Lähtö 5.12.2013 Joulutunnelmaa Reinjoen varrella – Loppuunmyyty!

Print the page

Strasbourg – Speyer & Heidelberg – Mainz – Frankfurt.

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Joulutunnelmainen risteilymme vie Keski-Euroopan sydämeen – Ranskaan ja Saksaan. Risteilylaivamme m/s Swiss Crown on korkeatasoinen alus tyylikkäine sisustuksineen, hytteineen ja ravintolatiloineen. Sillä onkin nautinnollista tehdä matkaa Reinjoella myös tähän aikaan vuodesta. Lento Suomesta tuo Frankfurtiin ja laivaan nousemme EU-kaupungissa Strasbourgissa, missä pääsemme jo sukeltamaan suoraan jouluiseen tunnelmaan kaupungin runsaiden joulumarkkinoiden äärellä. Saksan puolella vierailemme ensin romantiikan kaupunkina ja maan vanhimpana yliopistokaupunkina tunnetussa Heidelbergissä. Piipahdamme myös Mainzissa, missä jää mukavasti aikaa kävelylle kaupungin houkutteleville joulutoreille. Risteilymme päättyy Frankfurtiin, mikä tarjoileekin sitten suurkaupunkimaisen kattauksen kaikilla mausteilla.  Tämä matka on upea aloitus joulunodotukseen ja itsenäisyyspäivämme viettoon!

Tällä risteilyllä koko laiva vain Kristina Cruises -risteilyvieraiden käytössä!

Matkaohjelma

Torstai 5.12. HELSINKI – FRANKFURT – STRASBOURG
RYHMÄ 1.

Lento Frankfurtiin, josta kuljetus Strasbourgiin. Vapaa-aikaa. Kuljetus laivalle, laivaannousu ja majoittuminen hytteihin.
RYHMÄ 2.
Lento Frankfurtiin, kuljetus Strasbourgiin, missä m/s Swiss Crown odottaa. Laivaannousu ja majoittuminen hytteihin.

Miehistön esittäytyminen tervetulotilaisuudessa ja illallinen.

Perjantai 6.12. STRASBOURG – SPEYER
Strasbourg on ollut vuosisatojen ajan vuorotellen Ranskan ja Saksan hallitsijoiden vallassa ja tämä näkyy myös kaupunkikuvassa. Aamiaisen jälkeen kaupunkikierroksella näemme myös Euroopan parlamentin rakennuksen. ”Petit France” -kaupunginosassa kuljemme kapeilla, viehättävillä kujilla. Paluu laivalle, lounas. M/s Swiss Crown lähtee risteilylle. Illallisen jälkeen laiva kiinnittyy laituriin Speyerissa.

Lauantai 7.12. SPEYER & HEIDELBERG – WORMS – MAINZ
Aamiainen laivalla. Retki Neckarjoen varrelle ”Romantiikan kaupunkina” tunnettuun Heidelbergiin, missä sijaitsee Saksan vanhin yliopisto. Vierailemme maalauksellisessa raunioituneessa linnassa. Sen ensimmäinen osa rakennettiin 1300-luvulla ja uudet omistajat laajensivat linnaa, kukin oman aikakautensa tyylillä. Kuljetus keskustaan, missä kuljemme vanhan kaupungin kauneimmilla alueilla ja kuulemme enemmän sen historiasta. Ennen paluuta laivalle on vielä aikaa nauttia joulumarkkinoiden tunnelmasta tai herkutella paikallisessa kahvilassa. Lounas laivalla, joka on siirtynyt retkemme aikana Wormsiin. Risteily jatkuu Mainziin, jonka keskustaan voi halutessaan lähteä KC-matkanjohtajien seurassa. Illallinen laivalla.

Sunnuntai 8.12. FRANKFURT
Aamuyöllä laiva jatkaa risteilyään. Frankfurtiin saavutaan aikaisin aamulla. Aamiainen. Mainjoen varrella, Saksan ja Euroopan sydämessä sijaitsevan suurkaupungin silhuetti korkeine rakennuksineen on vaikuttava. Kontrastina pilvenpiirtäjille ovat Ebbelwein viihtyisät pubit ja keskustan historialliset rakennukset. Kaupunkikierros. Lounas ja illallinen nautitaan laivalla. Iltapäivällä ja illalla kaupunkiin ja sen kulttuuritarjontaan voi tutustua omatoimisesti.

Maanantai 9.12. FRANKFURT – HELSINKI
RYHMÄ 1.
Aikainen aamiainen, hyttien luovutus ja laivastanousu. Kuljetus lentokentälle ja lento Frankfurt – Helsinki.
RYHMÄ 2.
Aamiainen, hyttien luovutus ja laivastanousu. Kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin.

Lentoaikataulut sitoumuksetta

RYHMÄ 1:
5.12. Menolento AY821 Helsinki 8.10 – Frankfurt 9.50
9.12. Paluulento AY822 Frankfurt 11.35 – Helsinki 15.10

RYHMÄ 2:
5.12. Menolento LH849 Helsinki 14.05 – Frankfurt 15.55
9.12. Paluulento LH850 Frankfurt 13.50 – Helsinki 17.20

Huom. lentoajat ovat paikallista aikaa.

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö 2 hengen hytissä

1. kansi 2hh 1 195 €
2. kansi 2hh 1 285 €
2. kansi tilavampi hytti (1 kpl) 2hh 1 375 €
3. kansi 2hh 1 195 €
3. kansi parvekkeellinen hytti 2hh 1 425 €
1 hengen hyttilisä 595 €

Hintoihin sisältyy

• lennot
• risteily m/s Swiss Crown -laivalla kahden hengen hytissä
• ohjelma ja täysihoito (aamiaiset, lounaat, illalliset) laivalla
• matkaohjelman mukaiset retket, jotka tulkataan suomeksi
• kuljetukset lentokenttä – laiva – lentokenttä
• lentokenttäverot ja satamamaksut
• Kristina Cruises –matkanjohtajien palvelut

M/s Swiss Crown****

Swiss Crown• 76 hyttiä, joissa suihku ja wc, radio, TV, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja. Yöksi osassa hyteistä vuode avataan sohvan päälle.
• Lounge, panoraamabaari, ravintolasali, lukunurkka, matkamuistomyymälä, laaja aurinkokansi. W-lan
• Sähkö 220 V, ilmastointi, hissi
• Pituus 110 m, leveys 11,4 m
• Rakennettu 2000

Huomioithan

Lentokentillä ja retkillä on paljon kävelyä. Vanhoissa kaupungeissa kadut voivat olla mukulakivipäällysteisiä ja epätasaisia.

Erityisruokavalion huomioiminen laivalla on epävarmaa. Mikäli joudut noudattamaan erityisruokavaliota, ilmoitathan siitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X