Jokiristeily lähtö 28.12.2016 Uusi vuosi Reinin risteily & Ijsselmeer 6 pv, alk. 1 495 €, m/s Swiss Pearl – OMA LAIVA!

Print the page

Köln – Düsseldorf – Hoorn – Lelystad – Amsterdam – Nijmegen – Köln

alku_riv51_pieni

 

Juhlista uuttavuotta Amsterdamin ilotulitusten säihkeessä! Vietä vuodenvaihteen tienoo Reinin kauniissa rantamaisemissa ja kiehtovissa kaupungeissa. Samalla rentoudut suomalaisen risteilyohjelman parissa – tällä matkalla koko laiva on omistettu yksinomaan Kristina Cruisesille. Risteilyn alkupiste, iloinen Köln, nostaa tunnelman kattoon upealla katedraalillaan ja rennoilla panimoravintoloillaan. Vai poikkeatko suklaamuseoon tai ostoksille? Düsseldorfista löydät vanhaa ja modernia arkkitehtuuria, muotia ja kulttuuria sekä kauniin kävelytien Reinin varrelta. Hollannissa joki vaihtuu merenlahdesta padotuksi IJsselmeerin murtovesialtaaksi. Sen rannalla odottaa Hoornin pikkukaupunki historiallisine miljöineen ja hurmaavine satamineen. Lelystadista löydät komean jäljennöksen 1600-luvun purjelaivasta. Aaton huveista vastaavat Amsterdamin hienot museot, kauniit kanavanäkymät ja mukavat kuppilat. Vuoden ensimmäistä päivää saat viettää Nijmegenin vanhoissa kortteleissa sekä leppoisasti laivalla, maisemia katsellen, paluumatkalla Kölniin.

Risteilyn parhaat elämykset:

 • Vietä fiini kahvi- tai teehetki yli 150 vuotta toimineessa Cafe Reichardissa Kölnin katedraalinaukiolla. Herkuttele kakulla, leivoksella tai ihanilla konvehdeilla.
 • Nauti rauhallisesta aamupäivästä Hoornin viehkeässä pikkukaupungissa ja ihastuttavassa satamassa.
 • Ihaile risteilylaivan kannelta Amsterdamin uudenvuoden ilotulituksia; kattojen ylle kohoavien rakettien välkettä ja säihkettä sekä niiden heijastuksia veden pintaan.

 Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises koko laiva_logoTällä risteilyllä
koko laiva vain Kristina Cruises
–risteilyvieraiden käytössä!

Tuttujen sävelten seuraan
johdattelee ”RALLATELLEN”
säveltäjä, muusikko ESA NIEMINEN

Kultaisten vuosikymmenien lauluja ja ja tarinoita laulujen takaa.

.

.

.

KC-matkanjohtajat

Ralf Löfström

Ralf Löfström

Ulla Rantamo

Ulla Rantamo

Minna Saarinen

Minna Saarinen

Hinnat ja lentoaikataulut

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
1. kansi 1 495 1 775
2. kansi 1 750 1 995
1. kansi tilavampi hytti (1 kpl) 2 330

Tutustu m/s Swiss Pearliin >>

Swiss Pearl_alku_pieni

Hintaan sisältyy

 • Risteily m/s Swiss Pearl **** -laivalla kahden hengen hytissä
 • Reittilennot turistiluokassa Helsinki –  Düsseldorf – Helsinki
 • Ohjelma ja täysihoito (aamiaiset, lounaat, illalliset) laivalla, juomat lisämaksusta
 • Matkaohjelman mukaiset retket, jotka tulkataan suomeksi
 • Kuljetukset lentokenttä – laiva – lentokenttä
 • Lentokenttäverot ja satamamaksut
 • Kristina Cruises –matkanjohtajien palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lentoaikataulut sitoumuksetta:

Menolento 28.12.2016
AY703           Helsinki 7.40 – Düsseldorf 9.05

Paluulento 2.1.2017
AY704           Düsseldorf 11.45 – Helsinki 15.10

Huom. Lentoaikataulut ovat paikallista aikaa.

Huomioitavaa ja hyvä tietää:

 • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.
 • Retkillä voi olla paljon kävelyä, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Vedenkorkeus joessa, mahdolliset sulutukset, tuuli ja sää vaikuttavat laivan liikennöintiin ja tästä johtuen muutokset risteilyn aikataulussa ja reitissä ovat mahdollisia.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutusyhtiö Eurooppalaisen matkavakuutuksen voit ottaa kätevästi myyntitoimistostamme. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

Matka-/retkiohjelma

kartta_riv51 Uudevuodenristeily ReinjoellaKe 28.12. Helsinki – Düsseldorf – Köln – Düsseldorf

Lento Düsseldorfiin ja kuljetus Kölniin. Kaupungin silhuetissa erottuu useita torneja ja niistä komeimmat ovat kuuluisan goottilaistyylisen katedraalin. Bussikierroksella näemme sekä kaupungin modernimpia osia että Rooman ajan monumentteja. Lounaan jälkeen hieman vapaata aikaa. Laivaannousu. Risteily alkaa ja laiva suuntaa kohti Düsseldorfia. Miehistön esittäytyminen tervetulotilaisuudessa.

To 29.12. Düsseldorf

Muodin ja kulttuurin kaupunki, liikenteen keskus, Reinin eloisa metropoli – monipuoliseen Düsseldorfiin tutustumme aamupäivän kaupunkikierroksella. Puoliltapäivin m/s Swiss Pearl jatkaa risteilyä. Iltapäivän ja illan nautimme ohilipuvista maisemista ja laivan ohjelmasta.

Pe 30.12. Hoorn – Lelystad – Amsterdam

Aamulla aikaisin laiva saapuu Ijsselmeerin rannalla sijaitsevaan viehättävään Hoornin pikkukaupunkiin, johon tutustumme kävelykierroksella. Lounaan aikana laiva siirtyy Lelystadiin. Vierailemme telakalla, missä alkuperäisiä rakennusmenetelmiä käyttäen on rakennettu jäljennös Hollannin Itä-Intian kauppakomppanian omistamasta vuonna 1628 rakennetusta Batavia-purjelaivasta. Illan aikana laiva risteilee Amsterdamiin.

La 31.12. Amsterdam

Hurmaavaan Amsterdamiin tutustutaan aamupäivän bussikierroksella. Näemme kuninkaallisen palatsin, kaupungintalon ja Rijksmuseumin. Iltapäivän ja illan voit nauttia eloisasta kaupungista omatoimisesti. Laivalla juhlailta. Keskiyön ilotulitusten jälkeen laiva jatkaa risteilyä.

Su 1.1. Nijmegen

Aamulla laiva saapuu Hollannin vanhimpaan kaupunkiin Nijmegeniin, jonka historiaan ja nähtävyyksiin tutustutaan kävelykierroksella. Vapaa-aikaa. Iltapäivällä laiva lähtee kohti Kölniä ja saamme nauttia jokivarren maisemista.

Ma 2.1. Köln – Düsseldorf – Helsinki

Aamulla laiva saapuu Kölniin. Laivastanousu, kuljetus Düsseldorfin kentälle ja lento Helsinkiin.

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X