8.8.2018 Jokiristeily 7 pv alk. 1 995 € Reinin risteily, m/s Monet – LOPPUUMMYYTY!

Print the page

 

Amsterdam – Nijmegen – Köln – Rüdesheim – Heidelberg – Mannheim – Strasbourg

Vietä kesän antoisin viikko vehreällä Reinillä. Levähdä levollisissa jokimaisemissa, antaudu suurkaupunkien virikkeille ja romanttisten pikkukaupunkien viettelyksille. Risteilyalus odottelee kanavien, siltojen ja kapeiden talojen kaunistamassa Amsterdamissa, jonka välitön tunnelma vie oitis mukanaan. Kaupungin ulkopuolella näet palan vanhanajan Hollantia perinnetaloineen ja tuulimyllyineen. Nijmegenistä voit lähteä mielenkiintoiseen taidemuseoon. Sitten saavut Kölniin. Uppoudu goottilaisen katedraalin aarteisiin tai maistele paikallista olutta panimoravintolassa. Joko olet valmis Reinin lumoavimpiin kurveihin? Herkuttele laivan kannella matkan hienoimmilla näkymillä – vihreillä kukkuloilla ja kalliojyrkänteillä, vanhoilla linnoilla ja viinitarhoilla, jotka johdattavat osuvasti Rüdesheimin tunnelmiin. Suloisen pikkukaupungin elämä pyörii viehättävällä tavalla viinin ympärillä. Seuraavana päivänä voit ihailla Mannheimin jugendrakennuksia tai hurmaavaa Heidelbergia, jonka silmäteränä on suuri, kuvauksellinen rauniolinna puutarhoineen. Viikko päättyy mukavasti ranskalaistunnelmiin; hienostuneeseen ja kansainväliseen Strasbourgiin.

Elämysvinkkejä risteilylle

 • Ihastele viehkeitä hollantilaisia kaupunkimiljöitä; Amsterdamin kanavia, siltoja ja kapeita taloja sekä Volendamin söpöjä pientaloja ja kujia.
 • Maistele Rüdesheimin omia viinejä jossakin vanhankaupungin viinituvassa tai -ravintolassa. Tunnelmasta vastaavat hyväntuuliset ihmiset ja elävä musiikki.
 • Nouse Heidelbergin kukkulalinnaan ja puutarhoihin. Levähdä ylhäältä avautuvien näkymien äärellä, jotka avautuvat kohti vanhankaupungin barokkirakennuksia ja joen yllä kaartuvaa kaunista kivisiltaa.

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Ryhmämatka
Mukana suomalainen Kristina®-matkanjohtaja

Saura Paananen

Hinnat ja lentoaikataulut

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
1. kansi 1 995 2 330
2. kansi 2 115 2 445

1hh = kahden hengen hytti yhden hengen käyttöön

Tutustu m/s Monetiin >>

Hintaan sisältyy

 • Risteily m/s Monet –aluksella valitussa hyttiluokassa
 • Reittilennot turistiluokassa Helsinki – Amsterdam, Frankfurt – Helsinki
 • Matkaohjelman mukaiset satama-/lentokenttäkuljetukset
 • Ohjelma ja täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat ja illalliset ruokajuomineen)
 • Risteilyn tervetulotlaisuus ja kapteenin gaalaillallinen
 • Juomat baarista (ei samppanja eikä viinilistan juomat)
 • Lähtöpäivän lounas Strasbourgissa
 • Matkaohjelman mukaiset retket, jotka tulkataan suomeksi
 • Laivan satamamaksut, lentoverot sekä muut viranomaismaksut
 • Kristina®-matkanjohtajan palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Risteilyn hintaan sisältyvät retket:

 • Amsterdamin iltaristeily (selostus englanniksi nauhalta)
 • Amsterdamin kaupunkikierros
 • Kröller Müllerin taidemuseo
 • Rüdesheimin minijuna ja Mekaanisen Musiikin Museo
 • Heidelbergin kaupunkikierros
 • Strasbourgin kaupunkikierros

Lisämaksullinen retki (kansainvälinen retki, ei Kristina® matkanjohtajaa):

 • Volendam & Zaanse Schansin ulkoilmamuseo

Lentoaikataulut sitoumuksetta

Menolento 8.8. AY1305
Helsinki 16.15 – Amsterdam 17.45

Paluulento 14.8. AY1416
Frankfurt 19.25 – Helsinki 22.50

Huom. Lentoaikataulut ovat paikallista aikaa.

Huomioitavaa ja hyvä tietää:

 • Varmistathan passin tai henkilökortin voimassaolon ja kunnon. Mikäli tarvitset uuden matkustusasiakirjan, hanki se ajoissa.
 • Retkillä voi olla paljon kävelyä, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Palvelurahaa toivotaan maksettavan kansainvälisen tavan mukaisesti n. 5 €/asiakas/päivä. Risteilyn lopussa hyttiin jaetaan kirjekuori, jota voit käyttää halutessasi huomioida laivan henkilökuntaa.
 • Vedenkorkeus joessa, mahdolliset sulutukset, tuuli ja sää vaikuttavat laivan liikennöintiin ja tästä johtuen muutokset risteilyn aikataulussa ja reitissä ovat mahdollisia.
 • Erityisruokavalion huomioiminen laivalla on epävarmaa. Mikäli joudut noudattamaan erityisruokavaliota, ilmoitathan siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. 1.7.2018 alkaen tehtyihin matkavarauksiin sovelletaan Kristina Cruises Oy:n 1.7.2018 voimaan tulleita erityis- ja peruutusehtoja.  Kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.
 • Kristina Cruisesin erityis- ja peruutusehdot
 • Yleiset matkapakettiehdot

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

 

Matka-/retkiohjelma

Tarkempi matkaohjelma, joka sisältää tiedot eri ohjelmista ja palveluista laivalla jaetaan matkan aikana. Matkan hintaan sisältyvät täysihoitoruokailut (aamiaiset, illalliset ja lounaat) tarjoillaan laivalla risteilyn aikana.

Keskiviikko 8.8. Helsinki – Amsterdam

Lento Amsterdamiin, kuljetus laivalle ja laivaannousu. Tervetulotilaisuudessa miehistön esittäytyminen. Illallisen jälkeen teemme paikallisella jokilaivalla risteilyn tunnelmallisilla kanavilla ”Pohjolan Venetsian” sydämeen.

Torstai 9.8. Amsterdam 

Ainutlaatuisessa ja monipuolisessa Amsterdamissa on romanttisia kanavia, maailmankuuluja museoita sekä merkittäviä historiallisia nähtävyyksiä. Tutustumme tuulimyllyjen toimintaan pysähtyessämme De Rieker-tuulimyllyllä. Kaupunkikierroksemme jatkuu Timanttihiomolle, missä näemme, kuinka raakatimantista hiotaan korukivi. Täältä suuntaamme kuuluisalle kukkatorille ihailemaan sen runsasta tarjontaa. Iltapäivän voit viettää kaupungilla omatoimisesti tai lähteä lisämaksulliselle retkelle hollantilaiskyliä ja tuulimyllyjä katsomaan. Illalla voit vielä kulkea kaupungilla. Risteily alkaa ennen puoltayötä.

Lisämaksullinen retki • Volendam ja Zaanse Schans • 48 €

Perjantai 10.8. Nijmegen – Krefeld

Nijmegenistä lähdemme yhteen Hollannin suurimmista kansallispuistoista Hoge Veluween. Täällä sijaitsee Kröller Müller Museo, missä on esillä useiden suurien modernien kuvanveistäjien sekä taidemaalareiden teoksia. Picasson ja muiden modernistien maalausten lisäksi museossa on huomattava Van Goghin kokoelma. Paluu laivaan ja risteily jatkuu Weselin ja Duisburgin kaupunkien ohi Krefeldiin.

Lauantai 11.8. Krefeld – Köln – Königswinter

M/s Monet jatkaa risteilyä Kölniin. Ohitamme joitakin kaupunkeja, tunnetuin näistä on Düsseldorf. Kölnissä viivymme kolmen tunnin ajan. Vanhaankaupunkiin voi kulkea matkanjohtajan seurassa ja omatoimisesti tutustua vaikkapa kuuluisaan katedraaliin. Laiva suuntaa seuraavaksi Königswinteriin.

Sunnuntai 12.8. Königswinter – Rüdesheim

Matka jatkuu. Risteilemme ohi Koblenzin, läpi Romanttisen Reinin kauneimpien maisemien. Jokilaakson rinteille levittäytyvät laajat viiniviljelmät, vanhat linnat kaunistavat näkymää ja näemme myös 133 metriä korkean Lorelei-kallion. Rüdesheimissa minijuna kuljettaa kaupunkiin läpi viiniviljelmien. Käymme viinikellarissa maistelemassa paikallisia viinejä ja vierailemme mielenkiintoisessa Mekaanisen Musiikin Museossa. Iltaa voi halutessaan jatkaa vanhankaupungin sydämessä Drosselgassella elävästä musiikista, paikallisista viineistä ja Rüdesheim-kahvista nauttien.

Maanantai 13.8. Mannheim & Heidelberg  

Aamupäivä Reinin jokivarren ohilipuvia maisemia katsellen. Wiesbaden, Nierstein ja Worms jäävät taaksemme ja saavumme Mannheimiin. Iltapäivällä tutustumme Heidelbergiin, jota pidetään yhtenä Saksan kauneimmista ja romanttisimmista kaupungeista. Käymme ensin raunioituneella Heidelbergin linnalla, jonka historia on yhtä vanha kuin itse kaupungin. Linnalta aukeaa upea näkymä alas kaupunkiin, Neckarjoelle ja laaksoon. Seuraavaksi suuntaamme Neckarmünstplatsille, mistä kierroksemme vanhaan kaupunkiin alkaa. Hieman vapaa-aikaa ennen paluuta laivalle. Juhlailta. Risteily jatkuu kohti Strasbourgia.

Tiistai 14.8. Strasbourg – Helsinki

Aamiaisen jälkeen laivastanousu. Kaupunkikierroksella näemme Euroopan parlamentin rakennuksen ja kuljemme ”Petit France” -kaupunginosan kujilla. Lounas paikallisessa ravintolassa. Kuljetus Frankfurtiin ja lento Helsinkiin.

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X