaansatempaavaa energiaa. Nuorekas Düsseldorf on muotia, kulttuuria ja huvittelua – pyörähdä ostoskaduilla tai suuntaa terassien reunustamalle jokipromenadille. Kölnissäkin voit shoppailla, tai maistella olutta ja ihastella katedraalin komeutta. Koblenz houkuttelee vanhaankaupunkiin, suloinen Rüdesheim hyväntuulisiin viinitupiin. Mannheimin vetonaula on valtava barokkipalatsi ja jugendtyylinen arkkitehtuuri, kauniissa Heidelbergissa romanttinen rauniolinna. Sitten piipahdat Ranskaan. Strasbourgissa kuljeskelet kapeiden kanavien halkomassa, ristikkorakennusten koristamassa kaupunginosassa. Laivamatka päättyy Sveitsin puolelle Baseliin, mutta vielä on jäljellä Zürich ostoshoukutuksineen ja herkkuja tarjoavine katukahviloineen.

Lue tästä kevään 2017 Reinin risteilyn matkapäiväkirjaa ja tutustu matkaan tarkemmin.

Elämysvinkkejä risteilylle

  • Samoile valtavan Keukenhofin kukkapuiston poluilla. Nauti tuhansien tulppaanien, narsissien, hyasinttien ja monien muiden kevätkukkien väriloistosta ja ylenpalttisesta runsaudesta sekä puiston vaihtelevista puutarhamiljöistä.
  • Hengähdä kauniiden kaupunkien välissä – rentoudu laivalla katsellen ohilipuvia, Reininlaakson idyllisimpiä maisemia viinitarhoineen, kalliojyrkänteineen ja vanhoine linnoineen.
  • Käyskentele Heidelbergin majesteettisessa kukkulalinnassa ja ihastuttavassa vanhassakaupungissa, barokkirakennusten lomassa.

 

Kristina Cruises koko laiva_logoOMA LAIVA
Vain Kristina®
–risteilyvieraiden käytössä!

Tutustu m/s Swiss Diamondiin >>

Risteilyn hintaan sisältyy lennot, busiskuljetukset, risteily täysihoidolla ruokajuomineen, matkaohjelman mukaiset suomeksi tulkatut retket sekä Kristina®-matkanjohtajien palvelut.

Kiinnostuitko matkasta? Risteilyn lopulliset tiedot vahvistuvat toukokuun aikana.

Ennakkoilmoittautumisen voit lähettää osoitteeseen info@kristinacruises.com, käyttämällä sivun oikean alalaidan chatia/yhteydenottolomaketta tai soittamalla 05 211 44 (ma-pe klo 10-16)

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X