Lähtö 2.12.2014 * 5 pv Joulutunnelmaa Reinjoen varrella – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Frankfurt – Speyer & Heidelberg – Strasbourg – Breisach & Freiburg – Basel & Zürich
Saksa • Ranska

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Joulutunnelmainen risteilymme vie Keski-Euroopan sydämeen – Ranskaan ja Saksaan. Risteilylaivamme m/s Swiss Jewel on korkeatasoinen alus tyylikkäine sisustuksineen, hytteineen ja ravintolatiloineen. Sillä onkin nautinnollista tehdä matkaa Reinjoella myös tähän aikaan vuodesta. Lento Suomesta tuo Frankfurtiin, jossa nousemme laivaan ja aloitamme risteilyn. Saksan puolella vierailemme ensin romantiikan kaupunkina ja maan vanhimpana yliopistokaupunkina tunnetussa Heidelbergissä ja pääsemme aistimaan jouluista tunnelmaa kaupungin joulumarkkinoiden äärellä. Tunnelmointi joulutoreilla jatkuu Strasbourgissa, jossa näemme myös Euroopan parlamentin rakennuksen. Piipahdamme vuorten ympäröimässä Freiburgissa päiväretkellä, ja tutustumme omatoimisesti Breisachin kaupunkiin. Laivaosuus päättyy Baseliin, josta siirrymme vielä Sveitsin suurimpaan kaupunkiin Zürichiin. Täällä on aikaa hyödyntää kaupungin ostosmahdollisuuksia tai nauttia tunnelmasta yhdessä lukuisista kahviloista. Tämä matka on upea aloitus joulunodotukseen ja itsenäisyyspäivämme viettoon!

Tällä risteilyllä koko laiva vain Kristina Cruises -risteilyvieraiden käytössä!

Matkaohjelma

Tiistai 2.12. HELSINKI – FRANKFURT
Lento Frankfurtiin. Mainjoen rannalla sijaitseva Frankfurt on yksi Euroopan tärkeimmistä kaupan ja talouden keskuksista. Kaupungin silhuetti pilvenpiirtäjineen on vaikuttava. Eloisan suurkaupungin rikkaaseen historiaan ja nähtävyyksiin tutustumme kaupunkikierroksella. Paikallisessa ravintolassa nautitun lounaan jälkeen voi keskieurooppalaiseen joulutunnelmaan virittäytyä kuljeskelemalla omatoimisesti joulumarkkinoilla. Kuljetus rantaan, missä m/s Swiss Jewel odottaa. Laivaannousu ja majoittuminen hytteihin. Miehistön esittäytyminen tervetulotilaisuudessa ja illallinen. Risteily alkaa.  

Keskiviikko 3.12. SPEYER & HEIDELBERG
Aamiainen laivalla. Aamupäivän laiva risteilee pitkin Mainjokea. Lounaan jälkeen laiva saapuu Speyeriin.

Retki Neckarjoen varrelle ”Romantiikan kaupunkina” tunnettuun Heidelbergiin, missä sijaitsee Saksan vanhin yliopisto. Vierailemme Schlossbergin kukkulalla maalauksellisen linnan raunioalueella, mistä aukeaa huikeat näkymät Heidelbergin vanhaan kaupunkiin. Kuljetus keskustaan. Teemme kävelykierroksen vanhan kaupungin kauneimmilla kujilla ja alueilla. Ennen paluuta laivalle on vielä aikaa kulkea joulumarkkinoilla tai herkutella paikallisessa kahvilassa. Paluu laivaan illalliselle. Risteily jatkuu. 

Torstai 4.12. STRASBOURG
Strasbourg on ollut vuosisatojen ajan vuorotellen Ranskan ja Saksan hallitsijoiden vallassa ja tämä näkyy myös kaupunkikuvassa. Aamiaisen jälkeen kaupunkikierroksella näemme myös Euroopan parlamentin rakennuksen. ”Petit France” -kaupunginosassa kuljemme kapeilla, viehättävillä kujilla. Paluu laivalle. Lounaan jälkeen kuljetus keskustaan, missä joulumarkkinoiden tuoksut ja herkut houkuttelevat maistelemaan paikallisia tuotteita ja tekemään makoisia tuliaishankintoja. Paluukuljetus laivalle. Illallinen. M/S Swiss Jewel jatkaa risteilyään puolen yön aikaan.

Perjantai 5.12. BREISACH & FREIBURG
Aamiaisen aikaan laiva kiinnittyy laituriin Breisachissa. Teemme retken Etelä-Saksan aurinkoisimpaan kaupunkiin, Schwartzwaldin vuorten ympäröimään Freiburgiin, minne on vajaan tunnin bussimatka. Kävelykierroksella kuulemme kaupungin tuhatvuotisesta historiasta enemmän ja näemme vanhan kaupungin tärkeimmät nähtävyydet. Hieman vapaa-aikaa ennen paluuta laivalle. Lounas. Iltapäivällä voit omatoimisesti tutustua Breisachin kaupunkiin. Laiva jatkaa risteilyä kohti Baselia. Illallinen.

Lauantai 6.12. BASEL & ZÜRICH – HELSINKI
M/S Swiss Jewel saapuu yöllä Baseliin. Aamiaisen jälkeen laivastanousu. Noin tunnin bussimatka Zürichiin, Sveitsin suurimpaan kaupunkiin. Kaupunkikierroksen jälkeen nautitaan lounas paikallisessa ravintolassa. Ennen kuljetusta lentokentälle on vielä omatoimista aikaa elegantin keskustan ostosmahdollisuuksiin ja kahvilakulttuuriin tutustumiselle. Lento Helsinkiin.

Lentoaikataulut sitoumuksetta

2.12. Menolento AY821 Helsinki 8.10 – Frankfurt 9.50
6.12. Paluulento AY864 Zürich 19.05 – Helsinki 22.55

Huom. lentoajat ovat paikallista aikaa.


Hinnat

 

Risteilyhinnat € / hlö 2 hengen hytissä

1. kansi 2hh

1 245 € TARJOUS 1HH 1.295 €

2. kansi 2hh

TARJOUS
1.295 €

2. kansi Minisviitti 2hh

1 545 € Täynnä

3. kansi Minisviitti 2hh

1 645 € Täynnä

3. kansi Sviitti 2hh

1 845 € Täynnä

Hintoihin sisältyy

• lennot
• risteily m/s Swiss Jewel -laivalla kahden hengen hytissä
• ohjelma ja täysihoito (aamiaiset, lounaat, illalliset) laivalla
• matkaohjelman mukaiset retket, jotka tulkataan suomeksi
• kuljetukset lentokenttä – laiva – lentokenttä
• lentokenttäverot ja satamamaksut
• Kristina Cruises -matkanjohtajien palvelut

M/s Swiss Jewel****

  • 62 ulkohyttiä, joissa suihku ja wc, radio, TV, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja
  • Lounge, panoraamabaari, ravintolasali, matkamuistomyymälä, laaja aurinkokansi, pieni kuntosali. W-lan
  • Sähkö 220 V, ilmastointi, hissi
  • Pituus 110 m, leveys 11,4 m
  • Rakennettu 2009

Tutustu m/s Swiss Jeweliin >>

Huomioithan

Lentokentillä ja retkillä on paljon kävelyä. Vanhoissa kaupungeissa kadut voivat olla mukulakivipäällysteisiä ja epätasaisia.

Erityisruokavalion huomioiminen laivalla on epävarmaa. Mikäli joudut noudattamaan erityisruokavaliota, ilmoitathan siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X