7.4.2018 Jokiristeily 1 vko Reinin risteily Sveitsistä Hollantiin, m/s Swiss Tiara OMA LAIVA – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Zürich & Basel – Strasbourg – Mannheim & Heidelberg – Rüdesheim – Koblenz – Köln – Düsseldorf – Amsterdam

Rentoudu, inspiroidu ja herkuttele viikko Reinillä! Tunnelmoi jokilaakson keväisillä maisemilla ja sen varrella olevien kaupunkien rattoisalla elämänmenolla. Matkan aloittaa Sveitsin tyylikäs Zürich ja sen viettelevä ostoskatu kello-, suklaa- ja muotikauppoineen. Strasbourgissa kohtaat kansainvälistä tunnelmaa, mutta myös ranskalaista eleganssia ja vanhojen kaupunginosien perinteikkyyttä. Matkan romanttisin miljöö odottelee Saksassa; Heidelbergin lumo paljastuu viimeistään linnakukkulan komeilla raunioilla ja puutarhan maisemapaikoilla. Herttainen Rüdesheim on omistautunut viinille ja hilpeille viinituville. Koblenzin komeudesta vastaavat kirkot, linnat ja vanhat porvaristalot. Syke kiihtyy Kölnissä. Kiertele kauppakaduilla, piipahda oluttupaan tai kiipeä katedraalin torniin katselemaan hienoa panoraamaa. Dynaamisessa Düsseldorfissa voit pyörähtää iltaelämässä tai katsella bisneskaupungin monia eri kasvoja aamun valjettua. Risteily päättyy Amsterdamin viehkeille kujille ja kanaville sekä upean Keukenhofin puiston monenkirjavaan kukkamereen.

Lue tästä kevään 2017 Reinin risteilyn matkapäiväkirjaa ja tutustu matkaan tarkemmin.

Elämysvinkkejä risteilylle

 • Kuljeskele ”Petit France” -kaupunginosan kujilla, aukiolla ja silloilla Strasbourgissa. Kapeiden kanavien halkoma, historiallinen kaupunginosa on täynnä kauniita ristikkorakennuksia.
 • Maistele paikallisia makuja Rüdesheimin viiniravintoloissa tai Kölnin oluttuvissa. Nauti lupsakasta tunnelmasta.
 • Koe maailman upeimpiin kukkapuistoihin lukeutuva Keukenhof. Vaeltele valtavalla viheralueella, jota koristavat tuhannet tulppaanit ja muut kevätkukat, lammet sekä erilaiset teemapuutarhat.

 Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises koko laiva_logoOMA LAIVA!
Vain Kristina®-
risteilyvieraiden käytössä

Saura Paananen

Minna Särmö

Ralf Löfström

Ulla Rantamo

Hinnat ja lentoaikataulut

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
1. kansi                             1 895 1 995
2. kansi     
2 195 2 495
3. kansi     2 345 2 645
Tilavampi hytti
2. kansi  
2 395
3. kansi perä (koneen ääntä) 2 395
3. kansi keula 
2 595

Tutustu m/s Swiss Tiaraan >>

Hintaan sisältyy

 • Risteily m/s Swiss Tiara –aluksella valitussa hyttiluokassa
 • Reittilennot turistiluokassa Helsinki – Zürich, Amsterdam – Helsinki
 • Ohjelma ja täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat ja illalliset) sisältäen myös ruokajuomat
 • Lounas Zürichissä
 • Matkaohjelman mukaiset retket, jotka tulkataan suomeksi
 • Kuljetukset lentokenttä – laiva – lentokenttä
 • Lentokenttäverot ja satamamaksut
 • Kristina® –matkanjohtajien palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Risteilyn hintaan sisältyvät retket:

 • Zürichin kaupunkikierros
 • Strasbourgin kaupunkikierros
 • Heidelbergin vanhakaupunki
 • Rüdesheim: Minijuna & Mekaanisen Musiikin Museo
 • Kölnin kaupunkikierros
 • Düsseldorfin kaupunkiertoajelu
 • Amsterdamin kaupunkikierros ja kanavaristeily
 • Keukenhofin puisto

Lentoaikataulut

Menolento 7.4.
AY1511 Helsinki 07.55 – Zürich 09.40

Paluulento 14.4.
AY1302 Amsterdam 11.55 – Helsinki 15.15

Huomioitavaa ja hyvä tietää:

 • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Mikäli tarvitset uuden passin, hankithan sen ajoissa.
 • Retkillä ja lentokentillä kävellään paljon, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Palvelurahaa toivotaan maksettavan kansainvälisen tavan mukaisesti n. 6-8 €/asiakas/päivä
 • Vedenkorkeus joessa, mahdolliset sulutukset, tuuli ja sää vaikuttavat laivan liikennöintiin ja tästä johtuen muutokset risteilyn aikataulussa ja reitissä ovat mahdollisia.
 • Erityisruokavalion huomioiminen laivalla on epävarmaa. Mikäli joudut noudattamaan erityisruokavaliota, ilmoitathan siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.
 • Kristina Cruisesin erityisehdot
 • Yleiset valmismatkaehdot

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matka-/retkiohjelma

Lauantai 7.4. Helsinki – Zürich – Basel

Lento Zürichiin. Tutustumme viehättävään Zürichiin kaupunkikiertoajelulla. Yhteinen lounas ja vapaa-aikaa. Kuuluisin ostoskatu Bahnhofstraβe houkuttelee runsaalla tarjonnallaan ja viehättävät katukahvilat herkullisilla leivonnaisillaan. Kuljetus Baseliin, laivaannousu. Iltakuuden aikaan laiva suuntaa Reinjoelle. Miehistön esittäytyminen tervetulotilaisuudessa.

Sunnuntai 8.4. Strasbourg

Aamulla laiva saapuu Strasbourgiin. Kaupunkikierroksella näemme Euroopan parlamentin rakennuksen ja kuljemme ”Petit France” -kaupunginosan kapeilla kujilla. Hieman vapaa-aikaa ennen paluuta laivaan. Risteily jatkuu jokivarren vaihtuvista maisemista nauttien.

Maanantai 9.4. Mannheim & Heidelberg – Rüdesheim

Mannheimiin saavutaan aikaisin. Retki ”Romantiikan kaupunkina” tunnettuun Heidelbergiin. Vierailemme vanhassa kaupungissa sekä maalauksellisessa raunioituneessa linnassa. Palattuamme laivaan jatkuu risteily Rüdesheimiin. Ajamme kierroksen minijunalla ja käymme mielenkiintoisessa Mekaanisen Musiikin Museossa. Iltaa voi jatkaa kuljeskellen vanhankaupungin kujilla sekä kuuluisalla Drosselgassella nauttien musiikista, paikallisista viineistä ja Rüdesheim-kahvista. Laiva yön laiturissa. 

Tiistai 10.4. Rüdesheim – Romanttinen Reinin laakso – Koblenz

Laiva lähtee Rüdesheimista aamulla. Risteilemme läpi Romanttisen Reinin kauneimpien maisemien. Jokilaakson rinteille levittäytyvät viiniviljelmät, vanhat linnat kaunistavat näkymää ja näemme myös Lorelei-kallion. Koblenziin saavuttuamme voit halutessasi kulkea keskustaan matkanjohtajamme seurassa ja viettää aikaa viehättävässä kaupungissa omatoimisesti. Illalla laiva jatkaa kohti Kölniä.

Keskiviikko 11.4. Köln – Düsseldorf

Kölniin saavutaan jo yöllä. Aamulla lähdetään kaupunkikierrokselle, joka alkaa bussimatkalla vastarannalle. Joentörmältä avautuu kaunis näkymä vanhaan kaupunkiin, jonka silhuetissa erottuu useita torneja, joista komeimmat ovat kuuluisan goottilaistyylisen katedraalin. Jatkamme modernimpaan osaan ohi Rooman ajan monumenttien. Retken lopuksi on mahdollista tutustua katedraaliin. Iltapäivällä voit vielä palata keskustaan omatoimisesti. Laiva lähtee Kölnistä viiden aikaan ja Düsseldorfiin saavutaan ennen iltakahdeksaa, joten kaupungin iltaelämään ehtii vielä mainiosti mukaan. Laiva yön satamassa.

Torstai 12.4. Düsseldorf

Aamupäivällä kiertoajelu Düsseldorfissa. Iltapäivällä vielä vapaata aikaa, kunnes jatkamme leppoisaa matkaa m/s Swiss Tiaralla kohti Amsterdamia.

Perjantai 13.4. Amsterdam  

Aamupäivän bussikierros tutustuttaa Amsterdamiin – kaupunkiin, jossa on enemmän kanavia kuin Venetsiassa ja enemmän siltoja kuin Pariisissa. Paikallinen alus vie kanavaristeilylle. Keukenhofin puistossa vierailemme iltapäivällä. Vuosittain kaksi kuukautta avoinna olevassa kasvitieteellisessä puutarhassa on mahtava määrä kukkia, kauniisti tehtyjä järvialueita, pieniä puroja, tuulimyllyjä ja kahviloita. Muodot, värit ja tuhannet kukkaistutukset tarjoavat vaikuttavan elämyksen. Puistossa ei ole opastettua kierrosta, vaan jokainen voi kulkea alueella omien mieltymystensä mukaan.

Lauantai 14.4. Amsterdam – Helsinki

Aamiaisen jälkeen laivasta nousu. Kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin.

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X