Lähtö 19.4.2014 – Pääsiäisristeily Reinillä Sveitsistä Hollantiin – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Zürich & Basel – Strasbourg – Mannheim & Heidelberg – Rüdesheim – Koblenz – Köln – Düsseldorf  – Amsterdam.

 

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Sveitsin viehättävän Zürichin tunnelmista alkaa pääsiäisristeilymme romanttisella Reinillä. Pistäydymme EU-kaupunkina tunnetussa Strasbourgissa, joka huokuu kansainvälisyyttä, perinteitä ja ranskalaista eleganssia. Sitten ”Romantiikan kaupunki” Heidelberg ja viehättävä Rüdesheim. Historiallisten rakennusten Koblenzista edetään Kölniin, joka tuo tullessaan vilkkaat kauppakadut, museot, galleriat ja oluttuvat. Viimeiseksi nautitaan keväisestä Amsterdamista. Matkan huipennukseksi on mahdollisuus tutustua maailman upeimpiin puistoihin lukeutuvan Keukenhofin vehreyteen ja kukkapaljouteen.

Tällä risteilyllä koko laiva vain Kristina Cruises -risteilyvieraiden käytössä!

 

Matkaohjelma

Lauantai 19.4. HELSINKI – ZÜRICH – BASEL
Lento Zürichiin. Tutustumme viehättävään Zürichiin kaupunkikiertoajelulla. Yhteinen lounas ja vapaa-aikaa. Kuuluisin ostoskatu Bahnhofstrasse houkuttelee runsaalla tarjonnallaan ja viehättävät katukahvilat herkullisilla leivonnaisillaan. Kuljetus Baseliin, missä m/s Swiss Tiara odottaa. Sisäänselvitys ja majoittuminen hytteihin. Iltakuuden aikaan laiva suuntaa Reinjoelle. Tervetulotilaisuus ja illallinen.

Sunnuntai 20.4. STRASBOURG
Aikaisin aamulla laiva saapuu Strasbourgiin. Aamiaisen jälkeen  kaupunkikierroksella näemme Euroopan parlamentin rakennuksen ja kuljemme ”Petit France” -kaupunginosan kapeilla kujilla. Hieman vapaa-aikaa ennen paluuta laivaan lounaalle. Risteily Reinin maisemia ihaillen jatkuu. Illallinen laivalla.

Maanantai 21.4. MANNHEIM & HEIDELBERG – RÜDESHEIM
Mannheimiin saavutaan aikaisin. Aamiaisen jälkeen retki ”Romantiikan kaupunkina” tunnettuun Heidelbergiin. Vierailemme vanhassa kaupungissa sekä maalauksellisessa raunioituneessa linnassa. Paluu laivaan lounaalle, risteily jatkuu Rüdesheimiin. Ajamme kierroksen minijunalla ja käymme mielenkiintoisessa Mekaanisen Musiikin Museossa. Illallinen laivalla. Iltaa voi jatkaa kuljeskellen vanhankaupungin kujilla sekä kuuluisalla Drosselgassella nauttien musiikista, paikallisista viineistä ja Rüdesheim-kahvista. Laiva yön laiturissa.

Tiistai 22.4. RÜDESHEIM – Romanttinen Reinin laakso – KOBLENZ
Aamiaisen nautittuasi voit vielä kulkea Rüdesheimin kujilla. Puolen päivän aikaan laiva jatkaa risteilyä. Lounas. Risteilemme läpi Romanttisen Reinin kauneimpien maisemien. Jokilaakson rinteille levittäytyvät viiniviljelmät, vanhat linnat kaunistavat näkymää ja näemme myös Lorelei-kallion. Saapuminen Koblenziin. Illallisen jälkeen voit lähteä matkanjohtajien seurassa keskustaan ja tutustua siihen omatoimisesti. Puolen yön aikaan laiva jatkaa kohti Kölniä.

Keskiviikko 23.4. KÖLN – DÜSSELDORF
Aamiaisen jälkeen kaupunkikierros, joka alkaa bussimatkalla vastarannalle, missä sijaitsee Kölnin messualue. Joentörmältä avautuu kaunis näkymä vanhaan kaupunkiin, jonka silhuetissa erottuu useita torneja. Niistä komeimmat ovat kuuluisan goottilaistyylisen katedraalin. Jatkamme modernimpaan osaan ohi Rooman ajan monumenttien. Retken lopuksi on mahdollista tutustua katedraaliin. Lounas laivalla ja risteily jatkuu. Illallisen jälkeen saapuminen Düsseldorfiin, jonka ilta- ja yöelämään ehtii hyvin mukaan. Laiva yön laiturissa.

Torstai 24.4. DÜSSELDORF
Aamiainen. Kiertoajelu Düsseldorfissa. Paluu laivaan. Päivä risteillään Reinin jokivarren maisemia katsellen. Lounas ja illallinen laivalla.

Perjantai 25.4. HAARLEM & AMSTERDAM
Aamiaisen jälkeen bussikierroksella näemme Amsterdamin tärkeimmät nähtävyydet, kuten kuninkaallisen palatsin, kaupungintalon ja Rijksmuseumin. Lounaan jälkeen mahdollisuus lähteä lisämaksusta 47 eur/hlö maailmankuuluun Keukenhofin puistoon. Vuosittain kaksi kuukautta avoinna olevassa kasvitieteellisessä puutarhassa on mahtava määrä kukkia, kauniisti tehtyjä järvialueita, pieniä puroja, tuulimyllyjä ja kahviloita. Muodot, värit ja tuhannet kukkaistutukset tarjoavat vaikuttavan elämyksen. Puistossa ei ole opastettua kierrosta, vaan jokainen voi kulkea alueella omien mieltymystensä mukaan. Vaihtoehtoisesti vapaa-aikaa Haarlemin kaupungissa tai voit omatoimisesti lähteä Amsterdamiin (20 km). Paluu laivaan illalliselle.

Lauantai 26.4. AMSTERDAM – HELSINKI
Aamiaisen jälkeen laivastanousu, kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin.

Lentoaikataulut sitoumuksetta

19.4. Menolento AY857 Helsinki 07.55 – Zürich 09.40
26.4. Paluulento AY842 Amsterdam 11.55 – Helsinki 15.20

Huom. lentoajat ovat paikallista aikaa.

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö 2 hengen hytissä

1. kansi 2hh 1 995 €  Täynnä!
2. kansi 2hh 2 195 €  Täynnä!
3. kansi 2hh 2 345 €  Täynnä!
2. ja 3. kansi 2hh tilavampi hytti 2 445 €  Täynnä!
1 hengen hyttilisä 895 €  Täynnä!

Hintaan sisältyy

• lennot
• risteily m/s Swiss Tiara -laivalla kahden hengen hytissä
• ohjelma ja täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat ja illalliset)
• lounas Zürichissä
• matkaohjelman mukaiset retket, jotka tulkataan suomeksi
• kuljetukset lentokenttä – laiva – lentokenttä
• lentokenttäverot ja satamamaksut
• Kristina Cruises –matkanjohtajien palvelut

M/s Swiss Tiara

• 76 hyttiä, joissa suihku ja wc, radio, TV, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja. Ranskalainen parveke 3. ja 2. kannen hyteissä
• Lounge, panoraamabaari, ravintolasali, matkamuistomyymälä, laaja aurinkokansi. W-lan.
• Sähkö 220 V, ilmastointi, hissi
• Pituus 110 m, leveys 11,4 m • Rakennettu 2006

Tutustu laivaan >>

Huomioithan

Lentokentillä ja retkillä on paljon kävelyä. Vanhoissa kaupungeissa kadut voivat olla mukulakivipäällysteisiä ja epätasaisia.

Erityisruokavalion huomioiminen laivalla on epävarmaa. Mikäli joudut noudattamaan erityisruokavaliota, ilmoitathan siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X