Lähtö 21.4.2016 Kevätristeily Reinillä Sveitsistä Hollantiin 1 vko TARJOUS alk. 1 795 €, m/s Swiss Tiara – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Zürich & Basel – Strasbourg – Mannheim & Heidelberg – Rüdesheim – Koblenz – Köln – Düsseldorf – Amsterdam

Sveitsin viehättävän Zürichin tunnelmista alkaa risteilymme romanttisella Reinillä. Pistäydymme EU-kaupunkina tunnetussa Strasbourgissa, joka huokuu kansainvälisyyttä, perinteitä ja ranskalaista eleganssia. Sitten ”Romantiikan kaupunki” Heidelberg ja viehättävä Rüdesheim. Historiallisten rakennusten Koblenzista edetään Kölniin, joka tuo tullessaan vilkkaat kauppakadut, museot, galleriat ja oluttuvat. Viimeiseksi nautitaan keväisestä Amsterdamista. Matkan huipennukseksi on mahdollisuus tutustua maailman upeimpiin puistoihin lukeutuvan Keukenhofin vehreyteen ja kukkapaljouteen ennen paluuta koti-Suomeen.

 Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises koko laiva_logoTällä risteilyllä
koko laiva vain Kristina Cruises
–risteilyvieraiden käytössä!

KC-matkanjohtajina:

Tapio Reingoldt

Tapio Reingoldt

Minna Särmö

Minna Särmö

Ralf Löfström

Ralf Löfström

 

 

Matka-/retkiohjelma

Torstai 21.4. Helsinki – Zürich – Basel

Ennakkotiedoista poiketen menopäivän palvelut ja lento ovat kaikilla samat: Lento Zürichiin. Tutustumme viehättävään Zürichiin kaupunkikiertoajelulla. Yhteinen lounas ja vapaa-aikaa. Kuuluisin ostoskatu Bahnhofstrasse houkuttelee runsaalla tarjonnallaan ja viehättävät katukahvilat herkullisilla leivonnaisillaan. Kuljetus Baseliin, laivaannousu.

Perjantai 22.4. Strasbourg

Aamulla laiva saapuu Strasbourgiin. Kaupunkikierroksella näemme Euroopan parlamentin rakennuksen ja kuljemme ”Petit France” -kaupunginosan kapeilla kujilla. Hieman vapaa-aikaa ennen paluuta laivaan. Risteily jatkuu jokivarren vaihtuvista maisemista nauttien.

Lauantai 23.4. Mannheim & Heidelberg – Rüdesheim

Mannheimiin saavutaan aikaisin. Retki ”Romantiikan kaupunkina” tunnettuun Heidelbergiin. Vierailemme vanhassa kaupungissa sekä maalauksellisessa raunioituneessa linnassa. Palattuamme laivaan jatkuu risteily Rüdesheimiin. Ajamme kierroksen minijunalla ja käymme mielenkiintoisessa Mekaanisen Musiikin Museossa. Iltaa voi jatkaa kuljeskellen vanhankaupungin kujilla sekä kuuluisalla Drosselgassella nauttien musiikista, paikallisista viineistä ja Rüdesheim-kahvista. Laiva yön laiturissa.

Sunnuntai 24.4. Rüdesheim – Romanttinen Reinin laakso – Koblenz

Laiva lähtee Rüdesheimista aamulla. Risteilemme läpi Romanttisen Reinin kauneimpien maisemien. Jokilaakson rinteille levittäytyvät viiniviljelmät, vanhat linnat kaunistavat näkymää ja näemme myös Lorelei-kallion. Koblenziin saavuttuamme voit halutessasi kulkea keskustaan matkanjohtajamme seurassa ja viettää aikaa viehättävässä kaupungissa omatoimisesti. Puolen yön aikaan laiva jatkaa kohti Kölniä.

Maanantai 25.4. Köln – Düsseldorf

Kölniin saavutaan jo yöllä. Aamulla lähdetään kaupunkikierrokselle, joka alkaa bussimatkalla vastarannalle, missä sijaitsee Kölnin messualue. Joentörmältä avautuu kaunis näkymä vanhaan kaupunkiin, jonka silhuetissa erottuu useita torneja. Niistä komeimmat ovat kuuluisan goottilaistyylisen katedraalin. Jatkamme modernimpaan osaan ohi Rooman ajan monumenttien. Retken lopuksi on mahdollista tutustua katedraaliin. Iltapäivällä voit vielä palata keskustaan omatoimisesti. Viiden aikaan laiva lähtee Kölnistä. Düsseldorfiin saavutaan ennen iltakahdeksaa, joten kaupungin iltaelämään ehtii vielä mainiosti mukaan. Laiva yön satamassa.

Tiistai 26.4. Düsseldorf

Aamupäivällä kiertoajelu Düsseldorfissa. Iltapäivällä vielä vapaata aikaa, kunnes jatkamme leppoisaa matkaa m/s Swiss Tiaralla kohti Amsterdamia.

Keskiviikko 27.4. Amsterdam – Kuninkaan päivä

Vierailemme Keukenhofin puistossa aamupäivällä. Vuosittain kaksi kuukautta avoinna olevassa kasvitieteellisessä puutarhassa on mahtava määrä kukkia, kauniisti tehtyjä järvialueita, pieniä puroja, tuulimyllyjä ja kahviloita. Muodot, värit ja tuhannet kukkaistutukset tarjoavat vaikuttavan elämyksen. Puistossa ei ole opastettua kierrosta, vaan jokainen voi kulkea alueella omien mieltymystensä mukaan. Kuningas Willem-Alexaderin syntymäpäivänä Amsterdam juhlii hallitsijaansa. Katumarkkinat valtaavat kaupunkia, musiikki raikaa puistokonserteissa, kaupunki täyttyy juhlivista oranssiin pukeutuvista kaupunkilaisista. Iltapäivän ja illan juhliimme kaupungilla omatoimisesti amsterdamilaisten kanssa.

Torstai 28.4. Amsterdam – Helsinki

Aamiaisen jälkeen laivasta nousu, kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin.

 

Hinnat ja lentoaikataulut

Risteilyhinnat € / hlö

2hh              1hh
1. kansi
2.095 2.895
2. kansi 
2.295 3.095
3. kansi 
2.445 3.245
Tilavampi hytti
2. kansi ja 3. kansi perä 2.545
3. kansi keula 2.595

1hh = kahden hengen hytti yhden hengen käyttöön

Tutustu m/s Swiss Tiaraan >>

 

Hintaan sisältyy:

 • Risteily m/s Swiss Tiara –aluksella valitussa hyttiluokassa
 • Reittilennot turistiluokassa Helsinki – Zürich, Amsterdam – Helsinki
 • Ohjelma ja täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat ja illalliset)
 • Lounas Zürichissä
 • Matkaohjelman mukaiset retket, jotka tulkataan suomeksi
 • Kuljetukset lentokenttä – laiva – lentokenttä
 • Lentokenttäverot ja satamamaksut
 • Kristina Cruises –matkanjohtajien palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lentoaikataulut sitoumuksetta:

Menolento 21.4.
AY857 Helsinki 07.55 – Zürich 09.40

Paluulento 28.4.
AY842 Amsterdam 11.55 – Helsinki 15.15

Huom. Lentoaikataulut ovat paikallista aikaa.

Huomioitavaa ja hyvä tietää:

 • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.
 • Lentokentillä ja retkillä on paljon kävelyä. Vanhoissa kaupungeissa kadut voivat olla mukulakivipäällysteisiä ja epätasaisia.
 • Erityisruokavalion huomioiminen laivalla on epävarmaa. Mikäli joudut noudattamaan erityisruokavaliota, ilmoitathan siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.
 • Vedenkorkeus joessa, mahdolliset sulutukset, tuuli ja sää vaikuttavat laivan liikennöintiin ja tästä johtuen muutokset risteilyn aikataulussa ja reitissä ovat mahdollisia.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutusyhtiö Eurooppalaisen matkavakuutuksen voit ottaa kätevästi myyntitoimistostamme. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X