Lähtö 11.4.2015 Kevätristeily Reinillä Hollannista Sveitsiin 1 vko, m/s Swiss Tiara – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Amsterdam – Nijmegen – Düsseldorf – Köln – Koblenz – Rüdesheim – Mannheim & Heidelberg – Strasbourg – Basel & Zürich

Keukenhofin valtaisan kukkapuutarhan näkymistä on mukava lähteä vesille, risteillä pitkin Reinjokea ja lipua Keski-Euroopan halki Sveitsiin. Kodikkaasta Amsterdamista purjehditaan Saksan vilkkaisiin keskuksiin, Düsseldorfiin ja Kölniin. Koblenzista alkaa jokiristeilymme kaunein osuus. Ympärillä kumpuilevat kukkulat viininviljelmineen ja satulinnoineen. Rüdesheimissa kutsuvat tunnelmalliset viinituvat ja elävä musiikki. Sievästä Heidelbergistä mieleen jäävät barokkirakennukset. Vielä ennättää nauttia kansainvälisen ranskalaiskaupungin, Strasbourgin tyylikkäästä ilmapiiristä ennen saapumista Sveitsin Baseliin, missä jätämme laivan ja suuntaamme Zürichiin ja paluulennolle Helsinkiin.

Tällä risteilyllä koko laiva vain Kristina Cruises -risteilyvieraiden käytössä!

 

KC-matkanjohtajina tällä risteilyllä:

Saura Paananen, Ralf Löfström & Minna Särmö

 

Reinjoen risteilylle lähtö myös18.4.2015 * 1 vko.
Tämän risteilyn esittelyyn >>

Matka- / retkiohjelma

Lauantai 11.4. HELSINKI – AMSTERDAM

Lento Amsterdamiin. Suuntaamme maailmankuuluun Keukenhofin puistoon. Vuosittain kaksi kuukautta avoinna olevassa kasvitieteellisessä puutarhassa on mahtava määrä kukkia, kauniisti tehtyjä järvialueita, pieniä puroja, tuulimyllyjä ja kahviloita. Muodot, värit ja tuhannet kukkaistutukset tarjoavat vaikuttavan elämyksen. Puistossa ei ole opastettua kierrosta, vaan jokainen voi kulkea alueella ja nauttia lounaan omien mieltymystensä mukaan. Siirtyminen m/s Swiss Tiara -laivalle. Tervetulotilaisuus.

Sunnuntai 12.4. AMSTERDAM – NIJMEGEN

Aamiainen. Bussikierros Amsterdamiin – kaupunkiin, jossa on enemmän kanavia kuin Venetsiassa ja enemmän siltoja kuin Pariisissa. Paikallinen alus vie kanavaristeilylle. Retken jälkeen kuljetus Utrechtiin, jonne laiva on siirtynyt. Lounas. Iltapäivän risteilemme ohilipuvista maisemista nauttien. Illallinen. Nijmegeniin laiva saapuu illalla ja viipyy yön laiturissa.

Maanantai 13.4. DÜSSELDORF

Aamuyöllä laiva lähtee kohti etelää. Aamiainen ja lounas nautitaan matkan aikana. Iltapäivällä saavutaan Düsseldorfiin, joka on Reinin metropoli, vilkas liikenteen keskus, muodin ja kulttuurin kaupunki. Bussikierroksella näemme tärkeimmät nähtävyydet ja perehdymme kaupungin historiaan ja käymme kulkemassa Kö-bulevardilla. Illallinen. Laiva jatkaa risteilyä ja saapuu Kölniin yöllä.

Tiistai 14.4. KÖLN

Aamiainen. Kaupunkikierros alkaa bussimatkalla vastarannalle, missä sijaitsee Kölnin messualue. Joentörmältä avautuu kaunis näkymä vanhaan kaupunkiin, jonka silhuetissa erottuu useita torneja. Niistä komeimmat ovat kuuluisan goottilaistyylisen katedraalin. Jatkamme modernimpaan osaan ohi Rooman ajan monumenttien ja retken päätteeksi tutustumme katedraaliin. Lounas laivalla. Iltapäivä risteillen Reinillä. Illallisen jälkeen saapuminen Koblenziin.

Keskiviikko 15.4. KOBLENZ – Romanttinen Reinin laakso – RÜDESHEIM

Aamiaisen jälkeen voit kulkea matkanjohtajiemme kanssa keskustaan ja tutustua Koblenziin omatoimisesti. Lounas laivalla. Risteily jatkuu läpi Romanttisen Reinin kauneimpien maisemien. Jokilaakson rinteille levittäytyvät viiniviljelmät, vanhat linnat kaunistavat näkymää ja näemme myös 133 metriä korkean Lorelei-kallion. Illallisen jälkeen saavumme Rüdesheimiin. Minijuna vie vierailulle mielenkiintoiseen Teknisen Musiikin Museoon. Iltaa voi halutessaan jatkaa vanhankaupungin kuuluisalla Drosselgassella nauttien elävästä musiikista, paikallisista viineistä ja Rüdesheim-kahvista. Laiva jatkaa risteilyä puolen yön jälkeen.

Torstai 16.4. MANNHEIM & HEIDELBERG

Aamiaisen jälkeen laiva saapuu Mannheimiin, jossa vapaa-aikaa. Lounaan jälkeen retki ”Romantiikan kaupunkina” tunnettuun Heidelbergiin. Vierailemme vanhassa kaupungissa sekä maalauksellisessa raunioituneessa linnassa. Paluu laivaan illalliselle. Laiva jatkaa risteilyä kohti Strasbourgia.

Perjantai 17.4. STRASBOURG

Aamiaisen aikaan saapuminen Strasbourgiin. Kaupunkikierroksella näemme Euroopan parlamentin rakennuksen ja kuljemme ”Petit France” -kaupunginosan kujilla. Hieman vapaa-aikaa ennen paluuta laivaan lounaalle. Laiva jatkaa kohti Baselia. Illallinen.

Lauantai 18.4. BASEL – ZÜRICH – HELSINKI

Aamiaisen jälkeen laivastanousu. Kuljetus Zürichiin – Sveitsin suurimpaan kaupunkiin, joka sijaitsee Zürich-järven pohjoisella rannalla levittäytyen Limmat-joen molemmille puolille. Kaupunkikierroksen jälkeen yhteinen lounas ja vapaa-aikaa. Kuuluisin ostoskatu Bahnhofstrasse houkuttelee runsaalla tarjonnallaan ja viehättävät katukahvilat herkullisilla leivonnaisillaan. Kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin.

Hinnat ja lentoaikataulut

Risteilyhinnat € / hlö

                                                                  2hh               1hh
1. kansi
                                                     1.995 €          2.795 €       TÄYNNÄ
2. kansi                                                     2.195 €          2.995 €       TÄYNNÄ
3. kansi                                                     2.345 €          3.145 €
2. ja 3. kansi tilavampi hytti                        2.445 €                              TÄYNNÄ

Tutustu m/s Swiss Tiaraan >>

Hintaan sisältyy

 • Lennot
 • Risteily m/s Swiss Tiara -laivalla kahden hengen hytissä
 • Ohjelma ja täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat ja illalliset)
 • Lounas Zürichissä
 • Matkaohjelman mukaiset retket, jotka tulkataan suomeksi
 • Kuljetukset lentokenttä – laiva – lentokenttä
 • Lentokenttäverot ja satamamaksut
 • Kristina Cruises –matkanjohtajien palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Lentoaikataulut sitoumuksetta

11.4. Menolento                AY841 Helsinki 08.10 – Amsterdam 09.45

18.4. Paluulento                AY864 Zürich 19.10 – Helsinki 22.50

Huomioitavaa ja hyvä tietää:

 • Lentokentillä ja retkillä on paljon kävelyä. Vanhoissa kaupungeissa kadut voivat olla mukulakivipäällysteisiä ja epätasaisia.
 • Erityisruokavalion huomioiminen laivalla on epävarmaa. Mikäli joudut noudattamaan erityisruokavaliota, ilmoitathan siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.
 • Kristina Cruises ei vastaa matkustajille tai matkatavaroille aiheutuneista vahingoista. Huolehdithan siitä, että myös matkavakuutuksesi on voimassa.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>
Hyvä tietää – matkalla >>

 


Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X