13.6.2018 Jokiristeily 7 pv TARJOUS 1 895 € / hlö (2hh) Kolmen joen risteily, m/s La Boheme – loppuunmyyty!

Print the page

Strasbourg – Frankfurt – Cochem – Koblenz – Rüdesheim – Mannheim – Strasbourg

Rentoudu, inspiroidu ja herkuttele viikko Mainilla, Moselilla ja Reinillä. Tunnelmoi jokilaakson keväisillä maisemilla ja sen varrella olevien kaupunkien rattoisalla elämänmenolla. Matkan aloittaa Strasbourg, jossa kohtaat kansainvälistä tunnelmaa, mutta myös ranskalaista eleganssia ja vanhojen kaupunginosien perinteikkyyttä. Näyttävän kaupunkisiluetin koet pilvenpiirtäjien komistamasta Frankfurtista. Oletko valmis Reinin lumoavimpiin kurveihin? Herkuttele laivan kannella matkan hienoimmilla näkymillä – vihreillä kukkuloilla ja kalliojyrkänteillä, vanhoilla linnoilla ja viinitarhoilla, jotka johdattavat Cochemin tunnelmiin. Siellä odottaa hurmaava Reichsburgin linna. Koblenzin komeudesta vastaavat kirkot ja vanhat porvaristalot. Suloisen pikkukaupungin Rüdesheimin pyörii viehättävällä tavalla viinin ympärillä. Matkan romanttisin miljöö odottelee Saksassa; Heidelbergin lumo paljastuu viimeistään linnakukkulan komeilla raunioilla ja puutarhan maisemapaikoilla. Laivamatka päättyy takaisin Strasbourgiin, mutta vielä on jäljellä Zürich ostoshoukutuksineen ja herkkuja tarjoavine katukahviloineen.

Elämysvinkkejä risteilylle

 • Vietä mukava iltapäivä ihastuttavassa Cochemin pikkukaupungissa. Nouse myös kukkulalla olevalle linnalle ja tee kierros sen upeissa saleissa, joiden ikkunoista on hieno näköala Moselin laaksoon.
 • Maistele Rüdesheimin omia viinejä jossakin vanhankaupungin viinituvassa tai -ravintolassa. Tunnelmasta vastaavat hyväntuuliset ihmiset ja elävä musiikki.
 • Hengähdä kauniiden kaupunkien välissä – rentoudu laivalla katsellen ohilipuvia, Reininlaakson idyllisimpiä maisemia viinitarhoineen, kalliojyrkänteineen ja vanhoine linnoineen.

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Ryhmämatka
Mukana suomalainen Kristina®-matkanjohtaja

Ira Multaharju

 

 

Hinnat ja lentoaikataulut

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
1. kansi 2 195 2 615
2. kansi 2 335 2 755

1hh = kahden hengen hytti yhden hengen käyttöön

Tutustu m/s La Bohemeen >>

kooste_la-boheme

Hintaan sisältyy:

 • Risteily m/s La Boheme –aluksella valitussa hyttiluokassa
 • Reittilennot turistiluokassa Helsinki – Zürich, Zürich – Helsinki
 • Matkaohjelman mukaiset satama-/lentokenttäkuljetukset
 • Ohjelma ja täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat ja illalliset)
 • Risteilyn tervetulotilaisuus ja kapteenin gaalaillallinen
 • Juomat baarista (viini, olut, virvoitusjuomat, ei kuitenkaan viinilistan viinit ja samppanja)
 • Tulopäivän lounas Strasbourgissa
 • Paluupäivän lounas Zürichissä
 • Matkaohjelman mukaiset retket, jotka tulkataan suomeksi
 • Laivan satamamaksut, lentoverot sekä muut viranomaismaksut
 • Kristina® –matkanjohtajien palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Risteilyn hintaan sisältyvät retket:

 • Strasbourgin öinen kanavaristeily
 • Frankfurtin kaupunkikierros
 • Vierailu Cochemin linnassa
 • Rüdesheim: Minijuna, viininmaistajaiset & Mekaanisen Musiikin Museo
 • Heidelbergin rauniolinna ja vanhakaupunki
 • Zürichin kaupunkikierros

Lentoaikataulut

Menolento 13.6. AY1511
Helsinki 7.55 – 9.40 Zürich

Paluulento 19.6. AY1514
Zürich 19.10 – 22.50 Helsinki

 

Huom. Lentoaikataulut ovat paikallista aikaa.

Huomioitavaa ja hyvä tietää:

 • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Mikäli tarvitset uuden passin, hankithan sen ajoissa.
 • Retkillä ja lentokentillä kävellään paljon, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Palvelurahaa toivotaan maksettavan kansainvälisen tavan mukaisesti n. 5-7 €/asiakas/päivä. Risteilyn lopussa hyttiin jaetaan kirjekuori, jota voit käyttää halutessasi huomioida laivan henkilökuntaa.
 • Vedenkorkeus joessa, mahdolliset sulutukset, tuuli ja sää vaikuttavat laivan liikennöintiin ja tästä johtuen muutokset risteilyn aikataulussa ja reitissä ovat mahdollisia.
 • Erityisruokavalion huomioiminen laivalla on epävarmaa. Mikäli joudut noudattamaan erityisruokavaliota, ilmoitathan siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.
 • Kristina Cruisesin erityisehdot
 • Yleiset valmismatkaehdot

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

 

Matka-/retkiohjelma

Tarkempi matkaohjelma, joka sisältää tiedot eri ohjelmista ja palveluista laivalla jaetaan matkan aikana. Matkan hintaan sisältyvät täysihoitoruokailut (aamiaiset, illalliset ja lounaat) tarjoillaan laivalla risteilyn aikana.

Keskiviikko 13.6. Helsinki – Zürich – Strasbourg

Lento Zürichiin ja kuljetus Strasbourgiin. Paikallisessa ravintolassa nautitun lounaan jälkeen kaupunkikierros tutustuttaa viehättävään ja monipuoliseen kaupunkiin. Kuljetus satamaan ja laivaannousu. Miehistön esittäytyminen tervetulotilaisuudessa. Illallisen jälkeen voit lähteä vielä paikallisella aluksella öiselle risteilylle katsomaan Strasbourgin kauniita siltoja ja kapeita kanavia, viehättäviä ristikkorakenteisia taloja ja muita vaikuttavia rakennuksia (nauhoitettu opastus).  M/s La Boheme aloittaa risteilynsä ennen puolta yötä.

Torstai 14.6. Frankfurt

Risteilemme Reinjokea pitkin pohjoiseen jokivarren vaihtuvaa maisemaa katsellen. Iltapäivällä laiva suuntaa Mainjoelle ja saapuu dynaamiseen ja kansainväliseen Frankfurtiin. Kaupunkikierroksella näemme komeat pilvenpiirtäjät, eloisan suurkaupungin sykkeen, mutta myös vaikuttavaa historiaa. Kuljemme vanhassa kaupungissa ja sen sydämessä Römerbergissä. Puoliltaöin risteily jatkuu.

Perjantai 15.6. Cochem 

Risteilemme läpi Romanttisen Reinin kauneimpien maisemien. Jokilaakson rinteille levittäytyvät viiniviljelmät, vanhat linnat kaunistavat näkymää ja näemme myös 133 m korkean Lorelei-kallion.  Tullessamme Koblenziin kierrämme kaupungin symbolin Deutsches Eck´in ja siirrymme risteilemään Moseljoelle. Iltapäivällä saavumme Cochemiin, jonka maisemaa hallitsee komea Reichsburgin linna, jonka historia juontaa 1000-luvulle. Linnavierailun jälkeen vapaata aikaa kulkea kaupungilla ristikkorakenteisten talojen reunustamilla kapeilla kujilla.

Lauantai 16.6. Cochem – Koblenz

Aamulla laiva lähtee Cochemista ja saamme nauttia kauniista Moselin jokilaakson maisemista. Puolilta päivin saavumme Koblenziin, jonka keskustaan voit lounaan jälkeen kulkea Kristina®-matkanjohtajan kanssa ja viettää päivän viehättävässä kaupungissa omatoimisesti.

Sunnuntai 17.6. Koblenz – Rüdesheim

Risteily Reinjoen kiehtovissa maisemissa jatkuu. Rüdesheimiin saavutaan lounaan jälkeen. Minijuna kuljettaa läpi viiniviljelmien. Bassenheimer Hofin kellarissa käymme maistelemassa paikallisia viinejä. Mekaanisen Musiikin Museossa automaattisen pianon, käsinveivattavien posetiivien ja mahtavan orkestrionin sävelmät tuovat mieleen entisajan tunnelman. Iltaa voi viettää kuljeskellen vanhankaupungin kujilla sekä kuuluisalla Drosselgassella nauttien musiikista, paikallisista viineistä ja Rüdesheim-kahvista. Laiva yön laiturissa.

Maanantai 18.6. Mannheim & Heidelberg

Aamupäivä risteillään Mannheimiin. Retki iltapäivällä ”Romantiikan kaupunkina” tunnettuun Heidelbergiin. Vierailemme vanhassa kaupungissa sekä maalauksellisessa raunioituneessa linnassa. Risteily jatkuu kohti Strasbourgia.

Tiistai 19.6. Strasbourg – Zürich – Helsinki

Aamiaisen jälkeen laivastanousu. Bussimme suuntaa jälleen Zürichiin. Lounaan jälkeen kaupunkikierros ja vapaata aikaa. Kuuluisin ostoskatu Bahnhofstrasse houkuttelee runsaalla tarjonnallaan ja viehättävät katukahvilat herkullisilla leivonnaisillaan. Kuljetus kentälle ja lento Helsinkiin.

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X