2.12.2016 Jokiristeily 5 pv TARJOUS vain 995 € Reinin risteily joulumarkkinoille, m/s Swiss Pearl – OMA LAIVA – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

 

 

Frankfurt – Mainz – Rüdesheim – Koblenz – Bonn – Köln
alku_riv49_pieni

Löydä joulumieli Saksan ihanilta toreilta ja Reinjoen vanhoista, tunnelmallisista kaupungeista. Nauti joulunalusajan lämpimästä, kiireettömästä ilmapiiristä viehättävällä Swiss Pearl -laivalla, joka on varattu kokonaan Kristina Cruisesin käyttöön. Tämän risteilyn tähtiä ovat valloittavat, keskiaikaiset markkina-aukiot, jotka tuoksuvat hehkuviinille ja paahdetuille kastanjoille. Kojuissa myydään joulukoristeita, käsitöitä ja monenlaista lahjatavaraa. Ensimmäiset ja suurimmat torit kohtaat heti Frankfurtista, mutta kaupunki kiehtoo myös historiallaan ja pilvenpiirtäjillään. Mainzissa vetoaa jouluun puettu vanhakaupunki ristikkotaloineen. Herttaisessa Rüdesheimissa houkuttelevat viihtyisät viinituvat. Viiniköynnökset koristavat joevarren maisemia, kun matkaat kohti Koblenzin komeita linnoja, kirkkoja ja aateliskartanoita. Bonnissa saatat ihastua mainioihin museoihin ja kävelykatuihin, Kölnissä paikalliseen olutkulttuuriin tai hienostuneisiin leivoskahviloihin – sekä tietenkin joulumarkkinoihin, jotka levittyvät komean katedraalin tuntumassa.

Risteilyn parhaat elämykset:

 • Herkuttele makkaroilla, marsipaani-mantelipikkuleivillä ja kuumalla, mausteisella omenaviinillä Frankfurtin tunnelmallisilla joulumarkkinoilla – ne ovat yhdet Saksan suurimmista ja hienoimmista
 • Käyskentele soman Rüdesheimin kujilla jouluvalojen tuikkeessa. Pujahda mukavaan viinitupaan iloisten ihmisten ja elävän musiikin sekaan.
 • Vietä nautinnollinen aamupäivä laivalla. Ihastele samalla ohilipuvia Reinin rinteitä, viinitarhoja ja kukkuloiden satulinnoja.

 Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises koko laiva_logoTällä risteilyllä
koko laiva vain Kristina Cruises
–risteilyvieraiden käytössä!

KC-matkanjohtajina

Tapio Reingoldt

Tapio Reingoldt

Ulla Rantamo

Ulla Rantamo

Ralf Löfström

Ralf Löfström

Hinnat ja lentoaikataulut

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
1. kansi 1 195 1 475
2. kansi  TÄYNNÄ
1 320 1 600
1. kansi tilavampi hytti (1 kpl) TÄYNNÄ
1 595

Tutustu m/s Swiss Pearliin >>

Swiss Pearl_alku_pieni

Hintaan sisältyy

 • Risteily m/s Swiss Pearl **** -laivalla kahden hengen hytissä
 • Reittilennot turistiluokassa Helsinki – Frankfurt, Düsseldorf – Helsinki
 • Ohjelma ja täysihoito (aamiaiset, lounaat, illalliset) laivalla, juomat lisämaksusta
 • Matkaohjelman mukaiset retket, jotka tulkataan suomeksi
 • Kuljetukset lentokenttä – laiva – lentokenttä
 • Lentokenttäverot ja satamamaksut
 • Kristina Cruises –matkanjohtajien palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lentoaikataulut sitoumuksetta:

Ryhmä 1. LH855/LH850
2.12. Helsinki 6.50 – Frankfurt 8.40
6.12. Frankfurt 13.35 – Helsinki 17.00

Ryhmä 2. AY821/AY704 
2.12. Helsinki 7.40 – Frankfurt 9.20
6.12. Düsseldorf 11.45 – Helsinki 15.10

Huom. Lentoaikataulut ovat paikallista aikaa.

Huomioitavaa ja hyvä tietää:

 • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.
 • Retkillä voi olla paljon kävelyä, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Vedenkorkeus joessa, mahdolliset sulutukset, tuuli ja sää vaikuttavat laivan liikennöintiin ja tästä johtuen muutokset risteilyn aikataulussa ja reitissä ovat mahdollisia.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutusyhtiö Eurooppalaisen matkavakuutuksen voit ottaa kätevästi myyntitoimistostamme. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matka-/retkiohjelma

kartta_riv49_Joulumarkkinaristeily ReinjoellaPe 2.12. Helsinki – Frankfurt

Lento Frankfurtiin. Mainjoen rannalla sijaitseva Frankfurt on yksi Euroopan tärkeimmistä kaupan ja talouden keskuksista. Kaupungin silhuetti pilvenpiirtäjineen on vaikuttava. Eloisan suurkaupungin rikkaaseen historiaan ja nähtävyyksiin tutustumme kaupunkikierroksella. Lounaan jälkeen voi virittäytyä keskieurooppalaiseen joulutunnelmaan kuljeskelemalla omatoimisesti joulumarkkinoilla. Miehistön esittäytyminen tervetulotilaisuudessa ja illallinen. Laiva yön satamassa.

La 3.12. Frankfurt – Mainz – Rüdesheim

Aamulla laiva jättää Frankfurtin ja aamupäivän vietämme nauttien jokivarren vaihtuvista maisemista. Mainziin saavutaan puolenpäivän jälkeen. Kuljemme joulutunnelmaan somistautuneilla kujilla, kuulemme kaupungin historiasta ja vierailemme kirjapainomuseossa. Vapaata aikaa tutustua joulutoriin. Risteily jatkuu viehättävään Rüdesheimiin, missä minijuna vie tutustumaan Mekaanisen Musiikin Museoon. Iltaa voi jatkaa vanhankaupungin kuuluisalla, eloisalla Drosselgassella nauttien elävästä musiikista, paikallisista viineistä ja Rüdesheim-kahvista. Laiva yön satamassa.

Su 4.12. Rüdesheim – Koblenz – Bonn

Aamulla yhdeksän aikaan laiva jatkaa risteilyä läpi Romanttisen Reinin kauneimpien maisemien. Jokilaakson rinteille levittäytyvät viiniviljelmät, vanhat linnat kaunistavat näkymää ja näemme myös 133 metriä korkean Lorelei-kallion. Koblenziin saavutaan yhden aikaan. Voit kulkea matkanjohtajiemme kanssa keskustaan ja tutustua kaupunkiin ja sen joulumarkkinoihin omatoimisesti. Illalla laiva risteilee Bonniin. Yö satamassa.

Ma 5.12. Bonn – Köln

Aamupäivän kävelykierroksella tutustumme Bonniin, Beethovenin syntymäkaupunkiin, joka vuosina 1949 – 1990 oli Länsi-Saksan pääkaupunki. Risteily jatkuu Kölniin, jonka historiasta ja nähtävyyksistä kuulemme tarkempaa tietoa paikalliselta oppaalta. Kuuluisan goottilaistyylisen katedraalin läheisille kaduille ja aukioille levittäytyneillä markkinoilla voit kuljeskella nauttimassa tunnelmasta. Laiva yön satamassa.

Ti 6.12. Köln – Helsinki

Aamulla laivastanousu. Ryhmä 1. kuljetus Frankfurtiin / ryhmä 2. kuljetus Düsseldorfiin ja lento Helsinkiin.

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X