30.11.2018 Joulumarkkinaristeily Reinjoella 5 pv – Nyt tarjoushinta vain 1095 € / hlö! Vain 1 yhden hengen hytti enää vapaana.

Print the page

Varaukset tälle risteilylle viimeistään to 15.11.2018 klo 16.00 mennessä.

 

Tarjous 1. kannen 1 hengen hytissä:
Nyt vain 1095 €

m/s Swiss Pearl

Frankfurt – Mainz – Rüdesheim – Koblenz – Köln – Düsseldorf

Löydä joulumieli Saksan ihanilta toreilta ja Reinjoen vanhoista, tunnelmallisista kaupungeista. Nauti joulunalusajan lämpimästä, kiireettömästä ilmapiiristä viehättävällä Swiss Pearl -laivalla, joka on varattu kokonaan Kristina Cruisesin käyttöön. Tämän risteilyn tähtiä ovat valloittavat, keskiaikaiset markkina-aukiot, jotka tuoksuvat hehkuviinille ja paahdetuille kastanjoille. Kojuissa myydään joulukoristeita, käsitöitä ja monenlaista lahjatavaraa. Ensimmäiset ja suurimmat torit kohtaat heti Frankfurtista, mutta kaupunki kiehtoo myös historiallaan ja pilvenpiirtäjillään. Mainzissa vetoaa jouluun puettu vanhakaupunki ristikkotaloineen. Herttaisessa Rüdesheimissa houkuttelevat viihtyisät viinituvat. Viiniköynnökset koristavat jokivarren maisemia, kun matkaat kohti Koblenzin komeita linnoja, kirkkoja ja aateliskartanoita. Kölnissä saatat ihastua paikalliseen olutkulttuuriin tai hienostuneisiin leivoskahviloihin – sekä tietenkin joulumarkkinoihin, jotka levittyvät komean katedraalin tuntumassa.

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Elämysvinkkejä risteilylle

 • Herkuttele makkaroilla, marsipaani-mantelipikkuleivillä ja kuumalla, mausteisella omenaviinillä Frankfurtin tunnelmallisilla joulumarkkinoilla – ne ovat yhdet Saksan suurimmista ja hienoimmista
 • Käyskentele soman Rüdesheimin kujilla jouluvalojen tuikkeessa. Pujahda mukavaan viinitupaan iloisten ihmisten ja elävän musiikin sekaan.
 • Vietä nautinnollinen aamupäivä laivalla. Ihastele samalla ohilipuvia Reinin rinteitä, viinitarhoja ja kukkuloiden satulinnoja.

Kristina Cruises koko laiva_logoOMA LAIVA
Vain Kristina Cruises
–risteilyvieraiden käytössä.

Matka-/retkiohjelma

Hintaan sisältyvät ateriat on merkitty matkaohjelmaan (A=aamiainen, L= lounas, P=päivällinen, TH=täysihoito)

Perjantai 30.11. Helsinki – Frankfurt

Lento Frankfurtiin. Mainjoen rannalla sijaitseva Frankfurt on yksi Euroopan tärkeimmistä kaupan ja talouden keskuksista. Kaupungin silhuetti pilvenpiirtäjineen on vaikuttava. Eloisan suurkaupungin rikkaaseen historiaan ja nähtävyyksiin tutustumme kaupunkikierroksella. Lounaan jälkeen voi virittäytyä keskieurooppalaiseen joulutunnelmaan kuljeskelemalla omatoimisesti joulumarkkinoilla. Miehistön esittäytyminen tervetulotilaisuudessa ja illallinen. Laiva yön satamassa. (L,P)

Lauantai 1.12. Frankfurt – Mainz – Rüdesheim

Aamulla laiva jättää Frankfurtin ja aamupäivän vietämme nauttien jokivarren vaihtuvista maisemista. Mainziin saavutaan puolenpäivän jälkeen. Kuljemme joulutunnelmaan somistautuneilla kujilla ja kuulemme kaupungin historiasta. Vapaata aikaa tutustua joulutoriin. Risteily jatkuu viehättävään Rüdesheimiin, missä voit kulkea vanhankaupungin kuuluisalla, eloisalla Drosselgassella nauttien elävästä musiikista, paikallisista viineistä ja Rüdesheim-kahvista. Laiva yön satamassa. (TH)

Sunnuntai 2.12. Rüdesheim – Koblenz – Köln

Aamulla yhdeksän aikaan laiva jatkaa risteilyä läpi Romanttisen Reinin kauneimpien maisemien. Jokilaakson rinteille levittäytyvät viiniviljelmät, vanhat linnat kaunistavat näkymää ja näemme myös 133 metriä korkean Lorelei-kallion. Koblenziin saavutaan yhden maissa. Voit kulkea matkanjohtajiemme kanssa keskustaan ja tutustua kaupunkiin ja sen joulumarkkinoihin omatoimisesti. Illalla laiva risteilee Kölniin. Yö satamassa. (TH)

Maanantai 3.12. Köln – Düsseldorf

Aamupäivän kävelykierroksella tutustumme Kölniin, missä joulumarkkinat levittäytyvät kuuluisan goottilaistyylisen katedraalin läheisille kaduille ja aukioille. Iltapäivällä risteilemme Düsseldorfiin, jonne saavutaan neljän aikaan. Voit kulkea keskustaan matkanjohtajien seurassa ja tutustua kaupunkiin omatoimisesti. Laiva yön satamassa. (TH)

Tiistai 4.12. Düsseldorf – Helsinki

Aamulla laivastanousu, kuljetus Düsseldorfiin ja lento Helsinkiin. (A)

Lentoaikataulut sitoumuksetta:

Menolento 30.11. AY1411
Helsinki 7.40 – Frankfurt 9.20

Paluulento 4.12. AY1392
Düsseldorf 11.45 – Helsinki 15.10

Huom. Lentoaikataulut ovat paikallista aikaa.

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
1. kansi peräosa 1 155
1. kansi 1 225 1 325
1. kansi tilavampi hytti (1kpl) 1 445
2. kansi 1 345 1 445
2. kansi tilavampi hytti parivuoteella 1 475

1hh = kahden hengen hytti yhden hengen käyttöön

 

Tutustu m/s Swiss Pearliin >>

Swiss Pearl_alku_pieni

Hintaan sisältyy

 • Risteily m/s Swiss Pearl **** -laivalla kahden hengen hytissä
 • Reittilennot turistiluokassa Helsinki – Frankfurt, Düsseldorf – Helsinki
 • tulopäivän lounas
 • Ohjelma ja täysihoito (aamiaiset, lounaat, illalliset) laivalla
 • Ruokajuomat risteilyllä
 • Matkaohjelman mukaiset retket, jotka tulkataan suomeksi
 • Kuljetukset lentokenttä – laiva – lentokenttä
 • Lentokenttäverot ja satamamaksut
 • Kristina®–matkanjohtajien palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Risteilyhintaan sisältyvät retket

 • Frankfurtin kaupunkikierros
 • Mainzin kävelykierros
 • Kölnin kävelykierros

Huomioitavaa ja hyvä tietää:

 • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.
 • Huom. Retkillä ja lentokentillä on paljon kävelyä, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Laivan satamapaikasta johtuen, kävelyä keskustaan saattaa olla yli kilometri. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.
 • Frankfurtin lentokentällä bussit eivät saa parkkeerata terminaalin uloskäynnin kohdalle, vaan parkkialueelle on reilusti kävelymatkaa.
 • Erityisruokavalion huomioiminen laivalla on epävarmaa. Mikäli joudut noudattamaan erityisruokavaliota, ilmoitathan siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.
 • Vedenkorkeus joessa, mahdolliset sulutukset, tuuli ja sää vaikuttavat laivan liikennöintiin ja tästä johtuen muutokset risteilyn aikataulussa ja reitissä ovat mahdollisia.
 • Palvelurahaa toivotaan maksettavan kansainvälisen tavan mukaisesti n. 6-8 € /
  asiakas/päivä. Risteilyn lopussa hyttiin jaetaan kirjekuori, jota voit käyttää halutessasi huomioida laivan henkilökuntaa.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. 1.7.2018 alkaen tehtyihin matkavarauksiin sovelletaan Kristina Cruises Oy:n 1.7.2018 voimaan tulleita erityis- ja peruutusehtoja.  Kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.
 • Matkan vähimmäisosallistujamäärä on 80 hlö

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X